Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No, wreszcie, bo tak myslalam wlasnie Katalinka co sie z Wami stalo
Moje dziecko ostatnie 20 minut lezy w lozeczku i.. ssie palce. Taka super zabawa. Dopiero teraz jej sie znudzilo i zajela sie zabawkami co ma zawieszone. Fajnie macie, ze Wam maluchy na matach edukacyjnych tyle czasu spedzaja. Moja tak miala przez 2 dni. Potem mata sie znudzila. Teraz ma nad lozeczkiem chyba z 15 roznych zabawek zawieszonych na sznurku i dopiero jest ciekawie A i tak namietnie ostatnio zaglada co tam za nia jest, bo po co patrzec do przodu.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, że nie odpisuję każdej z Was z osobna, ale tyle produkujecie, że w połowie odpisywania coś kliknęłam i wszystko się skasowało
Ktoś mi podmienił dziecko Od 3 dni śpi od 21 do 3, dostanie mlesio na śpiocha i śpi do 6, a potem o 8 pada i śpi do 12... A jeszcze tydzień temu budził się nawet co godzinę... Wreszcie nadrobiłam zaległości w sprzątaniu, byłam z siebie taka dumna, że aż się poryczałam jak idiotka z tej radości
I wreszcie znowu zaczął do mnie gadać! Nie wiem na czym mogą polegać te nowe umiejętności, nic nowego nie zauważyłam, ale też czytałam o tym, że w pewnym momencie dziecko może przestać mówić, bo koncentruje się na czymś innym...
Tak czy siak na bank idą ząbki... Ślinka dosłownie cieknie z buzi gdzie popadnie, a górne dziąsła wyglądają tak jakby miały zaraz eksplodować...
A co do wyjazdu za granicę, ja wcześniej byłam za a mąż był przeciwny. Od tygodnia naciąga mnie na wyjazd. Teraz? Z Małym? Bez znajomości języka? Znajomości?gosia86, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobić was nijak się nie da
1) ja się modlę żeby moc pojsc do pracy dopiero za 2 lata.
2)My tez mielismy mozliwosc wyjechac do austrii i to nawet za ładne pieniądze ale z miesiecznym dzieckiem bym nie wyjechała. No i dobrze bo teraz mąż swoj biznes otwiera wiec moze cosik z tego bedzie
3)Młoda spi nadal o 20 do 6-7 rano i czasem ewentualnie z pobudką jedną.
4) Zamieniłam się wzoraj z koleżanką na bujaczki ja jej dełam fishera taki bujany a ona jakis swoj magiczny ktory gra, buja sam i jest cudny a młodej jakby dzis nie było :)Rewelacja. Dom posprzątany, obiad zjedzony i nawet drzemka z mężem. dziś robimy grilla wiec bedzie moc wieczoremGabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny