Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czasem trzeba wszystko postawić na jedną kartę. Jak sobie pomyślę jakie lebiegi (kuxynka męża Np) wyjeżdżają za granicę i sobie radzą to i my byśmy sobie poradzili. Teraz największy problem to by było dogadanie się z moim bratem odnośnie opieki nad domem a resztę by się dało jakoś zorganizować
Nojaniewiem najlepszego i nie urywajcie się z imprezy -
My dziś na pomocy doraźnie byliśmy. Rano było już ok, aż mi się ok 10 tak rozryczala...w żaden sposób nie do uspokojenia, znów temp lekko podwyższona. A najgorsze, że nie chciala jeść, a to już nie w jej stylu. Pediatra niczego się nie dopatrzyla i stwierdziła, że albo kolki, albo zęby...i że jak w ciągu 2 nie nadal nie będzie chciała jeść to do szpitala, na szczęście je. Pospala, znów zjadla i znów histeria... Kurde a już było tak dobrze! Cały tydz bez większego płaczu, zabije się jak to faktycznie kolki.
-
Nojaniewiem wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze i oczywiście udanej zabawy. I w ogole to Ty dzieciak jestes jak ja Ci zazdroszcze! 25 to taka piękna liczba!!!
Właśnie wróciłam z zakupow. I kto znowu dostał najwięcej fantow? Oczywiście młodaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:56
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Hej
Chyba znalazłam przyczynę marudzenia Lilianki. Zaczynamy ząbkowanie, na dolnym dziasle widać już dwa ząbki tzn. Takie białe przeswity. Teraz tylko kwesta tego kiedy się przebija.
Nojaniewiem udanej imprezy i najlepszego wszystkiego.
-
Aktyde oby to nie kolki, bo ja przerabialam to 2,5 mies i nikomu nie życzę. Przy mocnych kolkach nie chciała jesc tylko się prezyla i plakala.
A te luźne kupy to 1 dziennie robila Karolcia czy kilka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 18:30
-
Ja tylko na minute. Wczoraj polozylusmy podloge. Dzis od rana sprzatam balagan, ukladam w szafach. A tu punkt 12 przyjezdza tesciowa!!!! Nosz kurwa. Ona tylko do Oli. Tym sposobem jest prawie 19 a ja w czarnej dupie. Jak trzrba byc ograniczonym. Mowisz ze nie masz czasu bo remont a ta wpada z usmiechem.
Zaprosila nas navwrzesien. Niedoczekanie! -
Nojaniewiem najlepsze życzenia dla Ciebie:* tez chce znowu 25 lat!!!
Impreza- ostatnio za mną chodzi myśl, ze chetnie poszlabym potańczyć. Tylko z kim jak wszystkie koleżanki albo urodzily rok temu, albo w tym.... No to teraz imprezujemy przy pieluchachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 19:51
-
Nojaniewiem sto lat ja kończę 25 za równy tydzień 8.08 a tak w ogóle mam wmerw bo wyłączyli mi tvn style i nie wiem o co kaman czy promocja się skończyła czy co, ale po 1,5 roku?? muszę iść do orange i spytać co oni narobili , bo mam jakieś podstawowe kanały. Mi Wiki też się ślini ale dziąsełka ma normalne, jedna sąsiadka mówi że zęby bo jej dzieci miały w wieku 3,5 miesiąca, ale ja wiem że dzieci mają nadprodukcję i nie wiedzą jak sobie z tym poradzić, więc leci po brodzie. Z drugiej strony przy ząbkowaniu też jest ślinotok w ogóle za tydzień serce mi pęknie jak będę miała sama iść na to wesele a córcia w domu z siostrą i mamą zostanie, będę cały czas o niej myśleć. Bidna przeźyje szok po kąpaniu, brak cycusia, kto inny kąpie nie wiem jak ja przeżyję powrót do pracy , jak przeżywam tak wesele, może jak będzie starsza to będzie łatwiej.
KotMisia teściówka jak z kawału, ale ja mam nie lepsząnojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Eli, kilka dziennie, ale po drodze miala tez dzien w ogole bez kupy, ogolnie od tamtego szczepoienie, 1.5 tyg ciagle jakos dziwnie z ta kupa.
Kotmisia, tesciowa miszcz!
Nojaniewiem, ja nie wiem czego Ci zyczyc, piekniejsza i tak juz byc nie mozesz zdrowka dla Ciebie i calej gromady ech mi na moje cwiercwiecze urwal sie film kiedy to bylo...nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Eli moja miala rozwolnienie po rotawirusach po obu dawkach.
Zaraz Was nadrobie, najpierw musze sie poskarzyc...
Moja mala byla dzisiaj aniolkiem. Zaplakala tylko raz, bo ja kolega wystraszyl (nigdy nie zwracala uwagi na jego wyglupy a tym razem sie przestraszyla i poplakala). Teraz zrobila sie marudna na wieczor, bo byla zmeczona juz i (przynajmniej tak myslalam) glodna. Klade sie z nia do lozka jak zawsze i probuje dac cyca, a ta w histerie. Mysle moja wina, za dlugo przetrzymalam, bede uspokajac. Probuje uspokoic, zawsze po jakiejsc chwili dawala spokoj i zasysala. Nic, co na moment byla ciszej to zaczynala ze zdwojona sila. Jadla poltorej godziny temu, wiec bylam pewna, ze zje, przytuli sie i pojdzie spac... Wiecie o co jej chodzilo? Nie chciala jesc, chciala zostac odlozona do swojego lozeczka z wlaczonym szumisiem... Polozylam ja, szumisia prawie w ucho wepchnelam zeby go slyszala przy tym swoim wrzasku, a ta 15 sekund sie wyciszala i pach - spi. No nie wierze. A przytulaski dla mamusi? A cycek pelen mlesia? -
Dokładnie rok rok temu rozpoczęła się moja ostatnia miesiączka i właśnie dziś dostałam kolejna... Od rana bolały mnie jajniki było brązowe plamienie a teraz na wkladce żywa krew czyli chyba jestem gotowa na kolejną ciążę z Liliana zaszłam Około 15 sierpnia... To może powtórkę zrobimy
GabiK, Lama, gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość