Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już mam dosyć, ciągle jakieś zmartwienia....namawiam małża żebyśmy wszystko rzucili i pojechali gdzieś z dzieciakami odpocząć.
Michalina dobrze znosi plastrowanie. Mam jedynie nadzieję, że nie będą się jej robiły odparzenia, ani klej nie uczuli. -
Puella biedna Twoja córunia, oby szybko wszystko wróciło do normy :*
Blu jeżeli to źle wygląda to dziewczyny dobrze, mówią, że moż warto zeby to lekarz zobaczyl?
Ofe ja robiłam taki masaż Shantala (bynajmniej taki miałam cel), obejrzałam pare filmików na youtube i troche poczytalam o tym i jakos robilam, Mały nawet zadowolony byl
A ja różnie karmie, zależy jak mój synek się zachowujczasem tylko z jednej, a czasami tak sie wkurza, ze mu wolno leci, ze musze druga dac
np. teraz pociumkal 5 minut z jednego i spi
Moj ostatnio tez sobie upodobał, żeby kupe w nocy robićdziś to nawet w nogawce od spiochów się kupa znalazła
A rano jak wstalismy i lezelismy sobe jeszcze w lozku to tak sie smial do mnie moj synek chyba z 5 minutkochany jest
Moj to chyba sie tak drze po kapaniu bo jest zły, ze to juz koniec;p
Pigulska a Ty jaki masaz robi przed karmieniem? -
Hehehe w Lidlu tak jest zawsze jak rzuca cos taniego
Pracuje w Lidlu w Gdyni wiec wiem cos o tym.. na żywo to wyglada jeszcze lepiej
a wiecie co my pracownicy robimy za 2 minuty do otwarcia? Uciekamy i chowamy się
Karolcia88, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość
-
Katalina wybacz moją niewiedzę, musiałam nie doczytać :*
Ja mam dzisiaj dola z tego powodu i chyba do dr Szczyta powinnam sie umówić
Mam nadzieję, że jednak ta rana sie uelastyczni jak to powiedział mój gin...
Czyli chyba powinnam duzożeby się wyrobić
normalnie czuje sie jak 13-latka jakaś, ciasno i sucho.
Puella współczuje kochana problemów zdrowotnych i duzo zdrówka dla Miśki.
Dzięki Dzoana zaraz lukne na ten masaz -
Paulinko nie wiem, gin nic nie mówił poza tym, że jeśli będzie bolalo i bede krwawic po kazdym stosunku mam przyjsc i cos wymyślimy tylko nie wiem co to ozncza..
Dał mi jakieś globulki na odżywienie śluzówki, brakuje mi seksu z mezem ale sie go boje ;/ a po ostatnim razie maz tez czul sie dziwnie, widzial jak mnie to boli wiec zadnej przyjemnosci nie było i stwierdził,że jest duzo gorzej niz przed porodem..
Wiec ta myśl, że jemu jest żle mnie dobija
Wyć mi się chcę.. -
gosia86 wrote:Magic podobno około 2 miesiąca piersi już nie są takie ciężkie i pełne jak na początku
A jak sie karmicie z jednej czy z dwóch piersi na raz? U nas zazwyczaj dwiedzieki za rady dziewczyny!!:*
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofe wspolczuje
ehh co za ludzie nie mysla nad tym co robia a przeciez jeszcze musi ci posluzyc do drugiego bobasa...sciskam Cie bardzo mocno :* musicie probowac po trochu bo tak na hura to nic tylko bol bedzie.
Puella ale macie meksyk!aby sie w koncu zla passa skonczyla.
Moja to wczoraj bardzo spokojna wieczorem i nie wiem czy to zasluga ze csly dzien bylysmy w domu czy jakzobaczymy jak dzis.
Blu alez nieszczescieja wczoraj juz mialam chwile zwatpienia w swoja mleczarnie i juz lecielam robic mm ale maz mnie powstrzymal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:29
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine przepraszam za pomyłkę
i szczerze współczuję bo na pewno oboje z mężem źle tą sytuację znosicie ale fakt jest taki ze to nie wasza a tymbardziej nie Twoja wina. Może potrzeba więcej czasu a teraz spróbujcie jakiś lubrykantow i tak jak pisze KotMisia może masaż?? Taki jak przed porodem sie robi się na uelastycznienie krocza
Dzoana robie masaż brzuszka żeby Młodemu lepiej się prukało, najczęściej zataczam kółka w kierunku wskazówek zegara i robie zygzaka przedramieniem potem odwracam go na brzuch i masuje plecki od pupci do ramion
Puella współczuję takiego młyna, jesteście dzielni ze tak dobrze to wszystko znosicieżyczę powodzenia
-
nick nieaktualnyHej.
Gosia ja karmię jak popadnie. Przed chwila tylko lewą (bo mi wygodniej)
W sumie ja bym mogła miec mleko tyko w lewej to z prawej męcze sie ale i tak już sto razy lepiej jestZnaczy mleko jest już i to dużo tylko niewygodnie.
Dżoana plusik za chowanie się :)Jak będziesz wiedziała kiedy beda ciuszki dla naszych maleństw to daj cynk.
My wczoraj szczepilismy i mędzi strasznie maleństwo. Spała od 21 do 2 i od 3 do 8:40. Przebudziła się o 2 ale jak doszłam do zobaczyłam ze już spi wiec jej nie wybudzałam.
Teraz znow mi zasnęła ufff - pasozyt małyGorączki na szczęście nie ma ale okrutnie mi dziś ulała prawie ze zwymiotowała.
-
Nadrobie Was pozniej...
Zosia jednak ma katarale chyba jest tym duzo mniej zmartwiona niz ja
Puella jesli plaster sie bedzie dobrze trzymal, my sciagnelismy teraz po 11 dniach, to na pewno ja odparzy. Ale to tez cos czym martwie sie duzo bardziej niz Zosia bo ona chyba nie zauwazyla ze ma prawie rany na brzusiu...
Chcialam spytac czy stosuje ktos moze spray do uszu?