Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia Ty czytasz Poli do snu??? Ja chciałam to robić ale cjyba jeszcze jest za wcześnie. Jedynie co to właczam jej kołysanki do snu:) o dziwo po kąpaniu już usnęła O_o wiec pewnie kolo 24 sie obudzi.
Czy Wasze dzieciaki tez tak sie piłują po wyjeciu z wanienki???
czy tylko my mamy ten problem
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic przyzwyczajam ją a ona lubi sluchac mojego głosu
U mas dzisiaj był mega ryk przed kąpielą i po też aż w końcu zasnęła przy cycu ale krótko jadła pewnie obudzi sie kolo 1 w nocy
Laura pierwsze słyszę o takich wkładkach
Ja dzisiaj przejażdżka rowerem plus standardowy spacer i jeszcze na ogródku troche ogarnęłam
Dziewczyny czy jeśli mnie męczą gazy to Polę też może boleć brzuszek? -
Acha. No nic to moze i ja zaczne jej czytac

Czytalam po trochu ten blog. Rewelacja
momentami sie uśmiałam z mężem 
Ja dzisiaj zrobilam chyba juz wszystko hy zminimalizowac ryk po kapieli
ale nie wiem czy moja Księzniczka sie najada
bo mam wrazenie jakby mi piersi sflaczaly
pije drugi dzien karmi i nie ma poprawy
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic podobno około 2 miesiąca piersi już nie są takie ciężkie i pełne jak na początku
A jak sie karmicie z jednej czy z dwóch piersi na raz? U nas zazwyczaj dwie
Katalins bo tak się zastanawiam czy jeśli u mnie coś nie wyraźnie na żołądku to czy nie ma to wpływu na małą
KotMisia miło że koleżanki zaproponowały pomoc -
Hej
Dopiero teraz moge cos nspisac bo dzien mialam dosyc zajety,rano prasowanie ubranek Lilusi i segregacja za malych ciuszkow, z ktorych juz wyrosla
pozniej wizyta kolezanki i na koniec kontrola u gina. Wszystko ok, moja torbiel zmalala bardzo i ma zaledwie 16 mm. wiec na razie ja obserwujemy bo nie nadaje sie do operacji. Jedyny i dosc istotny problem dla mnie t. Taki ze lekarz po porodzie za bardzi mnie zszyl i zrobila sie taka jakby bruzda, i dlatego bolalo i krawawilam po stosunku i tak bedzie nadal dopóki sie "nie wyrobie " w kroku na nowo.
Ehh nawet nie wiem czy jestem zla czy zniesmaczona,moje zycie seksualne leglo w gruzach i nic nie zapowiada sie na poprawe no chyba, ze mnie rozpruja i zszyja na nowo
Potwierdzam blog super a Lili po kapaniu tez wyje dopóki cyca nie dostanie.
Aha propo okresu to narazie nic sie nie zapowiada zebym go dostala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 22:14

A jutro mamy drugie bioderka i mialam miec wizyte u gin i znow musze przelozyc