Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic sukienka boska
moja chrzczona byla w takiej
http://pl.coccodrillo.eu/p/z_krotkim_rekawem,sukienka,p-69585,v-90919
kupowana na ostatnia chwile bo poprzednia ladniejsza musialam wymienic gdyz byla za duza. I czasu nie bylo ani wyboru na moim zadupiu..
WesolaMamo sesja piekna
Puella zdrowka dla dzieciaków i wspoczuje szpitala...Magic, WesołaMama, PaniBeb lubią tę wiadomość
-
Mi sie podoba taka
http://www.smyk.com/cool-club-sukienka-bez-rekawow-rozmiar-74,p1103629918,ubranka-dla-dzieci-p#e
Ale mam po siostrzenicy taka rozowa ogrodniczke (ale ladna) i nie wiem czy w niej nie pojdzie.Magic lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Magic sukienka boska
moja chrzczona byla w takiej
http://pl.coccodrillo.eu/p/z_krotkim_rekawem,sukienka,p-69585,v-90919
kupowana na ostatnia chwile bo poprzednia ladniejsza musialam wymienic gdyz byla za duza. I czasu nie bylo ani wyboru na moim zadupiu..
WesolaMamo sesja piekna
Puella zdrowka dla dzieciaków i wspoczuje szpitala...
Ale fajna sukienka! Chyba też ją kupię, jak już ustalimy kiedy będą chrzciny :p -
Ale słodkie sukienusie
W ogóle dla dziewczynek jest tyle pięknych ciuszków
Ja miałam mega problem znaleźć coś ładnego na chrzest dla Nikosiana szczęście w coccodrillo znalazłam coś fajnego
Slash dasz radę, będzie dobrzeMalutka jak podrosnie nic nie będzie pamiętać tylko w Twojej pamięci to zostanie
-
Karolcia88 wrote:Pigulska ja slyszalam,ze najlepoej w ciagu pierwszych 2 tygodni najlepiej bo dziecko caly czas spi i mozna je dowolnie ukladac
Ale taka sesja jak będzie się uśmiechał i nie będzie spał też będzie myślę fajna -
Pigulska Pola nie spala na sesji i ładnie patrzyła w obiektyw bo interesował ją dźwięk aparatu.
Dziewczyny śliczne sukienusie ale ceny niektórych są powalające
Puella współczuję pobytu w szpitalu i to z dwójką na raz
Badanie sluchu to pestka tylko wkładają czujnik jakiś do ucha i po badaniu
Ofeline śliczna Lilusia
Zaraz będę nadrabiać bo posta pisałam na raty -
Dziewczyny śliczne macie córcie
Ofe sukienka do chrztu boska, nie wiesz gdzie można taką dostać albo podobną?? mam wesele w sierpniu i szukam czegoś ładnego. W ogóle to mam problem bo jestem chodzący karmnik a po 3 godz moje cycki chcą ekspolodować, jak ja dam radę na tym weselu?? muszę mieć miejsce do odessania się bo inaczej mleko będzie sikać dalej niż widzę
No i kiecka przydałaby się rozpinana z przodu. Co do kataru to u nas w dzień jest prawie ok ale po nocy dusi mi się tymi glutami i kilka razy psikam sterimar baby i pomału wychodzą, a ile darcia jest i łez przy tym. Na szczepienie idziemy 7.07 chyba najbardziej przeciągam to szczepieni bo Mała bez 2 dni będzie mieć 2 miesiące.
Dała mi popalić za ten anielski dzień w nocy pobudka na jedzenie co 1,5 h! dzisiaj trochę dłuższe przerwy robiła. Teraz śpi moje słoneczko. Ale chętnie bym znowu w ciąży pochodziła, uwielbiam to i tęsknie za moim filigranowym brzuszkiem. Jak patrzę na zdjęcia to tylko wzdycham. Powtórzę to jeszcze raz ale za jakieś 5 latNo i ja dla odmiany napiszę że nie chcę cc!! chciałabym naturalnie ale wątpie żeby mi dali bo miednica wąska a mam tendencję do rodzenia sporych dzieci.
-
Beti sukienke do chrztu kupilam w cocodrillo, szukaj tego sklepu w jakiejs galerii.
A ta druga ecru w rozyczki to prezent od mojej siostry ale nie pamiętam gdzie kupila chybba w tk max czy cos kolo tego..
Gosia dzieki ale nie wiem czy to nie za daleko jak dla nas, musze zobaczyc ile to km.. -
Beti my mamy pierwsza wizyte w poradni chorob zakaznych 2.07 ale nie wiem czy wtedy beda szxzepic bo to pierwsza wizyta bedzie. I to tez dwa dni przed skonczeniem 2 miesiaca. ( bo w szpitalu dostalam w zaleceniach, ze szczepienia mamy robic w poradni a nie w przychodni ale nie wiem czemu
)
Tya to sie ciesz ze robi kupki i nie ma zadnych problemow brzuszkowych.
Moja nieraz trzyma 2.5 dnia kupsko. Jak po takim czasie do wieczora nie zrobi to juz jej musze dac czopka. A na nic sie zdaje lezenie na brzuszku,masaze, uginanie nozek, kropelki.. -
Gosia super fotki z sesji, obejrzałam profil tej babki rewelacyjne robi zdjęcia ale do mnie też raczej za daleko
Ofelaine ja to chciałabym sesję teraz i później jak już będzie siedział żeby uwiecznić jak się zmienigosia86 lubi tę wiadomość