Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu, mam podobny problem, ani ćwiczeń, ani masażu nie mogę, bo księżna wiecznie rozdarta chyba, że akurat je albo śpi, w kąpieli super, ale po to nawet nakremować suchych miejsc nie mogę, bo dramat...
Anioł powodzenia na szczepieniach -
My nie mamy jakiś rytuałów... wszystko robimy na spontanie... kapie tez między 20 a 21... Mały i tak wcześniej nie zaśnie i staram się tylko żeby od 19 juz nie spał przed kapaniem bo później nie może zasnąć...
Każdy wychowuje dzieci jak chce.. jak Twoja szwagierka od małego robi dziecku reżim jak w wojsku to jej wybór a jak dziecko będzie głodne o 7 to nie dostanie bo dopiero o 8 jest przewidziane karmienie? Wiadomo ze niektóre rzeczy jakoś tam się może uda robić o tej samej porze żeby dziecko wiedziało co i jak ale bez przesady... -
Lama dziecko łatwiej wychować jeżeli ma rytuały i schematy. mój np jak przrspi godzinę 16 to jest dramat drze się do 21.
dlatego optymalna godzina do kapania dla mojego jest to 18-18. 30. potem cyc flacha i o 19. 30-20 śpi.
Ale nie ma sztywnych reguł i godzin tylko naturalnie powtarzające się schematy.03.02.2014 -
Mim dzis poszla kupa bez wiekszych problemow i olaczu. Dzieki za pamiec
chyba to rozcienczone mleko troche pomaga
ale i tak trzymala dupsko zamkniete przez 1.5 dnia.
My dzisiaj po odwiedzinach przyszlego chrzestnego. Mial ja pierwszy raz na rekach. Zapatrzony jak w obrazek
Potem xostawilismy Jule tesciowej a my pojrchalismy na festyngosia86 lubi tę wiadomość
-
Aniol, ja i wlasna matke bym pogryzla za tykanie cyca. Moj cyc jest moj i dotyka sie go tylko za pozwoleniem
Katalina ja na moim weselu mialam glownie zgodnie z moim zyczeniem hity mojej "mlodosci", a dj i tak jakies disco polo mi przemycal, chociaz mowilam, ze nie bardzo. A jak juz uslyszalam "stracilas cnote" kiedy dalej na sali byly dzieci to myslalam ze go tam zjem. Corusia faktycznie szatanski blysk w oku
Gosiu ja mala masuje po kapieli ale tylko jak ma humor. Jak placze to nie. A kapiemy sie miedzy 20 a 21, bo ona i tak najwczesniej mi zasnie 21:30 i to z laska... I tez chcialabym jej jakis plan dnia wprowadzic, bo ma wszystko na randoma, ale to trudne a ja leniwakatalina lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Gosia a co czytasz Poli?
Katalina Iza ma chochliki w oczachobie ślicznie wyglądacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 02:17
Wonderwall, katalina lubią tę wiadomość
-
Chuba mi szlag trafil odkurzacz
i co my teraz biedne poczniemy z katarem Julki?
frida sie zajezdze
I nie pamietam czy wylaczylam swiatla w mezowym auciebeda jaja jak nie odpali do pracy... (bo w moim gasza sie same po wylaczeniu silnika a ze on ma stary samochod a ja nim jechalam dopiero 2 raz to ni cholery nie wiem...)
-
Karolcia a jak z Twoim autem naprawione?
Może mąż coś pogrzebie w odkurzaczu i go jakoś zreanimuje?
Kurde wczoraj zauważyłam że Pola ma odparzenie na szyi między fałdkami nie wiem czym jej to smarować? Oliwką czy tym kremem co pupę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 06:57