Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia Ty czytasz Poli do snu??? Ja chciałam to robić ale cjyba jeszcze jest za wcześnie. Jedynie co to właczam jej kołysanki do snu:) o dziwo po kąpaniu już usnęła O_o wiec pewnie kolo 24 sie obudzi.
Czy Wasze dzieciaki tez tak sie piłują po wyjeciu z wanienki???czy tylko my mamy ten problem
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic przyzwyczajam ją a ona lubi sluchac mojego głosu
U mas dzisiaj był mega ryk przed kąpielą i po też aż w końcu zasnęła przy cycu ale krótko jadła pewnie obudzi sie kolo 1 w nocy
Laura pierwsze słyszę o takich wkładkach
Ja dzisiaj przejażdżka rowerem plus standardowy spacer i jeszcze na ogródku troche ogarnęłam
Dziewczyny czy jeśli mnie męczą gazy to Polę też może boleć brzuszek? -
Acha. No nic to moze i ja zaczne jej czytac
Czytalam po trochu ten blog. Rewelacjamomentami sie uśmiałam z mężem
Ja dzisiaj zrobilam chyba juz wszystko hy zminimalizowac ryk po kapieliale nie wiem czy moja Księzniczka sie najada
bo mam wrazenie jakby mi piersi sflaczaly
pije drugi dzien karmi i nie ma poprawy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic podobno około 2 miesiąca piersi już nie są takie ciężkie i pełne jak na początku
A jak sie karmicie z jednej czy z dwóch piersi na raz? U nas zazwyczaj dwie
Katalins bo tak się zastanawiam czy jeśli u mnie coś nie wyraźnie na żołądku to czy nie ma to wpływu na małą
KotMisia miło że koleżanki zaproponowały pomoc -
Hej
Dopiero teraz moge cos nspisac bo dzien mialam dosyc zajety,rano prasowanie ubranek Lilusi i segregacja za malych ciuszkow, z ktorych juz wyroslapozniej wizyta kolezanki i na koniec kontrola u gina. Wszystko ok, moja torbiel zmalala bardzo i ma zaledwie 16 mm. wiec na razie ja obserwujemy bo nie nadaje sie do operacji. Jedyny i dosc istotny problem dla mnie t. Taki ze lekarz po porodzie za bardzi mnie zszyl i zrobila sie taka jakby bruzda, i dlatego bolalo i krawawilam po stosunku i tak bedzie nadal dopóki sie "nie wyrobie " w kroku na nowo.
Ehh nawet nie wiem czy jestem zla czy zniesmaczona,moje zycie seksualne leglo w gruzach i nic nie zapowiada sie na poprawe no chyba, ze mnie rozpruja i zszyja na nowo
Potwierdzam blog super a Lili po kapaniu tez wyje dopóki cyca nie dostanie.
Aha propo okresu to narazie nic sie nie zapowiada zebym go dostala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:14