X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:48

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krk tez maja byc upaly..
    My pp chrzcinach bedziemy montowac rolety zewnetrzne bo tam mamy najgorzej.

Mim Ty bys mogla mieszkac na wsi a mi teskno za miastem ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wlasnie przez te myśli o wyjeździe choć to na razie palcem pisane ale już myślę na zapas i chcę ale się jednak boję. Poza tym mam wrażenie ze z mężem się nie układa tak jakbym chciała. I nie chodzi tylko o to ze do domu wraca jak do hotelu a jego jedyny obowiązek to skoszenie trawnika. Ja wiem że on jest zmęczony ale ja też nie leżę dupa do góry a przy dziecku nadal mi nie pomaga. Poza tym ciągle brak kasy na coś i muszę się zastanawiać co jest ważne a co ważniejsze. Mam wrażenie jakby mąż mnie nie zauważał. Takie gorzkie żale trochę się uzbierało:(

A jeszcze jutro kontrola bioderek i tego też się boję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:20

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaraz będę Was nadrabiac ale moze wiecie czy nosidełko ergonomiczne Womar Zaffiro też zle działa na bioderka u dzieci czy to jest ok? Bo nie wiem sama czy kupic czy nie...Z chusta moze byc mi trudniej bo to zawijanie mnie przeraża , należę do osób niezdarnych:)

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna dziewczuny na fb z womara polecaly wlasnie tylko nosidlo ergonomiczne ;)
    Nasze cialo medyczne (Puella) tez wiec ja bym kupila

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu u mnie podobnie. Tylko Michal mi pomaga. Za to na glowe dostaje mieszkajac z rodzicami i babka. Mlodzi rodzice powinni mieszkac sami...
    A tak jak jest teraz to my nigdy nie pojdziemy na swoje... Inne dzieci maja piekne pokoje a moja Ola ma tylko malutki kacik w pokoju z rodzicami.... :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w 12tym tygodniu jest skok rozwojowy bo moja tylko rączki, wózek nie a dziś to nawet w leżaczku nie chce

• czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Puella ma tez ergonomiczne? to jest womar zaffiro eco to tańsze

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:36

km5stv7321mp2ntw.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szczęście mamy wszystkie okna od wschodu w mieszkaniu wiec się tak nie nagrzewa. Upały da się znieść :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:00

km5stv7321mp2ntw.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura skok jest 11-12 tydzień więc to może być to

Paulina to przykre że w kraju nie ma perspektyw dla młodych. Gdyby ktoś kiedyś powiedział że będę rozważać możliwość wyjazdu do pracy za granicą to bym go śmiechem zabila

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym sobie Noe poradziła finansowo gdyby nie moi rodzice na emeryturze.

A tak to maluchy mają opiekę babci i dziadka za 4 flaps kartki :) to takie bony żywnościowe. takie kopalniane sodexo :)

03.02.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh za granicat ez jest dobrze, tam pracowac a tu mieszkac'wtedy jest ok;) ale tam pracowac i mieszkac to juz ciezko..

My mamy przelozone szczepienie kolo 10. zeby chlodniej bylo a jak nie to dopiero kolo polowy sierpnia. lekarz tak zdecydowal zeby maly lepiej zniosl;)

Zazdroszcze wakacji;)) my moze tez skoczymy gdzies jak meż wroci;)

U nas upal i maly w samym bodziaku jest;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę A u mnie zimno :)

Wendy lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem dobrze Cie rozumiem z tym drugim dzieckiem ze nie chcialas tak szybko. Mnie sie pytaja -kiedy drugie? Chyba nie bedziesz dlugo czekac? A ja nie mam siły na razie na drugie...Kiedys tak ale nie teraz... jeszcze tak jak ja karmie piersia tylko i mała nie akceptuje butli to nie ma mowy o jakims dluzszym wyjsciu bez małej.

dxom6iye3mh7f98x.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza...
    Trochę mi przeszły smutki. Myślę że to wina hormonów bo chyba @ się zbliża bo coś mnie brzuch pobolewa.

Mim a ile stopni ma to zimno? Mogę Ci kilka oddać bo u nas skwar

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas się teraz ochłodziło ale żniwa na całego u rodziców ;) a my z małym na tarasie i odpoczywamy;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam uff...
    Gosia to faktycznie przykre ze trzeba za granice uciekać zeby jako tako było ja gdyby nie to ze mieszkam u rodzicow to bym wynajmowala ale wtedy musiala bym wpierdzielac kamienie...bo wynajem 1300z oplatami u nas dwa pokoje a zarabiam 1280zl to by mi braklo a mamy kredyty na auto i za wesele jeszcze splacamy wiec zycie za wyplate meza odpada...i musze sie meczyc z rodzicami na poddaszu w lecie upal po 32 stopnie a w lecie pizdzi od dachu ale co zrobic??pojebany kraj taka prawda...ja tak jak kotmisia na leb dostaje przez mieszkanie z rodzicami przez to najwięcej się kłocimy a jak pomysle ze idzie zima i trzeba bedzie znowu palic w piecu to mnie k***cos bierze cala ciaze palila bo moj ojciec dupy nie ruszyl a jak juz to on zapali o 18 bo jest cieplo kurwa w srodku grudnia!!!wiec palilam sama od pon do pt w weekend mąż bo byl w domu dziwne ze kurwa w kotlowni nie urodzilam
    Mają byc upaly do 40stopni w całej Polsce a najwiecej stopni ma byc na poludniu wiec nie wiem jak bedziemy spac bo bede miala na gorze 40stopni jak na zewnątrz i tak w upaly siedze na dole w duzym pokoju bo umrzec mozna u mnie w tym piekarniku
    co drugiego dziecka ja zawsze chcialam po 3-4latach od 1jak urodził się Dawidek to mi sie zmienilo ze za rok a teraz sama nie wiem mam mega dylemat nie mam z kim dziecka zostawic wrocic do pracy bym mogla tylko na nocki-o ile szef sie zgodzi bo nie wiem czy w ogole tak sie da i czy wyrobie etat ehhhh masakra co do roznicy to ja mam brata 33lata -nie dogadujemy sie od zawsze drugi ma 31 jest spoko a ja mam 26 zawsze chcialam miec siostre ale no nie wyszło :)mysle ze w polowie zalezy od wychowania w polowie od charakterów i na koncu od wieku moj maz ma brata 2lata młodszego-całkiem inny z charakteru jak nie jego brat i srednio na jeza sie dogaduja teraz prędzej w wieku dojrzewania to sie trzymali a moi bracia od zawsze do dzis sie trzymaja razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a Ja Wam powiem ze nie mam zadnych problemow z synkiem oprocz tego ze nie chce juz sam jezdzic z tylu juz czai ze jest tam sam i dzis sie tak darl a zawsze kieruje lewa reka zmieniam biegi itp a prawa mam na jego buzi z tylu i uspokajam smoczkiem albo daje sie napic ale dzis tak sie darl si twierdzilam ze stane przelozylam go sobie na przod ulozyam picie na pieluszce i zasnal gadajac do mnie bo mnie widzial a ze mam poduszki z przodu nie wylaczone to sie balam zeby tylko sie cos nie stalo bo go zgniecie...takze juz dzwonilam do kolegi mechanika elektryka i jutro mi tą poduszke wylączy bo co nie bede sie z tej wsi ruszac??nigdy!! wiem ze niebezpiecznie wozic dziecko z przodu bezpieczniej z tylu ale co zrobic :( jazde z jedną ręką mam opanowaną zreszta jak zaszlam w ciaze bylam w trakcie robienia prawka na C bo ja z rodziny TIRowcow ojciec ma firme i na ciężarówkach jestem wychowana i jak sie dowiedzialam ze w ciązy jestem bylam w trakcie zdawania teorii w wordzie raz oblalam sie wkurzylam powiedzialam ze zdam po ciazy zeby unikac stresów jak na razie minely 3mce i nawet nie mysle o tym czasu nie mam na przypomnienie pytan i jakos zapal mi znikł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się dziecko też zepsuło. Od 3 dni nie chce jeździc w wózku a dzis cały dzień na rączkach. teraz chwila oddechu bo ją rybki od karuzeli fascynują. ufffffffffffffffffffff

‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ