Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:48

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Krk tez maja byc upaly..
    My pp chrzcinach bedziemy montowac rolety zewnetrzne bo tam mamy najgorzej.

Mim Ty bys mogla mieszkac na wsi a mi teskno za miastem ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wlasnie przez te myśli o wyjeździe choć to na razie palcem pisane ale już myślę na zapas i chcę ale się jednak boję. Poza tym mam wrażenie ze z mężem się nie układa tak jakbym chciała. I nie chodzi tylko o to ze do domu wraca jak do hotelu a jego jedyny obowiązek to skoszenie trawnika. Ja wiem że on jest zmęczony ale ja też nie leżę dupa do góry a przy dziecku nadal mi nie pomaga. Poza tym ciągle brak kasy na coś i muszę się zastanawiać co jest ważne a co ważniejsze. Mam wrażenie jakby mąż mnie nie zauważał. Takie gorzkie żale trochę się uzbierało:(

A jeszcze jutro kontrola bioderek i tego też się boję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 11:20

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, zaraz będę Was nadrabiac ale moze wiecie czy nosidełko ergonomiczne Womar Zaffiro też zle działa na bioderka u dzieci czy to jest ok? Bo nie wiem sama czy kupic czy nie...Z chusta moze byc mi trudniej bo to zawijanie mnie przeraża , należę do osób niezdarnych:)

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna dziewczuny na fb z womara polecaly wlasnie tylko nosidlo ergonomiczne ;)
    Nasze cialo medyczne (Puella) tez wiec ja bym kupila

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu u mnie podobnie. Tylko Michal mi pomaga. Za to na glowe dostaje mieszkajac z rodzicami i babka. Mlodzi rodzice powinni mieszkac sami...
    A tak jak jest teraz to my nigdy nie pojdziemy na swoje... Inne dzieci maja piekne pokoje a moja Ola ma tylko malutki kacik w pokoju z rodzicami.... :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w 12tym tygodniu jest skok rozwojowy bo moja tylko rączki, wózek nie a dziś to nawet w leżaczku nie chce

• czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Puella ma tez ergonomiczne? to jest womar zaffiro eco to tańsze

dxom6iye3mh7f98x.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:36

km5stv7321mp2ntw.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szczęście mamy wszystkie okna od wschodu w mieszkaniu wiec się tak nie nagrzewa. Upały da się znieść :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:00

km5stv7321mp2ntw.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura skok jest 11-12 tydzień więc to może być to

Paulina to przykre że w kraju nie ma perspektyw dla młodych. Gdyby ktoś kiedyś powiedział że będę rozważać możliwość wyjazdu do pracy za granicą to bym go śmiechem zabila

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym sobie Noe poradziła finansowo gdyby nie moi rodzice na emeryturze.

A tak to maluchy mają opiekę babci i dziadka za 4 flaps kartki :) to takie bony żywnościowe. takie kopalniane sodexo :)

03.02.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh za granicat ez jest dobrze, tam pracowac a tu mieszkac'wtedy jest ok;) ale tam pracowac i mieszkac to juz ciezko..

My mamy przelozone szczepienie kolo 10. zeby chlodniej bylo a jak nie to dopiero kolo polowy sierpnia. lekarz tak zdecydowal zeby maly lepiej zniosl;)

Zazdroszcze wakacji;)) my moze tez skoczymy gdzies jak meż wroci;)

U nas upal i maly w samym bodziaku jest;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę A u mnie zimno :)

Wendy lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nojaniewiem dobrze Cie rozumiem z tym drugim dzieckiem ze nie chcialas tak szybko. Mnie sie pytaja -kiedy drugie? Chyba nie bedziesz dlugo czekac? A ja nie mam siły na razie na drugie...Kiedys tak ale nie teraz... jeszcze tak jak ja karmie piersia tylko i mała nie akceptuje butli to nie ma mowy o jakims dluzszym wyjsciu bez małej.

dxom6iye3mh7f98x.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza...
    Trochę mi przeszły smutki. Myślę że to wina hormonów bo chyba @ się zbliża bo coś mnie brzuch pobolewa.

Mim a ile stopni ma to zimno? Mogę Ci kilka oddać bo u nas skwar

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas się teraz ochłodziło ale żniwa na całego u rodziców ;) a my z małym na tarasie i odpoczywamy;)

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam uff...
    Gosia to faktycznie przykre ze trzeba za granice uciekać zeby jako tako było ja gdyby nie to ze mieszkam u rodzicow to bym wynajmowala ale wtedy musiala bym wpierdzielac kamienie...bo wynajem 1300z oplatami u nas dwa pokoje a zarabiam 1280zl to by mi braklo a mamy kredyty na auto i za wesele jeszcze splacamy wiec zycie za wyplate meza odpada...i musze sie meczyc z rodzicami na poddaszu w lecie upal po 32 stopnie a w lecie pizdzi od dachu ale co zrobic??pojebany kraj taka prawda...ja tak jak kotmisia na leb dostaje przez mieszkanie z rodzicami przez to najwięcej się kłocimy a jak pomysle ze idzie zima i trzeba bedzie znowu palic w piecu to mnie k***cos bierze cala ciaze palila bo moj ojciec dupy nie ruszyl a jak juz to on zapali o 18 bo jest cieplo kurwa w srodku grudnia!!!wiec palilam sama od pon do pt w weekend mąż bo byl w domu dziwne ze kurwa w kotlowni nie urodzilam
    Mają byc upaly do 40stopni w całej Polsce a najwiecej stopni ma byc na poludniu wiec nie wiem jak bedziemy spac bo bede miala na gorze 40stopni jak na zewnątrz i tak w upaly siedze na dole w duzym pokoju bo umrzec mozna u mnie w tym piekarniku
    co drugiego dziecka ja zawsze chcialam po 3-4latach od 1jak urodził się Dawidek to mi sie zmienilo ze za rok a teraz sama nie wiem mam mega dylemat nie mam z kim dziecka zostawic wrocic do pracy bym mogla tylko na nocki-o ile szef sie zgodzi bo nie wiem czy w ogole tak sie da i czy wyrobie etat ehhhh masakra co do roznicy to ja mam brata 33lata -nie dogadujemy sie od zawsze drugi ma 31 jest spoko a ja mam 26 zawsze chcialam miec siostre ale no nie wyszło :)mysle ze w polowie zalezy od wychowania w polowie od charakterów i na koncu od wieku moj maz ma brata 2lata młodszego-całkiem inny z charakteru jak nie jego brat i srednio na jeza sie dogaduja teraz prędzej w wieku dojrzewania to sie trzymali a moi bracia od zawsze do dzis sie trzymaja razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a Ja Wam powiem ze nie mam zadnych problemow z synkiem oprocz tego ze nie chce juz sam jezdzic z tylu juz czai ze jest tam sam i dzis sie tak darl a zawsze kieruje lewa reka zmieniam biegi itp a prawa mam na jego buzi z tylu i uspokajam smoczkiem albo daje sie napic ale dzis tak sie darl si twierdzilam ze stane przelozylam go sobie na przod ulozyam picie na pieluszce i zasnal gadajac do mnie bo mnie widzial a ze mam poduszki z przodu nie wylaczone to sie balam zeby tylko sie cos nie stalo bo go zgniecie...takze juz dzwonilam do kolegi mechanika elektryka i jutro mi tą poduszke wylączy bo co nie bede sie z tej wsi ruszac??nigdy!! wiem ze niebezpiecznie wozic dziecko z przodu bezpieczniej z tylu ale co zrobic :( jazde z jedną ręką mam opanowaną zreszta jak zaszlam w ciaze bylam w trakcie robienia prawka na C bo ja z rodziny TIRowcow ojciec ma firme i na ciężarówkach jestem wychowana i jak sie dowiedzialam ze w ciązy jestem bylam w trakcie zdawania teorii w wordzie raz oblalam sie wkurzylam powiedzialam ze zdam po ciazy zeby unikac stresów jak na razie minely 3mce i nawet nie mysle o tym czasu nie mam na przypomnienie pytan i jakos zapal mi znikł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi się dziecko też zepsuło. Od 3 dni nie chce jeździc w wózku a dzis cały dzień na rączkach. teraz chwila oddechu bo ją rybki od karuzeli fascynują. ufffffffffffffffffffff

‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ