Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tyle się napisałam i skasował mi post z tego wszystkiego składam tylko MiM najlepsze życzenia i idę się uspokoić bo mnie zaraz trafi.
Gosiu trzymam Kciuki Aby szelki nie były Koniecznie.
U nas biodra 1a i 1b a kontrola za dwa miesiące. Ortopeda nie zalecił nam niczego np. Noszenia na zabke wiec chyba jest ok..
Moje dziecko w tą noc spało źle bo od 4 jesteśmy na nogach, kochany kulawy mąż zabral Lile o 8 do salonu a matka pospsla do 9;30.
Śniło mi się ze zastanawialam się kiedy dostane okres po porodzie a ktoś w tym śnie poglaskal mnie po brzuchu i mówi : juz nie dostaniesz bo jesteś w ciąży.A my z mężem się nie zabezpieczamy nie wiedzieć czemu i jeszcze coś narobimy
My jutro scalamy nasze małżeństwo na 15 latbierzemy kredyt hipoteczny i w sierpniu ruszamy z remontem domu. Z jednej strony się boje czy damy rade a z drugiej ciesze, że jesteśmy coraz bliżej pójścia na swoje.
Karolcia ja jem więcej od męża i jestem przerażona ale waga stoi w miejscu. Nic nie spada ani nie rośnie.
Jednak znów się rozpisalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 20:59
-
To dziwne bo u małego wyniki z usg to IIa na obu bioderkach a u was jest tylko I
Dziewczyny nie martwcie się biodra jeszcze się kształtują teraz tylko trzeba ćwiczyć i pieluchowac szeroko i będzie dobrze a stopień b to nie jest jeszcze taka głęboka dysplazja -
dzięki dziewczyny!! nasze forum jest jak terapia AA. uzależnia
właśnie sprawdziłam Matyska też miała bioderka B i ortopeda kazał mi ja nosić na biodrze. potem jak już była stabilna to wisiała na tym biodrze jak małpka na drzewie i na ostatnim usg juz było wszystko ok.03.02.2014 -
Olka ja to nie wiem ile trwa skok bo moja ma chyba co 2 dni
Gosia będzie dobrze z bioderkami, nawet gdyby miala miec szelki. Mi mama opowiadala jak to zabierali mnie na jakies naciąganie, gdzie darlam sie wniebogłosy, a teraz nic nie pamiętam i jestem rowna a grozilo mi, ze będę miała 10 cm krotsza noge... Wiec jestem wdzięczna rodzicom, ze o to zadbali
Mim moja rówieśniczkatyle, ze ja październik
piękny rocznik 84 hehe
Życzę Ci duzo zdrowia i wszystkiego, co najlepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:50
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kurde mieszkam w takiej dziurze i tu nie ma Pp
Nikt nie uspokoi jak mamusia
Może w rosmannie dostanę coś podobnego
Olka przed skokiem dziecko może być marudne kilka dni, a podobno im starsze dziecko tym dłużej może być nieswojeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 21:23
-
Może być w Rossmanie lub w naturze
Wiem że wszystko dla jej dobra ale mam do siebie żal że nie nosiłam jej wystarczająco i że to moje zaniedbanie.
A jeszcze na pierwszej wizycie pediatra nie dala nam skierowania do ortopedy bo stwierdziła że nie ma takiej potrzeby, dobrze że mam luxmed -
Hej dziewczyny
nie piszę ostatnio bo nie mam siły
właśnie usypiam mała, jeszcze kilka dni temu to było tak: cyc o 21 i spanie do 3-4, od kilku dni zasypianie trwa do 24, a pobudka o 1-2, 3-5 i później do rana juz nie śpi...
Jutro mamy szczepienia, może pediatra mi powie przy okazji coś mądrego, bo ja to już tylko chodzę i rycze razem z małą.
Nie piszę a l e Was czytam i myślę o Was ciepło.
Kotmisia, Anioł, Mim- wszystkiego naj naj naj nasze gorące trzydziechyprzede wszystkim zdrówka dla Was u Waszych rodzin
-
PIGULSKA wrote:Gosiu a gdzie kupiłaś ten masażer i ile dałaś??
Dziewczyny które podają żelazo jaki poziom hemoglobiny mają wasze dzieciaczki?
Miesiac temu 10 a teraz 9.5(w diagnostyce dolna norma to 9.4)