Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
witam sie wieczorowo, caly dzień zajęty miałam. Njapierw wizyta u pediatry, dostałysmy kropelki i zapytałam o szczepienie dlatego też Goaiu zapomnialam zapytac o te nocne przerwy w sikaniu - możesz mnie zabić....
Zła jestem na siebie i moją sklerozę bo sama chciałam uzyskać jakieś informacje bo Lilki pampersy też za mało zsikane jak dla mnie... Tak sie zagadałam z lekarką,że zapomniałam ;/
A ja po porodzie też pomyślałam, nigdy więcej dzieci a dziś już chciałabym mieć drugiei nie moge się doczekać kolejnej ciąży i tęsknie w ogóle za brzuszkiem..
U nas szczepienie wkrótce ale nie wiem co z katarem mojego dziecka i czy to w ogóle katarem można nazwać. Cały dzień w nosku czysto, sucho i nie słychać żadnego świszczenia itp. Tylko nad ranem muszę odciągać codziennie bo aż charczy przy karmieniu...
To jest to katar czy nie?? bo ja nie wiem czy dziecko do szczepienia dopuścić, doktorka kazała mi obserwować Lilianę i przyjechać w któryś czwartek kiedy sa szczepienia... to dla mnie tak wygląda jakbym to ja miala zadecydować czy moje dziecko jest zdrowe czy nie to ona wtedy zaczepi.... A takiej odpowiedzialności nie chce miec na sobie, lekarzem nie jestem....
Gdy jej powiedziałam jak wygląda nasz katar to nie powiedziała nic.... Czy to w ogóle jest katar czy alergia może czy od suchego powietrza....
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hehe ja się na porodówce umawiałam z lekarzem że w maju 2017 znowu rodzimy razem
a tak na serio to czuję potrzebę bycia jeszcze w ciąży
Ofeline nie szkodzi ja będę w czwartek to zapytam. Teraz przed kąpielą pampers był ślicznie zasikany ale nie było jeszcze mega kupy. W dzień ładnie spała a teraz leży w łóżeczku i słucha radiaWonderwall, Magic lubią tę wiadomość
-
Slash ja jak przyszłam do domu to siedziałam i płakałam. Następny dzień tez, ale zebrałam sie do kupy. Trochę nas to wyrzeczeń bedzie kosztowało, ale to dla dobra dziecka z i tak nie bedą nic pamietać. Moj teraz ma takie gatki z flaneli i cały jest spocony od tego. A w szelkach bedzie mieć na pupce przewiew. Fakt bedzie usztywniony, ale wierze, ze to na 2-3 miesiące a potem zapomnimy co to dysplazja
Lekarz mówił ze przy malowodziu tez sie zdarza. U nas dosc poważnie to wyglądało, ale wiem, ze da sie to skorygować, bo szybko było wykryte. Kwestia czasu. Organizuj szelki jak najszybciej i upinaj. Damy radę -
A pochwale sie, bo moj syn ważył juz w środę 5600!! ( tym tez sie zestresowałam, ze za duży jest) a matka wazy tyle ile przed ciąża, teraz czas zacząć tracić stare kg, ale jak bo apetyt mam mega. Juz nie jem a żre. Nawet w ciąży tak nie miałam
gosia86, Wonderwall, Magic, beti97 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, w ciąży też bym mogła być, czułam się super i było fajnie
A moja Perełka już waży 4000g! Kluseczka nienażarta
Co do schodzenia z wagi...ja się jeszcze nie ważyłam, bo nie mam wagiale mam wrażenie, że zaczynam tyć! Tzn tydzień po ciąży miałam tak płaski brzuch jak nie pamiętam kiedy, a teraz już mi oponka rośnie, też apetyt dopisuje i przyzwyczajenia z ciąży na wpierdalanie słodkiego
W ogóle podpowiedzcie mi co jeść, robię teraz próbę i odstawiam na kilka dni nabiał i jajka, czyli moje ulubione pożywienieco jeść, jak żyć?
nie przepadam za wędlinami, więc co zamiast kanapki skoro odpada też jogurt, jakaś szybka sałatka, ale jaka?
-
Ja chce trojke dzieci dalej
Tylko to chodzenie w ciazy mi sie nie usmiecha za bardzo
KotMisia mam nadzieje ze Ola Ci dala troszke spokoju i odsypiasz albo masz gosci imieninowych i dlatego zamilklas... ze nie ucieklas jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 23:38
-
Moja na wizycie wazyla 4860 g
i chce powiedziec, że moje biedne poklute Malenstwo spi ja tylko odciagnelam mlecko i ide spac dalej. Chyba ze sie obudzi. Temp w normie.
Dobrej nocki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 02:38
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosia nic tylko sie cieszyc, ze Pola nie ma problemow z robieniem kupki
Ja wczoraj zjadlam jajko- o matko jak mnie pozniej zoladek bolal,az na wymioty mnie ciagnelo. Chyba za dlugo nic nie jadlam i to efekt, ze za ciezkie bylo.
Powiem Wam, ze wczoraj bylam z siostra w galerii (Julia nam towarzyszyla) i przechodzac obok jakiegos lustra (a ja bardzo krytyczna jestem wobec siebie) stwierdzilam, ze nawet brzuch juz mi tak nie wisi i wygladam prawie jak przed ciaza. Teraz tylko troche popracowac nad brzuchem zeby byl jedrniejszy i zgubic po cm z ud i chociaz po 3cm z bicepsow. Zobaczymy czy wykonalnegosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
ja niewyspana druga noc. Wczoraj o 5 rano wrzask i musiałam czopka zasadzić ale noc okropna bo cały czas stekala i się krecila.
dziś też odgłosy superno spać się nie da. A że siostra u nas jest to mała śpi z nami. W efekcie od 3 rano Max śpi na kanapie.
Wczoraj zrobilysmy 8,6 km spacerw czwartek kontrola i ciekawa jestem co mi gin powie. Chcę biegać !
Zapalenie cyckow znów mam więc kapusta poszła w ruch.
Trądzik na budce nadalno i ciemieniucha jest. Jak z nią walczycir?
Na szczepoenia musze zapisać.jakie w nocy szczepionki bralyscie j jaki koszt? -
Laura miałam zamiar dzisiaj akcję poszukiwawczą za Tobą zrobić
Z moich doświadczeń te specyfiki na cienieniuchę działają tak samo jak zwykła oliwka a na trądzik może ten krem trójaktywny z emolium? Nie wiem co Pola miała czy trądzik czy skazę ale zadziałał
Karolcia to do roboty z ćwiczeniami do roboty:D -
nick nieaktualny