Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika co za konował z tego lekarza. Ciekawe jakby śpiewał gdyby się coś stało a on nie udzielił pomocy. Ręce opadają. Olka koleżanka niezła. Ja też sobie obiecałam że dziecko mi nie wejdzie na głowę. Śmierdzę już cała rzygami
Chciałam iść na dwór bo Mała uwielbia spacerować to endomondo mi się nie chciało uruchomić, a jak się udało to zaczęło padać i wróciłyśmy do domu. Wiki darła się że nie mogła pospacerować, ale rozebrałam do pampersa i założyłam bawełniany podkoszulek i śpi w wózeczku. Mama i Hania ładna córcia i jaka chudziutka, moja to taki pulpecik. Mam podobnie jak Eklerka, Wiki przypomina z wyglądu starsze dziecko i jest pulchniutka, ale dla mnie najpiękniwjsza i najkochańsza
gosia86, MamaiHania lubią tę wiadomość
-
Hej
Widze, że piszecie o tym, że jesteście nerwowe. Ja teżCiągle na męża powarkuje, aż zaczął mi uwagę zwracać czy ja nie moge normalnie odpowiadać tylko ciągle z nerwami. Po porodzie rzeczywiście szybko da się mnie wyprowadzić z równowagi byle błahostka, meza ciągle poprawiam jak robi cos przy dziecku. Zamiast sie cieszyc,ze w ogole chce robić to sie czepiam a jemu robi sie przykro.
Musze nad sobą popracować bo wyjdą ne wrędną, zołzowata żonę. Ale podejrzewam, ze to wina zmęczenia fizycznego i psychicznego.
A dziś mam dzień kiepski, czuje jakaś osłabiona i senna, ale mimo to poszłam na spacer, ledwo wyszłam zaczęło kropić wiec biegem do domu ale zgarnęła mnie sąsiadka to wstąpiłam na "kawe". Posiedziałam 15 minut bo dziecko moje sie obudziło i darło ze musialam zwiewac do domu. Teraz juz spi 2 godz a ja sie nudze bo tv nie działa chyba przez wczorajsza burzę. ;/
Monika lekarz palant, normalnie co za ludzie! -
nick nieaktualnyMIm mojemu nic po tym soczku nie ma wręcz przeciwnie dziecko pogodne i pierdzące bez bólu:)na kupe nie pomoglo dalej robi co dwa dni ale wazne ze brzuszek go nie boli najpierw ucieralam jabłko a znalazla bobo fruta mętnego samo jabłko i ten podaje własnie pół na pół także mozesz sprobowac i obserwowac reakcje a za tydzien chce podac do mleka ze dwa razy dziennie na probe kleik ryżowy ale najpierw po pol lyzeczki a pozniej calą i zobaczymy jak będzie
no to jest racja ze nie chce ona wrocic do pracy-sama to powiedziala a i byl czas ze sikac isc nie mogla bo maly tak wył z rozpaczy Mim moja bratowa taka jest a z dzieci zrobila kaleki...nikomu dzieci nie zostawi jej dzieci sie wszystkiego i wszystkich boją jakby z dzungli wyskoczyly i co najgorsze na wszystkim oszczędza najtansze pampersy slodycze za drigie ubrania w lumpeksie julki ani razu w sukience nie widzialam bo za drogo i sobie powiedzialam ze mojemu dziecku dam wszystko a sobie odejme...
Kotmisia spokojnie mozesz sprobowac najpierw troszke ja na pierwszy raz dałam dwie łyżeczki a na drugi dzien z grubej rudy 60ml wody i 60ml soku wypil do dna i jeszcze dorabialam i uhahany caly dzien a wczesniej stekal i plakal na pierdy teraz placze tylko o jedzenie znaczy to nie placz tylko wiecie zlosci bo on z glodu umiera i jak jest spiacy to stęka wiec u mnie sok sie sprawdzil.
dzis w sklepie stara baba do mnie"ojej jaki slodki chlopiec a nie ma mu zimno w rączki"na co popatrzylam z pod byka rzucilam nie i poszlam a bylo 26stopni zaduch jak cholera ale wiało i jest szaro buro po tych burzach wiec maly mial body krotki rekaw i spodnie byl okryty pieluszką ale do polowy brzuszka ale oczywscie stara baba musiala sie wtrącac obca stara baba jak mnie to wkur...jak mi stare obce baby zagladaja do wozka i komentuja -
nick nieaktualnyhttps://www.google.pl/search?q=bobo+frut+jab%C5%82kowy&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7TCdVcL_DcyZsAG01abwDg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=Zjyt1t0DAWMWiM%3A
Kotmisia ja daje taki pol na pol bo sa tez z hippa jablkowe po 4mcu ale one sa takie jak te zwykle dla doroslych a ten smakuje i wyglada jak prawdziwy wyciskany z jablek;p sprobuj i zobaczysz jak zareaguje i ja daje pol na pol a czasem nawet wiecej soczku niz wody -
Wlasnie obejrzalam zwiastun filmu Chemia o Magdzie Prokopowicz i sie poryczalam. Jesli zwiastun robi takie wrazenie to co bedzie po obejrzeniu calego filmu. Cholera wlasnie taka milosc bezgraniczna, bez konca i absolutnie wszechogarniajaca mam dla swojego dziecka
olka24, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu ja poprzednio wytrzymałam z 10 minut i padłam. Ale do chrztu czasu coraz mniej a nie chce wyglądać jak orka więc muszę zacisnąć pośladki i wziąć się za siebie. Ale będą jutro zakwasy oj będą. A stwierdziłam dzisiaj że wyglądam jak w 12 tc z tym moim brzuchem