Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe, u nas do neurologa terminy takie ze przepros i wyjdz (Szczecin) moze u Was lepiej, ale gdybys tez miala strasznie dlugo czekac, to podejdz z nia do fizjoterapeuty. Bo jak ma asymetrie to i tak sie tak skonczy. A mi wczoraj powiedzieli, ze za tydzien przychodzi do nich neurolog ogladac dzieci i moge tez podejsc z mala jak chce. A jak dzwonilam do neurologa to terminy na wrzesien...
-
Mi pediatra mowila, zeby co 2 tygodnie robic kolejne szczepienia. Ale zobaczymy co powiedza w poradni chorob zakaznych.
Puella co sie podzialo synkowi? Kurcze jak to pogodzilas? Miesieczna Misia i synek w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:57
-
Co do ciemieniuchy to my jeszcze nie mamy tfu tfu ale gdy Emilka miała to nam pomogła Olejuszka na ciemieniuszkę - Skarb Matki.
My w sobotę idziemy prywatnie na bioderka i usg główki (razem 150zł);
Ugs główki muszę zrobić profilaktycznie gdyż mała od urodzenia ma małopłytkowość i w szpitalu robili jej już usg główki i wyszło wszystko ok ale w zaleceniach na wypisie mamy że kontrolnie trzeba sprawdzić.
W sumie dostałam termin na NFZ na usg bioder ale już nie chce nam się jeździć i czekać w kolejkach a tak to załatwimy wszystko razem bez stania w kolejkach.
-
Moja Milenka

Sesja amatorska - zrobiona przeze mnie zwykłą cyfrówką
Dziergadła mojego wykonania
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8fcfc4230d5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f50db7af42c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f49bf70e2d6c.jpg
Magic, Agusia246, slash, PIGULSKA, AGA 30, Lama, katalina, Puella, beti97, MiM, GabiK, Anielka, Wonderwall, Eli, Bluberry lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/komplet-zuzia-do-chrztu-sukienka-bolerko-buciki-62-i5408835377.html#
Nawet sie udalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 12:04
WesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witajcie.
Sukienusia sliczna.
Do mnie teraz dociera ta dysplazja bioderek. Jejciu jak ja to moje dzieco w tych szelkach bede meczyc. Plakac mi sie chce.
Poki co klsde jej dwie pieluszki.
Dzwonilam dopytac o teszelki koszt 250 zl a 100 refunduje nfz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:49
Magic lubi tę wiadomość
-
U mnie pediatra zawsze rozkłada szczepienia. Na razie mamy 6w1, po tygodniu rota i za dwa tyg pneumo.
Synek znowu dostał ostrego zapalenia krtani, zaczął nam się w nocy dusić, wiec wezwaliśmy pogotowie. Na szczęście przyjechali szybko i podali staerydy dożylnie, bo jeszcze chwila i musieliby go intubować. Oczywiście w szpitalu byłam z nim i z Miśką. Teraz modlę się, żeby tego zaplenia krtani młoda od starszego nie załapała, bo to wirusowe choróbsko.
W sobotę mamy bioderka, ciekawe jestem czy moje przeczucie, że Młoda ma dys, sprawdzi się.
Ciągle coś....żeby za nudno nie było...
-
Cześć kochane!
Meldujemy się po chrzcinach
Nikoś przespal prawie całą mszę i nawet nie jęknął przy polewaniu główki
Mój Aniołek kochany 
Wczoraj się szczepiliśmy i było lepiej niż myślałam, fakt że przy wkluciach mały troszkę płakał ale później szybko się uspokoił. Pielęgniarki nawet nie mogły się na dziwić że takie spokojne dziecko
wieczorem był trochę leniwy i marudny ale jak w końcu zasnął przed 21 to spał prawie do 4 :)samopoczucie ma od rana bardzo dobre i dużo się uśmiecha 
Gosiu u nas też w nocy zdarza się sucha pieluszka albo malutko zasiusiana, potem synek to jednak nadrabia i moczy się prawie po pachy
no i kupki nam się unormowaly
slash, gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Wesola zazdrosc w doopke kluje, ze sie nie potrafi tak dziergac
A Milenka jaki slodziak
i jak grzecznie pozuje 
Magic sukieneczka fajna, taka prosta, zwykla, tez bede szukac czegos podobnego dla Zosi, chyba ze nie wyrosnie z tej co mam...
WesołaMama, Magic lubią tę wiadomość
-
Gosia KotMisia Ofelaine WesołaMama macie prześliczne córeczki

Kurcze ja się jeszcze nie zdecydowałam na sesje non stop brakuje czasu żeby podzwonic gdzieś i popytać
Chyba nie jest jeszcze za późno, Młody kończy za niedługo 2 miesiące a słyszałam że lepiej na taką sesję z młodszym maluchem się wybrać??
WesołaMama, gosia86 lubią tę wiadomość