Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moja córa dzisiaj tak dawała czadu ze jeszcze chwila a jej zdjęcia byłyby na serwisie oddam/zamienię
Dziewczyny moja okazjonalnie jest niedobra ale wiem ze niektóre mają taki chleb powszedni i powiem Wam że podziwiam Was każda komórka ciała!!!! To wykanczajace psychicznie i fizycznie. Ale wierze ze będzie lepiej z każdym dniemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:51
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Nie było mnie strasznie długo u Was, ale żyjemy i jak wydaje mi się, wszystko u nas dobrze. Ciągle o Was pamiętam, tylko nie mam czasu nadrabiać wpisów i tak wypadłam z gry. Trochę zerknęłam na Wasze ostatnie tematy.
My już jesteśmy po chrzcie, był 28 czerwca i impreza odbyła się w domu. Myślałam, że się zajadę z robotą przy tym, ale teraz jest po i się z tego cieszę no i że nie było upału. W kancelarii płaciliśmy 50zł, bo taką zażyczyli sobie dobrowolną opłatę, więc nawet nie wpadłam na to żeby dać więcej. Kościół ten od paru lat jest podniesiony do rangi bazyliki i jakoś nie proszą ciągle wiernych o pieniądze.
Szczepilismy Jasia darmowymi szczepionkami, bo płatne pediatra nam odradziła. Mały płakał strasznie na szczepieniu, ale sądze, że by płakał tak samo przy 1 ukłuciu. Na szczęście nie miał potem ani gorączki, ani obrzęku ani nie marudził jakoś specjalnie.
Ostatnio byliśmy na usg bioder i jest wszystko ok, a teraz w czwartek mamy 1 wizytę u chirurga i proszę Was o kciuki. Jaś od urodzenia ma wodniaka jądra i póki co mu się nie chce wchłonąć. Mam nadzieję, ze obędzie się bez operacji.
Jak któraś z Was pisała, ja się czuje jak dodatek do opieki nad dzieckiem, a nie żoną. Czuje się wogóle atrakcyjna - z wagi mi został 1kg, ale w obwodzie jest więcej. Pewnie to też przez biust - dalej mam laktacje, chociaż używam bez przerwy laktatora. Koleżanka ze sierpniówek mi zdradziła, że któraś z Was ponownie zaciążyła i dlatego weszłam z ciekawości. Myśmy z meżem nawet nie mieli swojego pierwszego razu PO. Szczerze powiedziawszy nie wiem czy do tego prędko dojdzie. Chciałam nawet z meżem o tym dziś pogadać, żeby wiedział że możemy, żeby porozmawiac o ewentualnym zabezpieczaniu (chociaż nie miałam jeszcze @), ale jak to on uciął temat milczeniem. Nie raz mam go dość za to, że nie odpowiada na moje pytania albo zasypia w połowie mojego zdania.
A i dołączyłam do endomondo. Będę Wam towarzyszyć, bo rywalizacją bym tego nie nazwała. Wstyd przyznać ale za dużo nie spaceruje. Teraz jest tak ciepło, że masakra. Pozdrawiam i przepraszam, że się tak rozpisałam, ale to tylko skrót tego co u mnie. Postaram się zaglądać częściej.gosia86, Wonderwall, beti97, Anielka, katalina lubią tę wiadomość
-
Dorotka super że juz po chrzcie i szczepieniach, kciuki za chirurga oczywiście trzymam! A mężowi nie odpuszczaj, jeżeli on z tych mniej gadatliwych to może od razu go do łóżka zaciagnij
trzymam kciuki żeby się polepszyło u was!
gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Dorota nareszcie sie odezwałaś:*
Ewelinka farmaceuta dał mi take zwyczajne bez smakowe, mam pić po dwa dziennie. Gdybym wiedziała ze można to bym piła już w zeszłym tygodniu jak mnie nogi targicznie swędziały. Widzę że i wy obłożeni zabawkami
Lama myślę sobie tak samo jak Pola płacze że muszę to jakoś przetrwać bo są dziewczyny które zdecydowanie mają gorzejdorota1987 lubi tę wiadomość
-
Właśnie mąz jest straszną gadułą, ale mam wrażenie, że go zanudzam. A teraz to mi się nawet nie chce na niego rzucić bo jest za ciepło, pewnie bym się nie odkleiła, a libido mam poniżej zera.
Synek właśnie jest po kąpieli, zwykle robimy to przed 20:00 ale przydało mu się orzeźwienie i zaraz jest w lepszym nastroju.
A u nas nie ma komarów. Tylko mole..już nie wiem czy komary się przebrały i wkońcu zaatakują czy o co chodzi. -
Lama u nas też są te małe wampiry. I oczywiście musiały pogryźć Polę wolałabym żeby pogryzły mnie a najlepiej to niech gryzą męża:D
Dorota nie jesteś osamotniona w problemach w relacji z mężem, ostatnio temat był sporo razy poruszany i wniosek moim zdaniem jest jeden rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać bo im więcej sie uzbiera tym gorzej potem zacząć
Lama lubi tę wiadomość