Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinke, pieknie się Twoj podnosi, cudo moja to ledwo glowe oderwie i wrzask no ale zakladam, ze ma jeszcze czas
Za to tez sie dzis zasmiala na glos, normalnie szok, gadalam do niej, rozsmieszalam, gilalam i jak sie zasmiala
Aniol, jakie pieknosci!
Ja też nie wybudzam, ale moja raczej sie sama budzi, ze 3 razy sie zdarzylo, ze spala ok 8 godzin.
Powiedzcie gdzie mozna dostac te ksiazeczki kontrastowe? Chyba przeoczylam jak pisałyscie.
Dziadek zabrał Karole na spacerek, mam fajrant -
nick nieaktualnyEwelinke a dlaczego mialabys wylac? trzeba zachowac i w butle Chyba ze z butli nie chce jesc albo czegos nie wiem.
ja co noc odciągam cała butlę ok 125 ml tak wiec od niedzieli karmie tylko moim mlekiem
Teraz mam w lodowce butle 125 i 80 z dzisiejszego ranka bo w nocy mi sie nie chcialo odciagnac i po karmieniu o 6 odciagnelam resztę dopiero.
Ja sie zastanawiam na woombiakiem tym większym.
Sprawdzajcie na OLX woombiaki używane bo tansze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cud! nie pamiętam od kiedy udało mi się uśpić Julę w łóżeczku w ciągu dnia (z cumlem bo z cumlem ale w łóżeczku!)- bo w nocy nie ma z tym problemu- natomiast w dzień to najlepiej spać na mnie albo przy mnie.
Wonderwall, Anielka lubią tę wiadomość
-
Mnie brzuch zaczyna cmic okresowo ale ta ilość śluzu zabarwionego jest znikoma. Czekam na rozwój sytuacji...
Nie wiem czy to możliwe żeby po takim czasie macica się jeszcze oczyszczala... Ale wszystko może się zdarzyć. Może ta pierwsza miesiączka tak właśnie wygląda zanim wszystko wróci do normy. -
Puella ja tez ja tez chce
Nojaniewiem moim zdaniem tos Ty gwiazda i z przodu i z tylu a menago ze mnie moze byc jak z koziej d... traba,bo jak kiedys narajalam koledze pewna kolezanke to on to podsumowal mowiac "ty mi ja tak wpychasz jak patelnie, panie wez pan te patelnie,ona naprawde dobrze smazy"gosia86, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Ale naprodukowalyscie....
Gabik przesylam buziole, dobrze, ze Kubus caly :*
AKtyde moja wlasnie trzymala glowe na jedna strone i wyginala sie w c. I fizjoterapeutka stwierdzila obnizone napiecie i asymetrie. A juz dwoch pediatrow mi powiedzialo ze oni zadnej asymetrii nie widza.
A Zocha (owszem, z przerwami na jedzenie) zaliczyla 14 godzin snu nocnego niemal Polozylam ja kolo 8 bo marudkiem byla, a wstalysmy kolo 10 I obudzila sie z usmiechem i bawi sie sama i gada do wiatraka
Moja sie nie rwie do siadania, nie smieje na glos, tylko piszczy z radosci ewentualnie, nie trzyma glowy jak jest w pionie, nie odpycha sie nogami od podloza, nie przekreca no boki, ewentualnie z bokow na plecy. A ma ponad 3 i pol miesiacaGabiK, Karolcia88 lubią tę wiadomość