Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haaa Matka zadziałała
zabrałam się i pojechałam do sklepu z ciuchami. kupiłam sobie dwie bluzki i dwie czapki dla małego
a co matce też się należy
do tego w ykupilam cała wodę w rosmanie :)tym razem to ja byłam szybszaolka24, gosia86, Lama, GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosia wyglądasz super ja nawet zdj nie daje bo wstyd jestem wielorybem najbardziej w okolicy brzucha i wisi mi galareta...porazka normalnie ale czego sie nie robi dla ukochanego syneczka
Mim u nas jak wchodze do rossmana to ochrona juz patrzy bo chyba wiedza ze ja po wode:)Blu dzięki za linka:)ja po porodzie spadlam super z wagi i rzeczy z przed ciązy byly akurat ale dlatego ze woda zeszla bo tez duzo zatrzymuje mi sie w organizmie i teraz znowu jestem nabita:) -
nick nieaktualny
-
Oj jest jest jak popatrzę na zdjęcie z przed roku to różnica ogromna a do tego jeszcze takie centymetrowe rozstępy.
Mim na youtube są filmiki z ćwiczeniami ja korzystam z tego
https://m.youtube.com/watch?v=iq6LM0CD18Q
Blu mi raz nie zapisało nie wiem czemu -
Gosiu 9 miesiecy rosl Ci brzuszek wiec prosze ustawic w kalendarzu date - 9 miesiecy po porodzie i dopiero wtedy mozna miec pretensje jak sie wyglada. A Ty serio wygladasz dobrze!
Nie ma co sie oszukiwac ale przy karmieniu piersia nie ma opcji dieta.gosia86, katalina lubią tę wiadomość