X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Aniołku ;) :*

Anioł lubi tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:47

nojaniewiem lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem trzeba wszystko postawić na jedną kartę. Jak sobie pomyślę jakie lebiegi (kuxynka męża Np) wyjeżdżają za granicę i sobie radzą to i my byśmy sobie poradzili. Teraz największy problem to by było dogadanie się z moim bratem odnośnie opieki nad domem a resztę by się dało jakoś zorganizować

Nojaniewiem najlepszego i nie urywajcie się z imprezy ;)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ;).
    Haha Gosia!! W tym roku będę grzecznie siedziec przy stole do samego końca!! ;)
    Tylko co z tego jak okres jeszcze nie przyszedł!!

gosia86, Karolcia88 lubią tę wiadomość

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • katalina Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:52

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś na pomocy doraźnie byliśmy. Rano było już ok, aż mi się ok 10 tak rozryczala...w żaden sposób nie do uspokojenia, znów temp lekko podwyższona. A najgorsze, że nie chciala jeść, a to już nie w jej stylu. Pediatra niczego się nie dopatrzyla i stwierdziła, że albo kolki, albo zęby...i że jak w ciągu 2 nie nadal nie będzie chciała jeść to do szpitala, na szczęście je. Pospala, znów zjadla i znów histeria... Kurde a już było tak dobrze! Cały tydz bez większego płaczu, zabije się jak to faktycznie kolki.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze i oczywiście udanej zabawy. I w ogole to Ty dzieciak jestes ;) jak ja Ci zazdroszcze! 25 to taka piękna liczba!!! :)

Właśnie wróciłam z zakupow. I kto znowu dostał najwięcej fantow? Oczywiście młoda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:56

km5stv7321mp2ntw.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka nie zabijaj się, kolki przychodzą i odchodzą. Wymecza to fakt, ale najważniejsze że Karolcia jest zdrowa! BTW kolkom raczej nie towarzyszy temperatura z tego co wiem :/ może jednak to zeby ida bo tu występuje temperatura

km5stv7321mp2ntw.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Chyba znalazłam przyczynę marudzenia Lilianki. Zaczynamy ząbkowanie, na dolnym dziasle widać już dwa ząbki tzn. Takie białe przeswity. Teraz tylko kwesta tego kiedy się przebija.

Nojaniewiem udanej imprezy i najlepszego wszystkiego.

atdc8iikup31msj2.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jej patrzyłam na dziąsła to nic nie widziałam.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od kilku dni prawie przy każdym karmieniu jest ryk, nie wiedziałam o co chodzi a teraz myślę ze to przez spuchniete dziąsełka. Czy to możliwe ??

atdc8iikup31msj2.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli moja po szczepieniu na rota miala luzna kupe i to przez tydzień.

Ofe, mysle ze tak.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde oby to nie kolki, bo ja przerabialam to 2,5 mies i nikomu nie życzę. Przy mocnych kolkach nie chciała jesc tylko się prezyla i plakala.
    A te luźne kupy to 1 dziennie robila Karolcia czy kilka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 18:30

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na minute. Wczoraj polozylusmy podloge. Dzis od rana sprzatam balagan, ukladam w szafach. A tu punkt 12 przyjezdza tesciowa!!!! Nosz kurwa. Ona tylko do Oli. Tym sposobem jest prawie 19 a ja w czarnej dupie. Jak trzrba byc ograniczonym. Mowisz ze nie masz czasu bo remont a ta wpada z usmiechem.
    Zaprosila nas navwrzesien. Niedoczekanie!

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my też mamy możliwość wyjazdu ale do Islandii ale póki co dajemy sobie radę finasowo i z dziećmi więc na na razie o tym nie myślę.

03.02.2014
  • Eli Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem najlepsze życzenia dla Ciebie:* tez chce znowu 25 lat!!! :)
    Impreza- ostatnio za mną chodzi myśl, ze chetnie poszlabym potańczyć. Tylko z kim jak wszystkie koleżanki albo urodzily rok temu, albo w tym.... No to teraz imprezujemy przy pieluchach ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 19:51

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nojaniewiem sto lat :) ja kończę 25 za równy tydzień 8.08 :) a tak w ogóle mam wmerw bo wyłączyli mi tvn style i nie wiem o co kaman czy promocja się skończyła czy co, ale po 1,5 roku?? muszę iść do orange i spytać co oni narobili , bo mam jakieś podstawowe kanały. Mi Wiki też się ślini ale dziąsełka ma normalne, jedna sąsiadka mówi że zęby bo jej dzieci miały w wieku 3,5 miesiąca, ale ja wiem że dzieci mają nadprodukcję i nie wiedzą jak sobie z tym poradzić, więc leci po brodzie. Z drugiej strony przy ząbkowaniu też jest ślinotok :/ w ogóle za tydzień serce mi pęknie jak będę miała sama iść na to wesele a córcia w domu z siostrą i mamą zostanie, będę cały czas o niej myśleć. Bidna przeźyje szok po kąpaniu, brak cycusia, kto inny kąpie :( nie wiem jak ja przeżyję powrót do pracy , jak przeżywam tak wesele, może jak będzie starsza to będzie łatwiej.
    KotMisia teściówka jak z kawału, ale ja mam nie lepszą ;)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli, kilka dziennie, ale po drodze miala tez dzien w ogole bez kupy, ogolnie od tamtego szczepoienie, 1.5 tyg ciagle jakos dziwnie z ta kupa.

Kotmisia, tesciowa miszcz!

Nojaniewiem, ja nie wiem czego Ci zyczyc, piekniejsza i tak juz byc nie mozesz ;) zdrowka dla Ciebie i calej gromady :) ech mi na moje cwiercwiecze urwal sie film :) kiedy to bylo...

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli moja miala rozwolnienie po rotawirusach po obu dawkach.

Zaraz Was nadrobie, najpierw musze sie poskarzyc...
    Moja mala byla dzisiaj aniolkiem. Zaplakala tylko raz, bo ja kolega wystraszyl (nigdy nie zwracala uwagi na jego wyglupy a tym razem sie przestraszyla i poplakala). Teraz zrobila sie marudna na wieczor, bo byla zmeczona juz i (przynajmniej tak myslalam) glodna. Klade sie z nia do lozka jak zawsze i probuje dac cyca, a ta w histerie. Mysle moja wina, za dlugo przetrzymalam, bede uspokajac. Probuje uspokoic, zawsze po jakiejsc chwili dawala spokoj i zasysala. Nic, co na moment byla ciszej to zaczynala ze zdwojona sila. Jadla poltorej godziny temu, wiec bylam pewna, ze zje, przytuli sie i pojdzie spac... Wiecie o co jej chodzilo? Nie chciala jesc, chciala zostac odlozona do swojego lozeczka z wlaczonym szumisiem... Polozylam ja, szumisia prawie w ucho wepchnelam zeby go slyszala przy tym swoim wrzasku, a ta 15 sekund sie wyciszala i pach - spi. No nie wierze. A przytulaski dla mamusi? A cycek pelen mlesia?

3i4920mm0jlmd1e9.png

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie rok rok temu rozpoczęła się moja ostatnia miesiączka i właśnie dziś dostałam kolejna... Od rana bolały mnie jajniki było brązowe plamienie a teraz na wkladce żywa krew czyli chyba jestem gotowa na kolejną ciążę ;) z Liliana zaszłam Około 15 sierpnia... To może powtórkę zrobimy ;)

GabiK, Lama, gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
‹‹ 2104 2105 2106 2107 2108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ