X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie ja mam stale ta sama trase-rano i wieczorem dzien w dzien- i to ciagle droga, co rusz samochody przejezdzaja

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielka nie wiem kurde hehe on po prostu to lubi… chociaż na początku tez płakał ale mąż go masował po pupce i po pleckach i muzyczkę z karuzeli mi włączaliśmy i jakoś się przyzwyczaił  i teraz jak mi zaśnie na rękach (na brzuchu) to go kładę na brzuch, wtedy się trochę wybudzi ale dam mu smoka, pogłaszcze po główce i zasypia dalej :) na brzuszek pomaga (chociaż my nie mamy problemów) ale pierdzi wtedy na szalony :) nawet potrafi kupę w tej pozycji zrobić :D Agusia i Kotmisia dobrze radzą u nas też się to właśnie sprawdza…

A my byliśmy dziś na szczepieniu… Mały nawet jakoś zniósł te wkłucia i potem było ok. Znów jechaliśmy do moich rodziców.. w drodze było ok, ale jak weszliśmy do domu to po chwili Mati wpadł w taka histerie, że przez godzinę nie mogłam go uspokoić.. nawet cyca nie mógł złapać.. dałam mu ten pedicetamol.. w końcu musiałam odciągnąć mleko i zjadł z butli i zasnął.. mój biedulek tak płakał a ja razem z nim  później już nie płakał.. ale cały dzień był senny i dużo spał.. i o 21 padł na całego już po kąpaniu… zobaczymy jaka będzie noc. A mały waży już 5160 <3

Byłam tez wczoraj na kontroli u lekarza i wszystko ok :) gin kazał jak najszybciej starać się o drugie dziecko :]

Super, że Dorotka się odezwała :) jakoś myślałam dziś o Tobie ;p :)

Ojej Mały zaczął płakać w śnie! :( biedny… na szczęście smoczek go uspokoił ale oczu nawet nie otworzył…

Nadrabiam dalej...

Anielka, dorota1987, gosia86 lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie wrote:
    Ta Eliza jest niezla:-) Ja stwierdzam ze moje miasto jest za małe, prawie codzień ta sama trasa deptakiem do parku skarbkow, już powoli mi się nudzi :-) a nic poza tym ciekawego praktycznie nie ma, jeszcze tylko stawy i tyle.
    Nie narzekaj kobito u mnie totalnie nie ma gdzie pójść i mam tylko dwa kierunki przez wieś lub poza wsią

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jak miło Dżoana:) Oczywiście, że myślałaś, a nie że synek płakał.
    Ja właśnie siedzę z laktatorem, a mąż karmi Jasia i liczę na to, że zaraz wszyscy pójdziemy spać. Powinien pospać synek gdzieś tak do 4-5.

Zmotywowałam się i przycisnęłam męża do tematu i prawie się na mnie rzucił ale zgasiłam jego zapał, bo teraz nie ma tak lekko. Synem trzeba było się zajął, a mi by cycki pękły. Okazuje się, że mąż myślał, że jeszcze mnie tam boli...ale nie wiem jak będzie w akcji.

Czy któraś z Was karmi dziecko tylko mlekiem ściąganym laktatorem?

dqprj44jymj31xvy.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka to czekaja Was.wkrotce mile chwile :-)
    Dzieki Dziewczyny za slowa otuchy,jak widzicie nie narzekaj na meza swego,mozesz miec gorszego :-) Dzis w ramach terapii prosze isc i goraco ucalowac tych panow co maja serce po wlasciwej stronie <3
    Ja tak patrze na endomondo i jak mi nie pomoze zrzucic z 15kg to mysle,ze zeby malego zalatwia sprawe :-D
    Do jutra Sloneczka te duze i te malutkie.

gosia86 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK doczytałam... strasznie mi przykro, że masz taką sytuację z mężem.. mam nadzieje, że facet się ogarnie, zrozumie i będzie Cię błagał o wybaczenie...

My jutro wybieramy sie na mega spacer :) mam parę spraw do załatwienia na mieście, chcę sobie po sklepach pochodzić.. także zrobię trochę kilometrów i mam nadzieję, że wskoczę na jakieś wyższe miejsce na endo :) a teraz idę spać :) Dobranoc :)

GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc3fd43e53bf.jpg

A jeszcze wam pokaże jak mój synek zasnął z misiem po szczepieniu ;)

GabiK, katalina, Anielka, dorota1987, gosia86, Wonderwall, Lama, Lama, PIGULSKA, Agusia246, beti97, Monika1357 lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O moj Boze,a mis go obejmuje :-* jakie slodkie <3

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    Pigulska wizytę mamy w Tychach w przychodni przy Szpitalu Wojewódzkim.
    A my chcemy się wybrać gdzieś w góry, bo mamy niecałą godzine drogi, więc w grę wchodzi Wisła, Ustroń itd. O ile będą jeszcze wolne pokoje, bo teraz to już muszą być warunki takie żeby przynajmniej była łazienka w pokoju i jakiś przynajmniej skromny aneks kuchenny do dyspozycji.
    Wisla zapchana a w ustroniu mi sie bardziej podoba polecam wam tez międzybrodzid góra źar jeziora sa pokoje i domki na wynajem a i wcale duzo dalej nie macie;)

dorota1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik ja pierdziele czy go przeroslo tacierzynstwo czy tez nie nie powinien tak robic!w glowie mu sie poprzewracalo bo pewnie myslal ze dzieci spia jedza i robia kupe jak wiekszosc mysli ludzi tak jakby moj maz tak zrobil to bym go tak obila ze by go rodzona matka nie poznala!za takie teksty do 2miesiecznego syna powinien spac na wycieraczce.
    Gosia super ze Polci kupka poszla u nas pomaga sok jablkowy dzis wypil pol bobo fruta dawid na pol z woda i inne dziecko a w weekend masakra z nim byla tak plakal przez brzuszek
    Ewelinkie swietny ten Twoj maluch dluga chudzinka ;)moj przez chwile tez tak wygladal ale to byla chwila tylko;)
    Eklerka to mleczko ktore macie to odpowiednik niemieckiej humany ktora dawalam mojemu synkowi zanim zorientowalam sie ze ma alergie na bialko mleka i powiem ci ze chwalilam sobie humane mimo alergii bo po reklamowanym tak strasznie bebilonie tak mu sie pogorszylo ze masakra to byla wtedy plakal caly czas i wielkie plamy mu wyszly na ciele
    takze baby dream tez na pewno jest dobre tak jak woda z rossmana dzieki niej mamy normalne kupki a nie plasteline
    Chcialabym w koncu wyjsc z malym na spacer ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 00:09

Eklerka lubi tę wiadomość

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 03:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka dzięki za polecenie, chociaż bardzo dobrze znam te okolice. Ale raczej nie skorzystam, bo nie będę z synkiem siedziała nad wodą, a na górze Żar to faktycznie potrafi być żar, więc też odpada.

Boże jak ciepło....

dqprj44jymj31xvy.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 03:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pada u nas :) jak skończę karmić Polusię to otwieram okna. Jeszcze pranie muszę powiesić bo wieczorem nastawiłam.

Śliczne te nasze maluchy:)

Dorota super że dogadałaś się z mężem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 03:58

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 04:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas burza!

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:49

MiM, Anioł lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to jakie powietrze :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i była burza! Fantastyczne powietrze :)

km5stv7321mp2ntw.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    burza?!!!!! deszcz!!!!! chłodny powiew!!!!!!!

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko my jedziemy w okoluce czorsztyna ok 190 km od Katowic. piękne tereny A i blisko.

dorota1987 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987 wrote:
    Olka dzięki za polecenie, chociaż bardzo dobrze znam te okolice. Ale raczej nie skorzystam, bo nie będę z synkiem siedziała nad wodą, a na górze Żar to faktycznie potrafi być żar, więc też odpada.

Boże jak ciepło....
    Masz racje nie pomyslalam ze przeciez upaly nieziemskie

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burza zajebista niby chlodniej a i tak nadal 21 stopni ciekawe jaki bedzie dzien bo zapowiadali upal

‹‹ 1940 1941 1942 1943 1944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ