Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas juz katar 3.5 tygodnia. Po tyfh kroplach z antybiotykiem o niebo lepiej ale dalej charczy tylko gdzies tak wysoko ma ten katar ze nie da sie go sciagnac odkurzaczem
A w czwartek mamy poradnie chorob zskaznych i teoretycznie powinni szczepic ale nie wiem czy z tym katarem nas zaszczepia -
Na ciemieniuche smarowalam oliwka z emolium bo akurat taka kupilam przed porodem, 15 min kąpiel i porządne czochranie szczoteczka i po 3 dniach zeszła a to było 2 tyg temu i teraz spokój
Młoda dzisiaj pije jak smok! Od 6 rano wypiła 150 herbatki rumiankowej plus oczywiście jakieś 200ml mleka w porcjach. Boje się że ta wodą jkej rozepcham brzuszek ale lubi i chce pić. Pozwalać jej? Jak myslicie? -
nick nieaktualny
-
no a ile herbatki mozna dac przez caly dzien? 100 ml to duzo?
u mnie tez temat chrzcin sie pojawil. Albo na 15 osob w restauracji albo na salo wiejskiej z jedzeniem robionym przez nas i wtedy to mini wesele na jakies 45tylko przy tym wiekszym to jest szansa ze sie zwroci. Chyba
-
Ja sie pozbylam cirmieniuchy z brwi Malej
Karolcia ja kupiłam a raczej mąż w aptece taki do odkurzacza. Moja miała niecale 2 tyg katar i już go nie ma od dawna
uzywasz masci majetankowej?
Anioł tak shaja w ciazy) mi sie cieplej na serxu zrobilo...tez byn chciala
alenjeszcze nie teraz
chociaz jakos specjalnie nie uwazamy tym bardziej ze nie pojawila mi sie malpa
Wonderwall lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kotmisia właśnie nie wiem ile herbatki to dużo bo zawsze mówi się tylko o dopajaniu a nikt nie mówi ile. Stąd nie wiem czy nie za duzo:(
A szanowany mąż po tym jak go zostawiłam z mega rozdartym dzieckiem na 3 h stwierdził że to nie są wakacje woli chodzić do pracy i nie chciałby się zamienićtakże wolno bo wolno ale informacje pod kopułę docierają
Wonderwall, Magic, GabiK lubią tę wiadomość
-
My tez dajemy tylko 100ml.
Magic my tylko na odkurzaczu jestesmy. Frida to bym chyba ducha wyzionela bo co godzine odciagalysmy, teraz troche mniej ale dalej walczymy z tym paskudnym katarem. Chociaz tyle ze nie jest juz zielony tylko bialy.
Nie moge dziecka odlozyc bo zaraz sie budzi i placze. Zauwazylam, ze zawsze jak gdzies wyjde na jakies 3-4 godziny to potem potrzebuje sie tyle natulic. A ja ziemniaki probuje oskrovac od 2.5 godziny
Magic lubi tę wiadomość
-
A i wieksza szansa ze sie zwtoci jak zrobicie wiekszr- u nas sie zawsze daje tyle co za "talerzyk"+100 dla dziecka. Jak ktos ma problemu finansowe to tylko tyle zeby za talerz sie zwrocilo. (Czyli jak ida 2 osoby to przewaznie daja 300zl)
-
Lama ja zostawiam Małą z ojcem by właśnie zdawał sobie sprawe jakie to ciężkie
Nam dziś pogoda się popsuła i nie możemy iść na spacer
Gosia Ty to masz przygody.. pierw glaszywy komornik teraz dowod... dobrze go pilnujWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 14:09
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e1b97d75d92.jpg
Moze niezbyt wyjsciowo i z pieluszka pod buzia ale jaki usmiechGabiK, Eli, Anielka, Lama, Magic, MiM, PIGULSKA, gosia86, beti97, Agusia246, Eklerka lubią tę wiadomość