Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agusia dzięki :* mam nadzieję że to tylko potowki, kąpie małego w krochmalu i juz widzę poprawę
Beti może u Wiki to też potowki? Moja mama też ściągała mleko ręcznie do szklankia ja to wygodna jestem i zawsze tylko laktatorem
MamaIHania śliczna córka i rzeczywiście drobna
Ofelaine uśmiech Lilianki ujmujący -
Monika co za konował masakra
mam nadzieję że Danielek juz lepiej się miewa i to nie było nic groźnego
Gosia powoli dojdziesz do formy
Z tym wykładaniem na stole to przegięcie bo jak małej poleci główka to jeszcze sobie krzywdę zrobi o twardy blat
U mnie dzisiaj pogoda do d*** więc ze spacerku nici
Wyskoczyłam tylko na miasto bo idę w sobotę na panieński i oczywiście nie mam się w co ubraćstandardowo niczego nie znalazłam ale kupiłam sobie za to sukienkę na wesele
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczeta,
Dzoana dzieki za pamiec o mnie.
Wszystkich brakowalo mi was. Nadrobilam czytanie e i tak n jeste. Wstanieodniesc sie do wszystkich wypowiedzi. .a. Nadzieje ze wybaczycie. U nas wszystko ok. Gabrysia rosnie jak na drozdzach 30 czerwca bylismy na szczepieniu zniosla je super plakala nie wiele a i pozniej w domu bylo ok byla tylko troszke taka smutna czesto robila pkdkowme ale przytulalam ja do siebie i przechodzilo nastepne szczepjenia11 sierpnia szczepilam podstawowymi czyli trzy wklucia. Nasza corcia slicznie nami juz roz.awia czasem potrsfi rozmawiac no. Stop przez jakies 10 do 15 minut ma sie rozumiec w swoim jezyku czyli agu ale omy grr jtd itp usmiecha sie niesamowicie nawet jak dsje jej cyca torobisobie przerwe spkglada. A mnie tak dikatnie spodoka i usmiech rogalowaty natwarzy ze az sie zyc chce dla takicb chwil. A dzis pobila rekord spania od22.15 do 8.50 bez chwiki pobudki nawet burza nej nie obudzila.
Dzis weszlam na wage i eureka 3 kg mniej bezzadnhcb cwiczen i dietyczyli moze jednak cos kp dsje tym bardziej ze waga sfalaumnie trzy tygidnie i ani drgnela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:32
GabiK lubi tę wiadomość
-
Teraz siedze z nogami w misce zeby troche o niezadbac bo nie maiedy a musia juz zasnela. Nieiem czy tojuz tentwardysenczy neszcze sie obudzi. Aha powoli zaczynam wdarazac inne rzeczy do posilkow i obserwuje mala np zjadlam czeresnie i bylo ok. Smazonego kotleta i tezok.
Malej eychodza pktoeki w okolicscb ustchyba od cyca jakkarmieto pewnie o asie splci przy jsteczkach no chy a ze to bylby efekt nowych wkladek kupilam z. BAbydream wczesniej mialam z ba y ono. Jak myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:30
-
Dziewczyny maz mi sie chyba naprawia powoli, a nawet nie zdazylam zadzwonic do tesciowej. Przyszedl do dziecka, bo ja wiadomo do pracy i spiewal mu, tanczyl przed nim, chowal sie pod recznikiem a maly sie smial,wiec maz zachwycony,ze Kubus juz rozumie. Potem mi opowiadal,ze jak sie do niego usmiechal to maly mu tez usmiechem odpowiadal, a jak przestawal to maly tez, wiec niby taki juz rozumny.
Ma szczescie,bo juz Wam chcialam adres przeslac i poprosic o pomoc w cichym ukatrupieniu gada
Gosia nie opowiadaj o orkach, bo takie orki jak Ty to dla mnie plankton
KotMisia widze,ze jeszcze Cie nikt nie naprostowal dzisiajco to znowu za gadanie o zlych matkach i partnerkach? Nie ma lepszej matki od Ciebie! Bardziej troskliwej i sklonnej do mega poswiecen. I jak mozesz byc zla partnerka? Jestes ze swoim Michalem(dobrze pamietam?) na dobre i na zle, przeszliscie i nadal pokonujecie zyciowe zakrety jakie innym sie nie snily. On moze liczyc na Ciebie i Ty na niego w kazdej sytuacji. Ktos inny majac takie problemy odbijalby sobie na drugiej polowce, Wy tego nie robicie, nie obarczacie sie nazwajem wina, wrecz przeciwnie. Poza tym stac Cie mimo wlasnego zmeczenia na pozwolenie swojemu M na luz i relaks przy piwku. A sama gdzie sie relaksowalas ostatnio?
MiM, Lama, Wonderwall, gosia86, katalina, MamaiHania lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Piwo dla ochłody po 11 miesiacach
Ja tez mialam ostatnio ochote,ale jestem tak zmeczona,ze po pol bym kotu na pan mowilaa nawet nie mam kota
slash, Bluberry, PIGULSKA, Lama, gosia86, beti97, katalina, MamaiHania, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Slash w jakim ty języku piszesz
Fajnie ze się odezwałaś i ze u was wszystko w porządku
pochwal się Gabryśką
Myślę że te potowki to poprostu od ciepła a nie od wkładek. Jej gorąco Tobie też i dlatego
Bluberry ja tam pije namiętnie Karmi
GabiK super ze chłop się opamietal
KotMisia GabiK dobrze pisze! Możesz posłużyć jako wzór matki idealnej! I do tego masz jeszcze cierpliwość dla tych wybrykow Michała u mnie to już by był ogień na dachuGabiK, gosia86, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Pigulska w polskim przynajniej staram sie w polskim ale jak juz kiedys wspominalam pisze na tabkecie i kiepsko mi to wychodzi a dodatkowo ci chwile mi sie zawiesza i nerwa mnie w koncu kiedys wezmie i go wyrzuce przez okno.
Misze sie bardziej przylozyc do tego pisania.dzieki za uwage kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:12