Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:05
MiM, slash, AGA 30, olka24, GabiK, gosia86, Bluberry, Lama, Karolcia88, Agusia246, beti97, dorota1987, Wonderwall, MamaiHania, Eklerka, katalina lubią tę wiadomość
-
Mim trzymam kciuki, będzie dobrze
Ja myje ręką a w faldkach przecieram wacikiem bo ten brud jakoś trudniej schodzi
U mnie rozstępów brak chociaż myślam ze się nie obejdzie bo po okresie dojrzewania mam na biodrach kilka. Za to niestety dodatkowe cm w udach i biodrach czyli tam.gdzie najtrudniej się pozbyć a.chudzina nie byłamchciałabym wrócić do 56-57 kg a mam 164 cm ale ciężko mi idzie
Gosia ja tez się zbieram do chodakowskiej, skalpel mi najbardziej pasował
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 21:52
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki.
My mialysmy pracowity poranek. Zdazylysmy odkurzyc, umyc podlogi i wypastowac panele. Umyc podloge u tesciowej na dole, oskrovalam ziemniaki i dokonczyc pana cotte.
Teraz sie zastanawiam czy zjesc sniadanie czy zrobic z pietami :p
MIM, Kotmisia powodzenia, kciuki zapewnione.
Gabik,Kotmisia alez macie zdolne dzieciaczki:) superGabiK lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewuszki.
My mialysmy pracowity poranek. Zdazylysmy odkurzyc, umyc podlogi i wypastowac panele. Umyc podloge u tesciowej na dole, oskrovalam ziemniaki i dokonczyc pana cotte.
Teraz sie zastanawiam czy zjesc sniadanie czy zrobic z pietami :p
MIM, Kotmisia powodzenia, kciuki zapewnione.
Gabik,Kotmisia alez macie zdolne dzieciaczki:) super -
Gosia, na tym zdjęciu tak wyszlo, w rzeczywistości to Syn jest podobny do mamusi a córa do tatusia, takze różnią się
GabiK, bo ja gówniara jestem hehe
Mim, Kotmisia, powodzenia, trzymam kciuki.
A u nas od soboty kupy nie ma, dzisiaj pierwszy raz w zyciu będę się bawić czopkiem. Mam nadzieję, że Alicja jakos to zniesie. A najlepiej niech już sama w końcu wydusi.GabiK lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97bcab4c0bcc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5494818889cf.jpg
A to ja równo 2 miechy po porodzie. Myślę źe jest całkiem nieźle prócz moich grubych nóggosia86, nojaniewiem, GabiK, katalina, PIGULSKA, Anielka, gosiunia lubią tę wiadomość