Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gwiazda Wazy juz 5400 rece wysiadaj.
.
Gosiu Lila od jakiegos czasu robi tylko jedna kupe dziennie badz co drugi dzien ale za to jaka.. wczoraj osrala sie po pachy
Pediatra mowil ze nie ma w tym nic zlego.
Uklad pokarmowy chyba sie normuje po malu.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Aniol ja z ciemieniucha walczylam oliwka ale okazalo sie ze ma uczulenie na twarzy od oliwki i dostalismy krem dermatologiczny od lekarki. Powiedzialam jej ze Mała.kremuje kremem z filtrem przed wyjsciem z domu a ona ze to od niego moze miec taka kaszke na twarzy
ale skwitowala ze i tak jak ma 7 tygodniowego niemowlaka ma ladna buzke bo dzieci gorzej wygladaja
Gosza kciuki zacisnietebedzie dobrze :*
U nas noc po szczepieniu tez super. Mala spala od 21.30 do 2.30 i potem do 7i faktycznie jest mocno ospala
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Przyszła moja chusta! Pierwsze wiazanie niezbyt udane ale Nina w miarę je zaakceptowała. Będziemy próbować dalej
My 11.06 szczepilismy 6w1 i rota a teraz 25.06 na pneumokoki. I jeszcze specjalnie dopytywalam pediatrę czy to nie za wcześnie, że może chociaż 3 tyg przerwy ale powiedziała że jest ok
Gosia kciuki za wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:42
-
Witajcie!
Czasem tu do Was zaglądam ale nie udaje mi się wszystkiego poczytać...
U Nas ok. Mała to żarłok okrutnyCyce na szczęście wyrabiają i produkują sporą ilość mleka, normalnie samo leci
Milena je w ciągu 5-10 min ale ma tendencje do przejadania się więc nadmiar ulewa...
Również borykamy się z trądzikiem niemowlęcym, stosujemy nadmanganian potasu w proszku który wsypujemy do kąpieli i przemywamy ciało i buźkę.
Kolki niestety też doskwierają codziennie między 18-21. Stosujemy espumisan oraz doraźnie po pół czopka Viburcol.
Milenka przesypia całą noc w swoim łóżeczku - oczywiście z przerwami na jedzonko.
W ciągu dnia jest dość aktywna więc zakupiłam chustę Womar Zaffiro - córcia nawet lubi i zdarza jej się zasnąć w niej
W zeszły poniedziałek ważyła 4150g a w ten poniedziałek skończyła 4 tygodnie
Szczepienie jeszcze przed nami, chcę ją zaszczepić na 6w1 a potem na Rotawirus.
Pozdrawiam Was serdecznie!
Miłego dnia -
My też się witamy po kiludniowej nieobecności. Będę Was w międzyczasie nadrabiała. Niestety synek zaliczył szpital i wszytsko stanęło na głowie. Teraz już jesteśmy w domu, więc z dwójką jest bardzo "wesoło". Ratunku!!!!!! Na dodoatek deszcz pada i czuje się jak w więzieniu.
-
Kochana mi wczoraj lekarka powiedziala ze sa tacy rodzice co za jedyn razem szczepia na rota, pneumo i 5w1 lub 6w1
my na rota nie szczepimy
Puella ja mialam jechac do pruszkowa na spacer z dwoma kolezankami. Ale zalicze tylko apteke i to autem bez MalejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 10:58
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Lilianka w dniu chrzcin w sukienusi od chrzestnej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 03:52
Puella, Magic, Karolcia88, Eli, WesołaMama, gosia86, katalina, PIGULSKA, slash, AGA 30, Lama, beti97, GabiK, KotMisia, Wonderwall, Bluberry lubią tę wiadomość