Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny nie narzekac na kupe- nawet jak po kapieli
u nad kupa dalej trudny temat wiec doceniajcie, ze sa!
amen. Karolcia A czy Twoja Mała płacze jak robi kupę. U mnie było tak ze dwa razy dziennie był płacz aż serce mi rozrywalo i sięgałam wtedy po czopek albo rurkę i kupa szla a na twarzy była ulga. byłam z nim u lekarza w tej sprawie i dała nam skierowanie usg i kropelki kolaktaza. I z dnia na dzień jest coraz lepiej. oczywiście dalej rozrdrabiam mleko.
pytałas się kiedyś czym różni się espumisan od espumikptu. lekarka wczoraj mi w ytlumaczyla ze espumicot jest bardziej stezony i dajesz tylko 2-3kropleWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 11:36
03.02.2014 -
Mim nie zawsze placze. Jak nie zrobi przez 2.5 dnia to wtedy jest problem i poplakuje.
Mim a jak rozrzedzasz mleko to dajesz o 10-15ml wiecej wody ogolnie na butwlke czy na jedna miarke mleka?
Bo ja dalej rozrzedzam.
dzieki za odpowiedz odnosnie espimiktu
U nas wlasnie sie zaczyna drugi dzien bez kupy- az sie boje wieczora..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 12:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Gosia mam do Ciebie pytanie.
Jeśli dobrze pamiętam z mężem braliście kredyt na budowę domu, powiedz czy bank od Was oczekiwał faktur/rachunków by wykazać na co poszły pieniądze? Czy tylko przyjeżdża ktoś z banku i sprawdza co zostało zrobione?
Blu naprawdę współczuję tego poparzenia i że synka na ręce nie weźmiesz
Ofe może Kot Misia dobrze podpowiada że masaż by pomógł
Puella dużo zdrówka dla Twoich maluchów
Jak jesteśmy przy temacie kup to jaką teraz mają konsystencję? -
Ta woda z rossmana jest super. W wodzie gotowanej ciezko mi bylo rozpuacic ten Euthyrox a tej z rossmana sama sie rozpuszcza
my po bioderkaxh. Wszystjo ok. Do kontroli za kwartal. Teraz musze czekac 2 h w miescie bo cgce isc do gin osobiscie przelozyc wizyte bo glupio mi dzwonicslash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu bardzo wspolczuje, mam nadzieję że szybko się zagoi. Jak my się orientowalismy w zeszłym roku nt. kredytu to faktury czasami wymagają jeżeli biwrzesz rozszerzenie kredytu o urządzenie. Ale to też nie zawsze.
Kotmisia super że bioderka ok:)
Puella dużo zdrowia!
Ofe może jakieś dodatkowe nawilzacze by pomogły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:12
-
Moj Mały robi 3-4 kupy dziennie... i jak nie w nocy to zawsze jak jestesmy w sklepie.. u nas kupa cały czas taka jasno brazowa z grudkami białawymi takimi od mleczka i konsystencja hmm... taka jak musztarda
a nas złapał deszcz na zakupach dobrze, ze jednak pojechalam autem a nie samym wozkiemtylko spaceru nie mamy
Ofe ja smaruje oliwka z johnsons baby - podobno tez uczula ale nam akurat podpasowala i mam tez z rosmana babydream.. ale moze sprobuj z emoliumWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:14
-
Dziewczyny zele moze pomoga na ciasnote ale ja mam jezcze taka bruzde ze skory bo za duzo jej zlapal i to ona boli najbardziej.. ;/
Blu bidulko współczuje oparzenia
u nas kupa jak musztarda i kolor i konsystencja i tez bialawe grudki ma i jest zawsze mega ogromna ale Lili robi tylko 1 dziennie lub co drugi dzień.
tak jej sie to unormowało widze, bo trwa to dosyc dlugo juz -
Gosiu zobaczę jak teraz będę sie czuła podczas
, narazie było tylko raz wiec moze z czasem rzeczywiście sie "wyrobie" a jesli nie, to pojde do swojego gina i zobacze jaki on ma pomysł na to.
Plastyka pochwy i "walka" z tym lekarzem to dla mnie ostateczność.