X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:45

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak obniżają stopy procentowe to nam spada rata kredytu. nie dziwię się twojemu mężowi mnie też szlag trafia jak słyszę o frankowiczah. nikt im do głowy pistoletu nie przystawial jak podpisywali umowy.

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jak was czytam to Bogu w myślach dziękuję ze moi rodzice słuchają się w sprawie dzieci. jak powiem tak robią. I naprawdę mogę powiedzieć ze pomogli nam wychować Matylde.

03.02.2014
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:45

MiM lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia dzięki :* mam nadzieję że to tylko potowki, kąpie małego w krochmalu i juz widzę poprawę :)

Beti może u Wiki to też potowki? Moja mama też ściągała mleko ręcznie do szklanki ;) a ja to wygodna jestem i zawsze tylko laktatorem :)

MamaIHania śliczna córka i rzeczywiście drobna :)

Ofelaine uśmiech Lilianki ujmujący <3

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu fajnie że chcą żebyś wróciła :) też bym chciała żeby za mną dzwonili

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika co za konował masakra :/ mam nadzieję że Danielek juz lepiej się miewa i to nie było nic groźnego :)

Gosia powoli dojdziesz do formy :)
    Z tym wykładaniem na stole to przegięcie bo jak małej poleci główka to jeszcze sobie krzywdę zrobi o twardy blat :/

U mnie dzisiaj pogoda do d*** więc ze spacerku nici :/

Wyskoczyłam tylko na miasto bo idę w sobotę na panieński i oczywiście nie mam się w co ubrać :/ standardowo niczego nie znalazłam ale kupiłam sobie za to sukienkę na wesele ;)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

GabiK, Karolcia88, MiM, Lama, dorota1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:47

• slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczeta,
    Dzoana dzieki za pamiec o mnie.
    Wszystkich brakowalo mi was. Nadrobilam czytanie e i tak n jeste. Wstanieodniesc sie do wszystkich wypowiedzi. .a. Nadzieje ze wybaczycie. U nas wszystko ok. Gabrysia rosnie jak na drozdzach 30 czerwca bylismy na szczepieniu zniosla je super plakala nie wiele a i pozniej w domu bylo ok byla tylko troszke taka smutna czesto robila pkdkowme ale przytulalam ja do siebie i przechodzilo nastepne szczepjenia11 sierpnia szczepilam podstawowymi czyli trzy wklucia. Nasza corcia slicznie nami juz roz.awia czasem potrsfi rozmawiac no. Stop przez jakies 10 do 15 minut ma sie rozumiec w swoim jezyku czyli agu ale omy grr jtd itp usmiecha sie niesamowicie nawet jak dsje jej cyca torobisobie przerwe spkglada. A mnie tak dikatnie spodoka i usmiech rogalowaty natwarzy ze az sie zyc chce dla takicb chwil. A dzis pobila rekord spania od22.15 do 8.50 bez chwiki pobudki nawet burza nej nie obudzila.
    Dzis weszlam na wage i eureka 3 kg mniej bezzadnhcb cwiczen i dietyczyli moze jednak cos kp dsje tym bardziej ze waga sfalaumnie trzy tygidnie i ani drgnela.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:32

GabiK lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz siedze z nogami w misce zeby troche o niezadbac bo nie maiedy a musia juz zasnela. Nieiem czy tojuz tentwardysenczy neszcze sie obudzi. Aha powoli zaczynam wdarazac inne rzeczy do posilkow i obserwuje mala np zjadlam czeresnie i bylo ok. Smazonego kotleta i tezok.

Malej eychodza pktoeki w okolicscb ustchyba od cyca jakkarmieto pewnie o asie splci przy jsteczkach no chy a ze to bylby efekt nowych wkladek kupilam z. BAbydream wczesniej mialam z ba y ono. Jak myslicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:30

klz98u696p33kjce.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny maz mi sie chyba naprawia powoli, a nawet nie zdazylam zadzwonic do tesciowej. Przyszedl do dziecka, bo ja wiadomo do pracy i spiewal mu, tanczyl przed nim, chowal sie pod recznikiem a maly sie smial,wiec maz zachwycony,ze Kubus juz rozumie. Potem mi opowiadal,ze jak sie do niego usmiechal to maly mu tez usmiechem odpowiadal, a jak przestawal to maly tez, wiec niby taki juz rozumny.
    Ma szczescie,bo juz Wam chcialam adres przeslac i poprosic o pomoc w cichym ukatrupieniu gada :-)
    Gosia nie opowiadaj o orkach, bo takie orki jak Ty to dla mnie plankton :-)
    KotMisia widze,ze jeszcze Cie nikt nie naprostowal dzisiaj ;-) co to znowu za gadanie o zlych matkach i partnerkach? Nie ma lepszej matki od Ciebie! Bardziej troskliwej i sklonnej do mega poswiecen. I jak mozesz byc zla partnerka? Jestes ze swoim Michalem(dobrze pamietam?) na dobre i na zle, przeszliscie i nadal pokonujecie zyciowe zakrety jakie innym sie nie snily. On moze liczyc na Ciebie i Ty na niego w kazdej sytuacji. Ktos inny majac takie problemy odbijalby sobie na drugiej polowce, Wy tego nie robicie, nie obarczacie sie nazwajem wina, wrecz przeciwnie. Poza tym stac Cie mimo wlasnego zmeczenia na pozwolenie swojemu M na luz i relaks przy piwku. A sama gdzie sie relaksowalas ostatnio?

MiM, Lama, Wonderwall, gosia86, katalina, MamaiHania lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne te wwsze skarby.

Co do mezow tym ktore narzekaja wspolczuje no ale moze w koncu sie te chlopy poprawia. Ja na mojego nie moge naarzekac jak jest w domu to jest kochany.

klz98u696p33kjce.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Piwo dla ochłody po 11 miesiacach :)
    I to jest plus mm :-)
    Ja tez mialam ostatnio ochote,ale jestem tak zmeczona,ze po pol bym kotu na pan mowila :-) a nawet nie mam kota :-D

slash, Bluberry, PIGULSKA, Lama, gosia86, beti97, katalina, MamaiHania, Anielka lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z was wspominala zebysie spotkac no byloby fsjnie jak juz dzieciaczki ttroszke podrosna ze y mogly sie ze soba pobawic a my poplotkowac.

GabiK lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:47

GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość

• PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash w jakim ty języku piszesz ;) Fajnie ze się odezwałaś i ze u was wszystko w porządku :) pochwal się Gabryśką ;)
    Myślę że te potowki to poprostu od ciepła a nie od wkładek. Jej gorąco Tobie też i dlatego

Bluberry ja tam pije namiętnie Karmi ;)

GabiK super ze chłop się opamietal :)

KotMisia GabiK dobrze pisze! Możesz posłużyć jako wzór matki idealnej! I do tego masz jeszcze cierpliwość dla tych wybrykow Michała u mnie to już by był ogień na dachu

GabiK, gosia86, Bluberry lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska w polskim przynajniej staram sie w polskim ale jak juz kiedys wspominalam pisze na tabkecie i kiepsko mi to wychodzi a dodatkowo ci chwile mi sie zawiesza i nerwa mnie w koncu kiedys wezmie i go wyrzuce przez okno.
    Misze sie bardziej przylozyc do tego pisania.dzieki za uwage kochana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:12

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1947 1948 1949 1950 1951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ