Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia nie załamuj się, będzie dobrze. Ważne, że to kontrolujecie.
Nie wiedziałam, że będe tak szczęśliwa z odzyskania laktatora elektrycznego:) uff
Moje dziecko było dziś bardzo kapryśne, mało jadło, krótko spało, a teraz odpadło, a my mamy chwile wytchnienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj skończyłam 31 lat i zebrało mnie na przemyślenia co udało mi się w życiu osiągnąć...
mam bezwarunkową miłość swoich dzieci i Szanownego którego wygralam na loterii i dlatego nie mogę wygrać w Lotto. mam to co spaja małżeństwo na amen czyli kredyt hipotecznyno i mam kota
A życie toczy się dalej. byle przeżyć każdy dzień w zdrowiu i z uśmiechem na twarzy... A reszta sama się ulozy. Z resztą pomyślę o tym jutro... W dniu moich imienindorota1987, czarna panda, slash, alma, gosia86, olis88, PIGULSKA, Eli, MamaiHania, beti97, Lama, nojaniewiem, Anielka, GabiK, Agusia246, katalina lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Gosia glowa do gory. Szelki nie sa takie zle jak sie wydaje. Gabrysia macha swobodnie nozkami a pomimo to i tsk sa ladnie w zabke. Myslalam ze nie bedexmiala serca jej tak meczyc w tych szelkach ale to nie jest meczarna. Mysle ze gorzej bylo jej w pieluszkach bo goraco i nie wygodnie. Na poczatku pieluszkowalam pootem w koncu zaczelam zakladac szelki. Koszt 150 zl a 100 doklada nfz wiec calosc to 250 zl. Wiec zawszd to jakas doplata zaplacic 150 a 250 to roznica. Uwierz mi ze nie jeet to takie zle. W poniedzialek mamy kontrole wiec dam znac czy w ogole cos te szelki daja czy to tylko wyluda kasy.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
MiM wszystkiego najlepszego i żebyś zawsze była taka jaka jesteś - pozytywna i wyluzowana i zarażająca dobrym humorem.
Heh to ja jestem zespolona z moimi teściami, bo spłacam ich kredyt hipo hip hip hurra.
A nawet się nie chwaliłam, że chata od tygodnia wolna i teściowie wracają dopiero ostatniego lipca z wakacji:)slash, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde, dziewczyny dostałam drugi raz okres w ciagu 2 tygodni
czy to normalne?
Gosia tulę mocno, nie martw się kochana, tak jak slash napisała szelki da się przezyc, byleby małej pomogło. Moja siostrzenica miała aż gips zakładany i to latem, więc nie jest jeszcze najgorzej.
MiM rozwalasz systemwszystkiego naj kochana
Karolcia, bardzo bym chciała tak wyglądać "nie zrobiona". Jakbym tu wrzuciła swoje zdjęcie bez makijazu, zwłaszcza o poranku to wypisz wymaluj nosferatu -
nick nieaktualny
-
MIm wszystkiego dobrego :*
Slash a jak ma wyglądać to pieluchowanie?
Dzieki za dobre słowo dziewczyny
Ogólnie mam do siebie żal że za mało ją nosiłam i dlatego nie ma poprawy. Piza tym ten ortopeda też nie do końca mi sie podoba bo liczyłam na to że oceni ogólnie jak młoda uklada ciało a on tylko te biodra sprawdził.
A teraz kazał ja układać w pozycji na żabę 17 godzin na dobę -
nick nieaktualny
-
Gosia zliz pieluche tetrowa wzdluz 2x a potem na pol poziomo. I na pieluche dawaj i bodziaka zaloz zeby sie trzymali na miejscu
Alma dzieki
Olka u nas po szczepienuu na meningo a nie skokWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:05
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Gosia zliz pieluche tetrowa wzdluz 2x a potem na pol poziomo. I na pieluche dawaj i bodziaka zaloz zeby sie trzymali na miejscu
Alma dzieki
Olka u nas po szczepienuu na meningo a nie skok