Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajesz Ofe!
Ja dokładnie rok temu bawiłam się na Woodstock, oj jak ja się bawiłam...gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że za miesiąc znajdę w ciążę i za rok będę żyła w trybie kupa-cyc, to bym go do psychiatry wysłałaGabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnią miałam 30 lipca, ale teraz żebym zajść musiałabym być wiatropylna no i nadal brak drugiej @ i czuję że póki co się nie zanosi. Obiecałam sobie że wieczorami się nie ważę i co zważyłam się i popsułam sobie humor. Wychodzą mi ciasteczka czemu ja mam taki apetyt na słodycze?, zawsze miałam. Może macie jakieś cudowne metody żeby nie miec na nie wilczego apetytu? wiem, nie ma złotego środka, ale łudzę się że ktoś kiedyś coś wymyśli.
-
nick nieaktualny
-
Ja to sobie tak tłumaczyłam że przecież kruche ciasteczka, biszkopciki to nie aż tak dużo kalorii no i dupa. Pewnie jakbym zjadła 2-3 to spoko a ja pół paczki na raz. Czekolady unikam bo Młoda ma alergię a póki co po odstawieniu nabiału i czekolady ma ładną buźkę. Muszę po tym weselu znowu się wziac za siebie, bo ja mam tak ze 4 kg schudnę pozniej 3 nadrohię i tak cały czas walczę.
-
Owoce też jem, dzisiaj np na kolację samego brokuła zjadłam. Powinnam kiedyś pozapisywać co zjadłam i policzyc kcal bo tak to ja myślę że wcale nie dużo a później jednak okazuje się że sporo. Chcę sobie zafundować parowar, może po urodzinach kupię. Lubię zdrową żywność.
-
Beti na mnie działa świadomość że jak nie zjem słodkiego to Poli nie bili brzuszek bo ewidentnie jak żarłam ciastka to ona miała wzdęcia na następny dzień, czasem trudno się opanować ale wiem że warto dla niej to zrobić. Wkurza mnie tylko mama i siostra gadaniem zjedz naleśnika, zjedz pizzę przeciez jej nie zaszkodzi a mi i tak trudno tak wyrzekać sie wszystkiego a te mi jeszcze tak gadają
Dzisiaj zrobiłam dla Poli 5 słoiczków musu z brzoskwiń na zimę
Boli mnie głowa i ząb
Agusia pewnie było Ci przykro że Zosia sama zasnęła ale może już mocno zmęczona była i tak jesteś dla niej najważniejsi -
A my wlasnie wrocilysmy z festynu- nic ja muzyka noe ruszala- spi jak zabita- ba nawet bylo tak ze jak schodzil dj a wchodzil zepsol (dbomb) to bhla chwilka przerwy w muzyxe.to pannica mokja sie obudzila bo A cixho ;)czekam.az.soe obudzi na papu to przeloze do lozeczka
-
Kiedyś myślałam że mi się nie będzie chciało wekować ale fajnie jest zimą otworzyć swój dżem z truskawek Np
Co do wyjazdu to wolałabym Anglię bo kraj wydaje się bardziej przyjazny niż Niemcy i język dla mnie łatwiejszy (chociaż niemiecki znam lepiej) ale gdyby udało się do Niemiec to zawsze bliżej domu i chociaż auto na start byśmy mieli
Ale najpierw muszę pogadać z bratem co on o tym myśli
Ech dzisiaj grill będzie moja mama siostra i bratowa i znowu patrzenie mi na ręce. Już jestem zmęczona na samą myśl:/
Karolcia dużo tych festynów u was u nas tylko raz do roku na dożynki -
Cześć dziewczyny, my dzisiaj chrzciny, wczoraj nie było kupy, więc mam nadzieję że nie usra się w kiecke... Jutro kończymy trzy miesiące !!!
Mam pytanie do dziewczyn kp od którego miesiąca chcecie wprowadzić jakieś inne posiłki ?gosia86, Eli, GabiK, Wonderwall, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiscelle wrote:Cześć dziewczyny, my dzisiaj chrzciny, wczoraj nie było kupy, więc mam nadzieję że nie usra się w kiecke... Jutro kończymy trzy miesiące !!!
Mam pytanie do dziewczyn kp od którego miesiąca chcecie wprowadzić jakieś inne posiłki ? -
nick nieaktualny
-
Olka od 2014 zmienilo.
Przy kp mozna wprowadzac noe wczesniej niz w 16/17 (nie pamietam ktory) tygodniu i noe pozniej niz w 26.
Gosia bo u nas w sezonie wakacyjnym chyba w kazdej wsi jest festyn. A ze mieszkamy na koncu swiata to same wsie w okolo -
Ale miałam cudowną noc. Spałam z Liliana bo mąż trochę wypił i nie chciał nam chuchac.wiec wzięłam ja do łóżka z nadzieją, że przy mnie dłużej pospi a ja się wyspie. Ale nic z tego o 3 przy karmieniu chlusnelo z niej tak ze była mokra. Musiałam przebierać. O 4;30 obudziła mnie kręceniem się, myślę co ona się tak wierci, czuje nagle zapach kupy, myślę eee niemożliwe kupki w nocy nigdy nie było. Odchylam kołdrę a Liliana w kupie tzn. Całe plecy i moje prześcieradło wiec znów przebieranie pranie ręczne i usypianie. I tak to sobie więcej pospalam
Co do okresu leje się ze mnie juz zapomniałam jak to jest... Stanowczo za szybko ten okres...
Ja karmię piersią i zastanawiam się nad podaniem czegoś konkretniejszego w 5 miesiącu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 08:17