X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia pamiętam że masz indukcję ;) będziesz miała prezent dla teściowej;)

Eli argument o różnicy wieku jest dla mnie mega ważny bo jestem najmłodsza a różnica wieku pomiędzy mną a moim rodzeństwem wacha sie od 17-6 lat z najstarszym bratem kontakt prawie żaden bo o czym ja mam z nim rozmawiać?

Eli lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli polowalam na tv i tableta ;) no ale dobrze ze choxiaz cos wygralam ;)
    a czajnik dam babci na dzien babci- moze akuray zdazy spalic swoj ;) bo ona przynajmniej raz w roku spala- zapomona ze wstawila a nie chce jej sie wkladac gwizdka ;)

Miedzy mna a siostra jest 5 lat roznicy i zaczelysmy sie dogadywac dopiero jak sie jej urodzilo pierwsze dziecko. Wiec ja bym chciala zeby roznica wieku nie byla wieksza jiz 3 lata.

KotMisia dopytalas jak to z ta umowa? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:35

MiM lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:48

• MiM Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia twoja babcia jest jak mój mąż. raz w roku czajnik musi być spalony :)

A co do różnicy wieku ja mam brata o 6 lat starszego i się zawsze dogadywalismy. Szanowny ma siostrę 3 lata młodsza i zero kontaktu. więc dla mnie nie ma znaczenia jaka różnica wieku jest między rodzeństwem.

03.02.2014
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim babka mezowa :p
    Ja nie mam porownania- tak jak pisalam. Z siostra zlapalam kontakt dopiero jak ja mialam jakiea 18lat a maz ze szwagrem xaly czas mieli kontakt dobry a roznica miedzy nimi to 2 lata. Dlatego tak mi sie wydaje z ta roznica wieku- ale tak na serio to po prostu zalezy od charakteru i wychowania ;)
    Ide spac bo Julka nakarmiona i przetransportowana do lozecKa

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Eli Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia jakikolwiek kraj wybierzecie, to i tak szybciej można sie dorobić niż w Pl. Przykre, ze młodzi ludzie muszą rozważać opcje wyjazdu, bo w kraju brakuje perspektyw.
    Karolcia zawsze możesz dać czajnik teściowej na święta ;)
    Ja zawsze zalowalam, ze oprócz brata nie ma jeszcze siostry, bo z bratem o wielu rzeczach pogadać nie można. O ile będę miała drugie dziecko to chciałabym druga core, chociaż roznie miedzy siostrami bywa, to liczę na to, ze bylyby dla siebie wsparciem :)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:48

Eli lubi tę wiadomość

• MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ooo jaką cisza :) moje dzieci są dezaktywowane. Matyska padła, hrabia zresZtą też. prZed chwilą wróciłam ze spaceru. kurczę wieś na końcu świata :) aaaa i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów widziałam krowy na pastwisku!!! mogłabym mieszkać na wsi :)

nojaniewiem, gosia86 lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer o 7?

Do mnie dzis przychodzi dziwczynka ktora mialam 2 lata w swojej grupie :) Pannica już - do 2 klasy idzie :) Będę ją ogarniac cały dzien bo jej mama idzie do pracy dzis (w sekretariacie szkoły pracuje i niestety nie ma z kim dziecka zostawic) a że ja Oliwkę uwielbiam to ją biorę :)
    Zrobimy galaretki z owocami :)

Dziś moze dowiem się jak ostatecznie ma ugoda wygladac i czy wogole będzie.

Moja Gwiazda rpzed chwilą taki płacz odstawiła że ojej. ustalił się jej już plan dnia: pobudka 6:30 - jeść, aktywność, 8-9 drzemka 1 , 9-jeść i tak w kółko. Pada wieczorem o 20:00 i w nocy jedna ppobudka na jedzonko między 1-3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam od razu drugie ale niestety nie bedzie takiej mozliwosci. Raz ze prak umowy wiec swiadczen zero a 2) mąż otwiera mini browar wiec kupa roboty.

• MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anioł hrabia wstał o 6:30 więc szybko go ogarnelam i zostawilam z Szanownym ... A ja na spacer. super sprawa.
    Matylda juz gdzieś polazla :)

03.02.2014
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza...MiM na wakacjach a się odzywa podziwiając krówki na pastwisku.
    A ja mam dzis wyjście z domu. Mąż zostaje z synem, a ja się spotykam z koleżankami na mieście hurra:) Ale będę tęsknić za maluchem....
    Słyszałyście że będzie nawet 40 stopni ciepła???

MiM lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim jak ja ci zazdroszczę :) oczywiście pozytywnie. Ja już w tej mojej rozrytej Łodzi się duszę, a przez nasze nowe mieszkanko nigdzie się nie ruszymy bo funduszy brak :( może za rok albo dwa lata gdzieś wyskoczymy. Wiki ma właśnie drzemkę a ja myślę co muszę na zakupach kupić, powinnam zrobić karteczkę bo znowu pójdę do sklepu i pozapominam połowy.

MiM lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko niestety na Śląsku ma być 40 stopni. ooo jak ja się cieszę ze mnie w mieście w tym tygodniu nie będzie :)

03.02.2014
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a my w weekend dwoje podwójnych urodzin. Będziemy się wędzić w pokojach pełnych gości. Ciesz się MiM, mam nadzieję, że to nie moje ostatnie wiadomości...

MiM lubi tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim ja też zazdraszczam ;) ale jak dobrze pójdzie to za rok sobie odbije, mój mi obiecał zabrać mnie do jakiegoś ciepłego kraju, bo nigdy nie byłam i za rok już pewnie na tydzień cały na żagle się wybierzemy, o ile się wcześniej nie pozabijamy :P wrócił dopiero co i juz mnie irytuje, wiecie jaka jest wada inteligentnego faceta- nie wykonuje po prostu poleceń, a zadaje pytania :P

Eli, gosia86, Lama lubią tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała nad morze ....tak dawno nie bylam, na szczęście jak widzę tlok na polskich plażach to mi jakos lżej, ze mnie tam nie ma;) pewnie pojadę dopiero w przyszłym roku, o ile tak jak u Aktyde tez sie z moim nie pozabijamy ;) i jak tu za mąż wyjść... ;)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dzień lenia :/ jeszcze nawet śniadania nie jadłam
    Jak zwykle nie wiem jak ubrać Polę po takich zmianach pogody
    A poza tym mam jakiegoś doła :(

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po spacerze. Bylysmy w przychodni. Jednak bede szczepila na rota ☺
    Ja juz sie przygotowuje na upaly. Piore gruby material. Bede okna zaslaniac.
    Jutro szczepuenie. Szkoda ze w ten skwar :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu co za dol? Ja tez mysle o wyjezdzie do niemiec :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 2109 2110 2111 2112 2113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ