Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGabik uśmiech dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01abfd5364f2.jpg
A tak spimy:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66d2e8c97761.jpg
Moja oficjalnie przekręca sie juz z brzuszka na plecki i dziś pierwszy raz się głosno roześmiałąMiM, GabiK, slash, Karolcia88, MamaiHania, Wonderwall, nojaniewiem, Bluberry, aktyde85, Agusia246, Anielka, beti97, dorota1987, gosia86, katalina lubią tę wiadomość
-
puella A może faktycznie Mała cierpi na jakieś bóle. Mój też przez dzień praktycznie nie śpi i jest na rękach. wisi na mnie jak małpka na drzewie.
zresztą ty masz taki sam młyn jak ja czyli jeszcze starsze w dziecko w domu i jemu też trzeba czas poświęcić.
Mój Szanowny jak zostaje z hrabia sam to mówi ze dziecko to jest cud malina. spokojny w ogole nie płacze A jak tylko mnie usłyszy to w ryk. czyli wniosek jeden Michu wychował sobie matkę
gabik A co ma do tego wszystkiego pies. kurczę równie dobrze o wózek mógł się zaczepic każdy inny pies! też słyszałam te gadki żeby kota oddać bo alergie, bo mu gardelko przegryzie, bo będzie spać na dziecku i to udusi. I co kot z nami jest i to jest najlepsza nauka tolerancji i szacunku dla zwierząt
GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Puella ta cierpliwosc to chyba z racji zawodu 16lat pracy nauczycielskiej,od poczatku mlodziez w gimnazjum z oddzialami integracyjnymi. A tak btw takich szkol. To powinny byc oddzialy dla dzieci z uposledzeniem umyslowym lub fizycznym,tym czasem w naszej szkole to oddzialy dla dzieci z niedostosowaniem spolecznym,zagrozeniem demoralizacja,z rodzin patologicznych, czesto objetych opieka kuratora z uwagi na popelnione wykroczenia lub nierealizowanie obowiazku szkolnego, slowem pelna patologia. Jesli ktos z Waszych znajomych ma w planach wyslac dziecko do takiej szkoly to musi koniecznie sprawdzic ilosc godzin kiedy pedagog jest obecny na lekcji. Z zalozenia to mialy byc klasy,w ktorych oprocz nauczyciela przedmiotu jest pepagog wspomagajacy,w praktyce pedagog jest obecny na 2-3 wybranych godzinach w ciagu dnia,na pozostalych kiedy powinien byc z klasa jest oddelegowany przez dyr do innych zadan
-
nick nieaktualny
-
Kobietki, jeżeli chodzi o obrazki dla dzieci mogę Wam podesłać kary dźwiękonaśladowcze, które u mojego syna były przebojem. Wydrukowałam, usztywniłam taśmą przezroczystą (jeszcze nia miałam laminatora) i był czad. Obraz w dobrej jakości, więc ładny wydruk.
MiM, Wonderwall, GabiK, Anielka, gosia86, slash lubią tę wiadomość
-
U nas tez sie nie przewraca ani jej to w glowie.
Jula wczoraj usnela po 17, o 20 jedzonko potem jakos o polnocy. O 1 sie rozkopala i dostala czkawki wiec musialam ja napoic ciepla herbatka. O 2 kupa bardzo sie cieszylam, ale tyle do usnelam o 6 papu i teraz jedzenie i lezy w lozeczki i gada do karuzeli. A ja doleguje.
Mim czyli dajesz jesc dopiero jak sie dziecko obudzi? Czy na spiocha tez karmisz jak widzisz ze glodne? (Oczywiscie mowa o nocnym karmieniu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:03
-
Dziewczyny czy dobrze kojarzę, że pisałyście, że Wasze dzieciaczki nie siusiają w nocy? Moja od trzech dni ma po nocy suchą pieluchę i trochę się martwię.... W dzień też jakby mniej siusia, ale siusia, więc chyba jest ok... może to przez te upały....
-
A myślałam że tylko moja Lila jest taka niechętna do przewrotow. tzn. Próbowała kilka razy i ewentualnie podnosi prawa nóżke i prawa rączkę i się siluje ale do całkowitego przewrotu trochę jej brakuje. A o przywracanie z pleców na brzuch nie ma mowy. Na szczscie głowę dzwiga dosyć długo (czyt. Dopóki nie zacznie płakać) jak ja noszę pionowo to tez nie musze główki trzymać bo sama ja trzyma.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba Eklerka pytała czy nasze dzieci też chcą siadać, otóż moja Lili w sobotę z pozycji pollezacej podniosła się do siadania. Oderwała całą głowę i plecki a ja oniemialam.
A wczoraj znów pięknie spała od 21 do 3 i później do 5.