Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam wielkie rozstepy na brzuczhu i zwisla skore z galareta da sie jakos tego pozbyc tej galarety?? Tez wam wrzuce jutro foto tylko nie jedzcie jak bedziecie ogladac bo moze was cofnac
u nas teraz 17stopni a wczoraj 28 masakra jakie skoki temp.dobranoc;)
-
Ja w sobote sie udaje na panienski, maz zostaje z mala, zobaczymy jak im to pojdzie, dzisiaj od niego butli nie chciala.
Tak patrze na te zdjecia Waszych maluszkow i moja jakas grubasna mi sie wydaje...
U mnie tez miesnie na brzuchu puscily i wygladam jakbym miala brzusio a nie mam, bo jak napne miesnie to jest super -
Eliza nie jest od nas
Ja biorę dha mama więc już nie biorę dodatkowo innych witamin.
Ewelina najgorzej się zebrać pierwszy / drugi raz potem to już jakoś idzie
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co na katar.
Kurde tak mi przykro że przez ten katar nie mogę całować Poluni, to jak jakaa kara dla mnie. Obym jej tylko nie zaraziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 03:01
-
Ewelina mi jest tak łatwiej zmobilizować się do ćwiczeń niż jakbym miała tak sama, a jak pisałam wcześniej w zeszłym roku bardzo fajnie sie motywowałam z dziewczyną z forum
Ja mam wrażenie że ćwiczenia z mel b są cięższe niż te z Chodakowską.
A moje hula hop nadal na stryszkua skakanki nie znalazłam ale skakanka chyba by za bardzo teraz obciążała kolana
-
O matko!Odlozylam Kube do spania,odwrocilam sie,zeby psa na balkon wypiscic a Kuba na brzuchu! Sam sie z pleckow obrocil!
katalina, gosia86, Eklerka, dorota1987, Wonderwall, Ofelaine, Lama, Karolcia88, Agusia246, MamaiHania, PIGULSKA, Anielka, aktyde85, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia, ja myję własną ręką
Gąbką było mi niewygodnie, myjkę miałam strasznie szorstką w dotyku, a gdy myję ręką, zawsze dodatkowo pomasuję brzuszek
Ogólnie to ja się z Karolkiem nie cackam... Rozbieram, zdejmuję pieluchę i bach do wanienki. Nie zdarzyło się ani razu żeby płakał, był niespokojny albo przestraszony... Leży grzecznie i krzyczeć zaczyna dopiero jak już leży w ręczniczku i zaczynam go ubierać -
Dzien dobtry. Moje dziecko zrobiło pobudke o 7 dostałą cycusia i spi dalej.
Gratulacje dla waszych pociech za zwinnosc. Moje dziecko jeszcze się nie obraca ale mam nadzieje ze wkrotce to nastapi. Jak lezy na brzuszku to widac jest bardzo silna.
Ja myje pieluszką - jedna pieluchę przeciełam na mniejsze czesci tzn na poł i potem jedna połowe jeszcze na poł wiec mam dwie małe myjki i w razie czego jedna wieksza. -
I u mnie podobne jak u Eklerki - rozbieram, krzyzyk na czółku i do wanienki - płacz zazwyczaj pojawia się tuz przed ubieraniem, ale nie zawsze. Teraz wziełam sie na sposob ze jak zaczyna sie krzywic to jak jest jeszcze owinieta w reczniku daje jej cyca, w tzw miedzyczasie dosuszy sie w reczniczku, potem jest zadowolona a ja moge zrobic reszte jej toalety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 09:30