Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe, u nas do neurologa terminy takie ze przepros i wyjdz (Szczecin) moze u Was lepiej, ale gdybys tez miala strasznie dlugo czekac, to podejdz z nia do fizjoterapeuty. Bo jak ma asymetrie to i tak sie tak skonczy. A mi wczoraj powiedzieli, ze za tydzien przychodzi do nich neurolog ogladac dzieci i moge tez podejsc z mala jak chce. A jak dzwonilam do neurologa to terminy na wrzesien...
-
Mi pediatra mowila, zeby co 2 tygodnie robic kolejne szczepienia. Ale zobaczymy co powiedza w poradni chorob zakaznych.
Puella co sie podzialo synkowi? Kurcze jak to pogodzilas? Miesieczna Misia i synek w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:57
-
Co do ciemieniuchy to my jeszcze nie mamy tfu tfu ale gdy Emilka miała to nam pomogła Olejuszka na ciemieniuszkę - Skarb Matki.
My w sobotę idziemy prywatnie na bioderka i usg główki (razem 150zł);
Ugs główki muszę zrobić profilaktycznie gdyż mała od urodzenia ma małopłytkowość i w szpitalu robili jej już usg główki i wyszło wszystko ok ale w zaleceniach na wypisie mamy że kontrolnie trzeba sprawdzić.
W sumie dostałam termin na NFZ na usg bioder ale już nie chce nam się jeździć i czekać w kolejkach a tak to załatwimy wszystko razem bez stania w kolejkach.
-
Moja Milenka
Sesja amatorska - zrobiona przeze mnie zwykłą cyfrówką
Dziergadła mojego wykonania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8fcfc4230d5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f50db7af42c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f49bf70e2d6c.jpgMagic, Agusia246, slash, PIGULSKA, AGA 30, Lama, katalina, Puella, beti97, MiM, GabiK, Anielka, Wonderwall, Eli, Bluberry lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/komplet-zuzia-do-chrztu-sukienka-bolerko-buciki-62-i5408835377.html#
Nawet sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:04
WesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witajcie.
Sukienusia sliczna.
Do mnie teraz dociera ta dysplazja bioderek. Jejciu jak ja to moje dzieco w tych szelkach bede meczyc. Plakac mi sie chce.
Poki co klsde jej dwie pieluszki.
Dzwonilam dopytac o teszelki koszt 250 zl a 100 refunduje nfz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:49
Magic lubi tę wiadomość
-
U mnie pediatra zawsze rozkłada szczepienia. Na razie mamy 6w1, po tygodniu rota i za dwa tyg pneumo.
Synek znowu dostał ostrego zapalenia krtani, zaczął nam się w nocy dusić, wiec wezwaliśmy pogotowie. Na szczęście przyjechali szybko i podali staerydy dożylnie, bo jeszcze chwila i musieliby go intubować. Oczywiście w szpitalu byłam z nim i z Miśką. Teraz modlę się, żeby tego zaplenia krtani młoda od starszego nie załapała, bo to wirusowe choróbsko.
W sobotę mamy bioderka, ciekawe jestem czy moje przeczucie, że Młoda ma dys, sprawdzi się.
Ciągle coś....żeby za nudno nie było...
-
Cześć kochane!
Meldujemy się po chrzcinachNikoś przespal prawie całą mszę i nawet nie jęknął przy polewaniu główki
Mój Aniołek kochany
Wczoraj się szczepiliśmy i było lepiej niż myślałam, fakt że przy wkluciach mały troszkę płakał ale później szybko się uspokoił. Pielęgniarki nawet nie mogły się na dziwić że takie spokojne dzieckowieczorem był trochę leniwy i marudny ale jak w końcu zasnął przed 21 to spał prawie do 4 :)samopoczucie ma od rana bardzo dobre i dużo się uśmiecha
Gosiu u nas też w nocy zdarza się sucha pieluszka albo malutko zasiusiana, potem synek to jednak nadrabia i moczy się prawie po pachyno i kupki nam się unormowaly
slash, gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Wesola zazdrosc w doopke kluje, ze sie nie potrafi tak dziergac
A Milenka jaki slodziak
i jak grzecznie pozuje
Magic sukieneczka fajna, taka prosta, zwykla, tez bede szukac czegos podobnego dla Zosi, chyba ze nie wyrosnie z tej co mam...WesołaMama, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosia KotMisia Ofelaine WesołaMama macie prześliczne córeczki
Kurcze ja się jeszcze nie zdecydowałam na sesje non stop brakuje czasu żeby podzwonic gdzieś i popytać
Chyba nie jest jeszcze za późno, Młody kończy za niedługo 2 miesiące a słyszałam że lepiej na taką sesję z młodszym maluchem się wybrać??WesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość