X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zdjec Gabrysi, niestety moj maz nie jest za wstawianiem zdjec do internetu. A ja szanuje jego zdanie bo on szanuje moje. Wybaczcie.

GabiK lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kapie w krochmalu i na ciele zero potowek. tylko u nas na ciele malo wychodzi. Gorzej z buzia. Buzke przemywam krochmalem. Ale widac musze czesciej chyba po kazdym karmieni zaczne. Podobno pomaga tez kapiel w sodzie oczyszczonej. Kolezanka praktykowala.

PIGULSKA lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj też napilan się piwa. I co? i mi nie smakuje tak jak przed ciążą! wypilam dwa lyki i oddałam szanownemu.

kto jest za postawieniem Kotmisi pomnika Matki Polki? ręka w górę!

A obok postawimy pomnik Gabik . kobiety z dużymi jajnikami :)

Jeszce dzoanie za cierpliwość i każdej z nas za urodzenie, karmiebie, noszenie i zgadywanie czy to płacz na kupę czy z nudów!

GabiK, PIGULSKA, Karolcia88, Karolcia88, Lama, nojaniewiem, gosia86, beti97, Bluberry, Agusia246, katalina, MamaiHania, Anielka lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja bede pod tym ostatnim kwiatki skladac 26.05 :-)

gosia86 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez jestem fantastyczna, ze udalo mi sie polubic jeden post dwa razy ;)

Dziewczyny umowilam sie na rynek- i juz sie doczekac nie moge! A to jeszcze 3 tygodnie! (Kolezanka przylatuje z anglii na wesele wiec idziemy balowac w czwartek :p)

MiM, Lama, gosia86, Bluberry, GabiK lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia bo każde wyjście z domu bez dziecka/dzieci to swieto

gosia86 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ręka w górze :)

Slash nie gniewaj się za uwagę poprostu musiałam kilka razy przeczytać Twój wpis żeby moja łepetyna to posklejała w całość ;)
    Co do woli męża oczywiście szanuje i rozumiem :)

Mim dla ciebie też pomnik za oryginalne pomysły :) jesteś spośród nas najbardziej obrotną mamuśką!

gosia86, GabiK lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ja tez kapie w krochmalu i na ciele zero potowek. tylko u nas na ciele malo wychodzi. Gorzej z buzia. Buzke przemywam krochmalem. Ale widac musze czesciej chyba po kazdym karmieni zaczne. Podobno pomaga tez kapiel w sodzie oczyszczonej. Kolezanka praktykowala.
    Nie słyszałam o sodzie tylko o kąpielach w nadmanganianie potasu, ja się nie zdecydowałam bo sama nazwa mnie przeraża ;)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim słusznie prawisz!!! :)

Gabi dobrze że mąż odzyskał kontakt z rzeczywistością:)

Ja w te upały pilam cydr lubelski bardzo mocno schłodzony, pychota!

GabiK lubi tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luzik pigulska ja sie nie gniewam. Sama czasem edytuje wypowiedz po kilka razy a efekt czesto taki ze pierwszoklasista by lepiej napisal :)

PIGULSKA lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi rozwalasz mnie tekstami " na pan do kota " :D super że mąż się w porę ocknął i oby już mu tak zostało

Aaa już zaczynam czuć zakwasy :) oj jutro będzie bolesny efekt ale dwa treningi i się rozruszam:)

Ale Ewelina nam poprzeczkę podniosła w rywalizacji

U mnie to chyba jednak będzie katar. Czym się leczyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 22:43

GabiK lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko sie wlasnie obudzilo i smieje sie do mnie i mowi grrr a ghiuu jak tu sie nie radowac z takich chwil.

gosia86, PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska mam ten nadmanganian w domu ale jeszcze nie używałam bo nie wiem jak

Gdzieś się nam Puella ukrywa

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu. Skad ona ma tyle sil?! Ja po tych 2 spacerach mam dosc i troche ;)
    A dzisiaj sie nie wyrwalysmy bo rano burza w poludnie pieklo a wieczorem deszcz :/
    Jutro rano tez chuba nie pojdziemy bo musze umyc i wypastowac panele, ogarnac do konca chalpe a po 12 bede miec gosci

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia inhalacje. Do nosa woda morska. A jak ogolne oslabienie to syrop prenalen

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash takie chwile bezcenne :)

Gosia sól fizjologiczna ewentualnie ja się ratowalam aerozolem prenalen lub euphorbium
    Ale niestety katar leczony 7 dni, nieleczony tydzień czasu :/
    Ten nadmanganian masz w krysztalkach? Podobno rozpuszcza się niewielkiej ilości ciepłej wody i potem dodaje to wanienki aż zabarwi się na jasny fiolet

Magic też coś zamilkła

Kochane uciekam spać dobranoc :)

8p3ovfxm10p58typ.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam co piszecie i mam niezłego banana na twarzy. Gosiu mamy podobne brzuszki. Ja niestety rozpuściłam się ostatnio z jedzeniem i muszę wrócić do pionu bo za dużo sobie pozwalam co skutkuje m in brakiem wizyt w wc. Wieczorem zaliczyłam spacer do biedry i nawet włączyłam endomondo. Udało mi się dostać karton pieluch :) Pigulska tobie wygodniej laktatorem a mi ręką, dziwna jakaś jestem. Czuję się trochę jak krowa. Od macierzyństwa boli mnie moje biodro i ledwo człapię, ale muszę coś robić. Ja też miałam iść na panieński nawet się wstępnie zdeklarowałam, ale później odpuściłam bo niestety dziewczyny są bezdzietne i mają troche inne pomysły m in nauka tańca na rurze. Heh uśmiałam się. Ja po cesarce z pociążowym brzuchem na rurze. Mmmmm chyba zdechła bym z bolu,a reszta gapiła by się na mój brzuch. Jedna dziewczyna też odpuściła bo ma takie maleństwo jak ja więc nie jestem sama :) Poza tym od 17 do rana bez Wiki dla mnie za długo, no i cyceee. Byłby hit panieńskiego " Beata doi cyce na czas ", a co 1,5 -3 godz maks muszę odciągać. Do tego nie pojem bo muszę zacząć pilnować diety zwłaszcza nabiału, piwo mi nie wchodzi. Napiłam się raz somersby i stwierdziłam że po 10 miesiącach jestem jak po odwyku. No i teraz moją rozrywką jest spacer z siostrą bądź zakupy w CH. Oczywiście sobie nic nie kupię ale Młodej zawsze. W biedrze za 4,49 kupiłam fajną miękką piłeczkę do zabawy, oczodajna bo pomarańczowa z pszczółką. Ale się rozpisałam.

Wonderwall, gosia86 lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dzieki! Ola wiedziala ze mama w dolku i ladnie zasnela a ja poszlam do kuchni i ogladalan pierdoly w tv ;) i zjadlam loda sorbet z mango :) troche odpoczelam.
    Co do pomnika to kazda z nas jest mama na medal. Bo nikt tak nie dba o te nasze dzieciaczki jak my :)

A mi brzuch po ciazy jakod nie przrszkadza. Moze dlatego ze nigdy nie mialam plaskiego ale za to zrobily mi sie ibrzydliwe faldy na kosci biodrowej. Obrzydliwe tluste walki. Jutro zrobir zdjecie to Wam pokaze. A swoja droga jak to mozlie ze ta kim kardashisn ma dupsko jak sofa i kurde wzxystko gladkie jak od zelazka...

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja jeszcze nie bylam u gina na kontroli a 6 tyg juz minelo. Kurcze czas sie wybrac chyba..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 23:37

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash ja ide dopiero we wtorek a jutro mija 15 tugodni ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 1948 1949 1950 1951 1952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ