Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anielka nie wiem kurde hehe on po prostu to lubi… chociaż na początku tez płakał ale mąż go masował po pupce i po pleckach i muzyczkę z karuzeli mi włączaliśmy i jakoś się przyzwyczaił i teraz jak mi zaśnie na rękach (na brzuchu) to go kładę na brzuch, wtedy się trochę wybudzi ale dam mu smoka, pogłaszcze po główce i zasypia dalej
na brzuszek pomaga (chociaż my nie mamy problemów) ale pierdzi wtedy na szalony
nawet potrafi kupę w tej pozycji zrobić
Agusia i Kotmisia dobrze radzą u nas też się to właśnie sprawdza…
A my byliśmy dziś na szczepieniu… Mały nawet jakoś zniósł te wkłucia i potem było ok. Znów jechaliśmy do moich rodziców.. w drodze było ok, ale jak weszliśmy do domu to po chwili Mati wpadł w taka histerie, że przez godzinę nie mogłam go uspokoić.. nawet cyca nie mógł złapać.. dałam mu ten pedicetamol.. w końcu musiałam odciągnąć mleko i zjadł z butli i zasnął.. mój biedulek tak płakał a ja razem z nim później już nie płakał.. ale cały dzień był senny i dużo spał.. i o 21 padł na całego już po kąpaniu… zobaczymy jaka będzie noc. A mały waży już 5160
Byłam tez wczoraj na kontroli u lekarza i wszystko okgin kazał jak najszybciej starać się o drugie dziecko :]
Super, że Dorotka się odezwałajakoś myślałam dziś o Tobie ;p
Ojej Mały zaczął płakać w śnie!biedny… na szczęście smoczek go uspokoił ale oczu nawet nie otworzył…
Nadrabiam dalej...Anielka, dorota1987, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Ta Eliza jest niezla:-) Ja stwierdzam ze moje miasto jest za małe, prawie codzień ta sama trasa deptakiem do parku skarbkow, już powoli mi się nudzi
a nic poza tym ciekawego praktycznie nie ma, jeszcze tylko stawy i tyle.
-
O jak miło Dżoana:) Oczywiście, że myślałaś, a nie że synek płakał.
Ja właśnie siedzę z laktatorem, a mąż karmi Jasia i liczę na to, że zaraz wszyscy pójdziemy spać. Powinien pospać synek gdzieś tak do 4-5.
Zmotywowałam się i przycisnęłam męża do tematu i prawie się na mnie rzucił ale zgasiłam jego zapał, bo teraz nie ma tak lekko. Synem trzeba było się zajął, a mi by cycki pękły. Okazuje się, że mąż myślał, że jeszcze mnie tam boli...ale nie wiem jak będzie w akcji.
Czy któraś z Was karmi dziecko tylko mlekiem ściąganym laktatorem? -
Dorotka to czekaja Was.wkrotce mile chwile
Dzieki Dziewczyny za slowa otuchy,jak widzicie nie narzekaj na meza swego,mozesz miec gorszegoDzis w ramach terapii prosze isc i goraco ucalowac tych panow co maja serce po wlasciwej stronie
Ja tak patrze na endomondo i jak mi nie pomoze zrzucic z 15kg to mysle,ze zeby malego zalatwia sprawe
Do jutra Sloneczka te duze i te malutkie.gosia86 lubi tę wiadomość
-
GabiK doczytałam... strasznie mi przykro, że masz taką sytuację z mężem.. mam nadzieje, że facet się ogarnie, zrozumie i będzie Cię błagał o wybaczenie...
My jutro wybieramy sie na mega spacermam parę spraw do załatwienia na mieście, chcę sobie po sklepach pochodzić.. także zrobię trochę kilometrów i mam nadzieję, że wskoczę na jakieś wyższe miejsce na endo
a teraz idę spać
Dobranoc
GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorota1987 wrote:Pigulska wizytę mamy w Tychach w przychodni przy Szpitalu Wojewódzkim.
A my chcemy się wybrać gdzieś w góry, bo mamy niecałą godzine drogi, więc w grę wchodzi Wisła, Ustroń itd. O ile będą jeszcze wolne pokoje, bo teraz to już muszą być warunki takie żeby przynajmniej była łazienka w pokoju i jakiś przynajmniej skromny aneks kuchenny do dyspozycji.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabik ja pierdziele czy go przeroslo tacierzynstwo czy tez nie nie powinien tak robic!w glowie mu sie poprzewracalo bo pewnie myslal ze dzieci spia jedza i robia kupe jak wiekszosc mysli ludzi tak jakby moj maz tak zrobil to bym go tak obila ze by go rodzona matka nie poznala!za takie teksty do 2miesiecznego syna powinien spac na wycieraczce.
Gosia super ze Polci kupka poszla u nas pomaga sok jablkowy dzis wypil pol bobo fruta dawid na pol z woda i inne dziecko a w weekend masakra z nim byla tak plakal przez brzuszek
Ewelinkie swietny ten Twoj maluch dluga chudzinka ;)moj przez chwile tez tak wygladal ale to byla chwila tylko;)
Eklerka to mleczko ktore macie to odpowiednik niemieckiej humany ktora dawalam mojemu synkowi zanim zorientowalam sie ze ma alergie na bialko mleka i powiem ci ze chwalilam sobie humane mimo alergii bo po reklamowanym tak strasznie bebilonie tak mu sie pogorszylo ze masakra to byla wtedy plakal caly czas i wielkie plamy mu wyszly na ciele
takze baby dream tez na pewno jest dobre tak jak woda z rossmana dzieki niej mamy normalne kupki a nie plasteline
Chcialabym w koncu wyjsc z malym na spacer ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 00:09
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorota1987 wrote:Olka dzięki za polecenie, chociaż bardzo dobrze znam te okolice. Ale raczej nie skorzystam, bo nie będę z synkiem siedziała nad wodą, a na górze Żar to faktycznie potrafi być żar, więc też odpada.
Boże jak ciepło.... -
nick nieaktualny