Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Kubus nie.chce podnosic i trzymac glowki, przynajmniej nie za kazdym razem.Przewrocil sie na.boczek 2x jednego dnia,potem tego nie powtorzyl, na brzuszek raz i tez tyle.bylo pokazow. Nie wiem czy wyciaga raczki do.zabawek,bo jak.sie bawimy zabawkami to caly chodzo,rece i nogi i raczej nie jest to sieganie po zabawki. Za to jak czytamy ksiazeczki to paca piastkami w ksiazeczke,wiec moze ok. Duzo gada,czesto do karuzeli a kiedy gada i ja zaczynam gadac do niego to on milknie i mnie slucha,ale sam nie gaworzy wtedy.
-
Anioł wrote:Ewelinke a dlaczego mialabys wylac? trzeba zachowac i w butle Chyba ze z butli nie chce jesc albo czegos nie wiem.
ja co noc odciągam cała butlę ok 125 ml tak wiec od niedzieli karmie tylko moim mlekiem
Teraz mam w lodowce butle 125 i 80 z dzisiejszego ranka bo w nocy mi sie nie chcialo odciagnac i po karmieniu o 6 odciagnelam resztę dopiero.
Ja sie zastanawiam na woombiakiem tym większym.
Sprawdzajcie na OLX woombiaki używane bo tansze
Anioł zostań moim guru i powiedz jak Ci sie to udaje? Niby mam dużo mleka, a starcza na tyle żeby mała się najadła, odciągnęłam wczoraj i dzisiaj w nocy, bo mała spała i nie jadła, a tak to mi spija. Mogę jakoś produkcję zwiększyć? POMÓŻ MUSZE SIĘ NAPIĆ! i jak coś wypijesz to ile czasu odciagasz i po jakim czasie dajesz z cycka juz? -
Drogie Mamusie...odstąpię swojego trenera osobistego. Efekt ćwiczeń z nim, a raczej nią gwarantowany! Trenerka zadba abyście co najmniej 6 h dziennie skakały na piłce, albo kołysały biodrami w odpowiednim dla Trenera tempie. Dba również o ograniczenie posiłków. Wystarczy że zblizycie się do lodówki, a włacza syrenę, na dźwięk której trzeba znowu zaczać kołysać biodrami, albo skakać na piłce. Wynagrodzenie przyjmuje w butelkach mleka :p
dorota1987, Karolcia88, MiM, pompon, Eklerka, gosia86, Wonderwall, Eli, Monika1357, Bluberry, beti97, Agusia246, miscelle, GabiK, paulinqa, Anielka, MamaiHania, AGA 30, slash, olis88, katalina lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Karolcia twoja mała robi już kupę codziennie czy dalej dupy nie urywa?
średnio co 2 dni. Czasem 2.5 czasem 1,5 dnia. jak dochodzi do 3 to już daję czopka bo się męczy.
U nas po tym soczku lepiej? -
nick nieaktualnyEdytka no co ja ci powiem?
gdy wypije 1 piwo to czekam 3 h,gdy 2 to 6 h itd.
Spięcia w tyłku nie mam wiec jak po wypiciu mala sie obudzi to mam zapas w lodowce albo nie boję sie podac mm.
W iloscia mleka to tak dziwnie jest. Raz np. bylo tak ze odciagnełam chyba z 60-70 ml ale męczylam laktatorem na przemian jeszcze i nagle zaczął się potop i do 120 doszłam
Ogolnie rozbujałam sobie laktację tak ze najada się i jeszcze troszkę odciagnę.
Na urodziny jak sie odciagalam i robilam zapasy to w torebkach mialam po 30, 40, 60, 80, 120 ml - róznie - potem z zamrażarki do lodówki w dzien urodzin i jak byly w tej samej temp. to przelałam do butelek po 120 ml i zostawilam w lodowce. Jak mama chciala ją nakarmic to do mineczki z cieplą wodą i ogrzewało się. Problemow brzuszkowych brak -
Uwaga, uwaga... Za jakiś kwadrans zabieram mojego mega wyjca na spacer! Pewnie po 5min mnie szlag trafi i wrócę do domu, ale nadzieja matką głupich
Ja podawałam ten sok jabłkowy rozcieńczany z wodą, ale efektów nie było, ani przy 30ml na 100 wody, ani przy 60 na 100... Wypróbuję kompocik, tylko gdzie dorwać niepryskane jabłka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:36
-
nick nieaktualnyja też nie wybudzam w nocy i od początku nie wybudzalam spi to niech spi :)z glodu nie umrze
efekt moich blond wosów??-kasztanowe :)wspaniale...
u nas kupa codziennie
Eklerka chyba najbezpieczniej na jakims rynku targowisku ja jak bede gotować to kupie normalnie na rynku czy gdzies a pozniej w sklepie bo i tak na dlugo przed chemią go nie uchronieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 13:41