Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez kapie w krochmalu i na ciele zero potowek. tylko u nas na ciele malo wychodzi. Gorzej z buzia. Buzke przemywam krochmalem. Ale widac musze czesciej chyba po kazdym karmieni zaczne. Podobno pomaga tez kapiel w sodzie oczyszczonej. Kolezanka praktykowala.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj też napilan się piwa. I co? i mi nie smakuje tak jak przed ciążą! wypilam dwa lyki i oddałam szanownemu.
kto jest za postawieniem Kotmisi pomnika Matki Polki? ręka w górę!
A obok postawimy pomnik Gabik . kobiety z dużymi jajnikami
Jeszce dzoanie za cierpliwość i każdej z nas za urodzenie, karmiebie, noszenie i zgadywanie czy to płacz na kupę czy z nudów!GabiK, PIGULSKA, Karolcia88, Karolcia88, Lama, nojaniewiem, gosia86, beti97, Bluberry, Agusia246, katalina, MamaiHania, Anielka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Alez jestem fantastyczna, ze udalo mi sie polubic jeden post dwa razy
Dziewczyny umowilam sie na rynek- i juz sie doczekac nie moge! A to jeszcze 3 tygodnie! (Kolezanka przylatuje z anglii na wesele wiec idziemy balowac w czwartek :p)MiM, Lama, gosia86, Bluberry, GabiK lubią tę wiadomość
-
Moja ręka w górze
Slash nie gniewaj się za uwagę poprostu musiałam kilka razy przeczytać Twój wpis żeby moja łepetyna to posklejała w całość
Co do woli męża oczywiście szanuje i rozumiem
Mim dla ciebie też pomnik za oryginalne pomysłyjesteś spośród nas najbardziej obrotną mamuśką!
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja tez kapie w krochmalu i na ciele zero potowek. tylko u nas na ciele malo wychodzi. Gorzej z buzia. Buzke przemywam krochmalem. Ale widac musze czesciej chyba po kazdym karmieni zaczne. Podobno pomaga tez kapiel w sodzie oczyszczonej. Kolezanka praktykowala.
-
Gabi rozwalasz mnie tekstami " na pan do kota "
super że mąż się w porę ocknął i oby już mu tak zostało
Aaa już zaczynam czuć zakwasyoj jutro będzie bolesny efekt ale dwa treningi i się rozruszam:)
Ale Ewelina nam poprzeczkę podniosła w rywalizacji
U mnie to chyba jednak będzie katar. Czym się leczyć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:43
GabiK lubi tę wiadomość
-
O matulu. Skad ona ma tyle sil?! Ja po tych 2 spacerach mam dosc i troche
A dzisiaj sie nie wyrwalysmy bo rano burza w poludnie pieklo a wieczorem deszcz
Jutro rano tez chuba nie pojdziemy bo musze umyc i wypastowac panele, ogarnac do konca chalpe a po 12 bede miec gosci -
Slash takie chwile bezcenne
Gosia sól fizjologiczna ewentualnie ja się ratowalam aerozolem prenalen lub euphorbium
Ale niestety katar leczony 7 dni, nieleczony tydzień czasu
Ten nadmanganian masz w krysztalkach? Podobno rozpuszcza się niewielkiej ilości ciepłej wody i potem dodaje to wanienki aż zabarwi się na jasny fiolet
Magic też coś zamilkła
Kochane uciekam spać dobranoc
-
Czytam co piszecie i mam niezłego banana na twarzy. Gosiu mamy podobne brzuszki. Ja niestety rozpuściłam się ostatnio z jedzeniem i muszę wrócić do pionu bo za dużo sobie pozwalam co skutkuje m in brakiem wizyt w wc. Wieczorem zaliczyłam spacer do biedry i nawet włączyłam endomondo. Udało mi się dostać karton pieluch
Pigulska tobie wygodniej laktatorem a mi ręką, dziwna jakaś jestem. Czuję się trochę jak krowa. Od macierzyństwa boli mnie moje biodro i ledwo człapię, ale muszę coś robić. Ja też miałam iść na panieński nawet się wstępnie zdeklarowałam, ale później odpuściłam bo niestety dziewczyny są bezdzietne i mają troche inne pomysły m in nauka tańca na rurze. Heh uśmiałam się. Ja po cesarce z pociążowym brzuchem na rurze. Mmmmm chyba zdechła bym z bolu,a reszta gapiła by się na mój brzuch. Jedna dziewczyna też odpuściła bo ma takie maleństwo jak ja więc nie jestem sama
Poza tym od 17 do rana bez Wiki dla mnie za długo, no i cyceee. Byłby hit panieńskiego " Beata doi cyce na czas ", a co 1,5 -3 godz maks muszę odciągać. Do tego nie pojem bo muszę zacząć pilnować diety zwłaszcza nabiału, piwo mi nie wchodzi. Napiłam się raz somersby i stwierdziłam że po 10 miesiącach jestem jak po odwyku. No i teraz moją rozrywką jest spacer z siostrą bądź zakupy w CH. Oczywiście sobie nic nie kupię ale Młodej zawsze. W biedrze za 4,49 kupiłam fajną miękką piłeczkę do zabawy, oczodajna bo pomarańczowa z pszczółką. Ale się rozpisałam.
Wonderwall, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Laski dzieki! Ola wiedziala ze mama w dolku i ladnie zasnela a ja poszlam do kuchni i ogladalan pierdoly w tv
i zjadlam loda sorbet z mango
troche odpoczelam.
Co do pomnika to kazda z nas jest mama na medal. Bo nikt tak nie dba o te nasze dzieciaczki jak my
A mi brzuch po ciazy jakod nie przrszkadza. Moze dlatego ze nigdy nie mialam plaskiego ale za to zrobily mi sie ibrzydliwe faldy na kosci biodrowej. Obrzydliwe tluste walki. Jutro zrobir zdjecie to Wam pokaze. A swoja droga jak to mozlie ze ta kim kardashisn ma dupsko jak sofa i kurde wzxystko gladkie jak od zelazka...