Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia pamiętam że masz indukcję będziesz miała prezent dla teściowej;)
Eli argument o różnicy wieku jest dla mnie mega ważny bo jestem najmłodsza a różnica wieku pomiędzy mną a moim rodzeństwem wacha sie od 17-6 lat z najstarszym bratem kontakt prawie żaden bo o czym ja mam z nim rozmawiać?Eli lubi tę wiadomość
-
Eli polowalam na tv i tableta no ale dobrze ze choxiaz cos wygralam
a czajnik dam babci na dzien babci- moze akuray zdazy spalic swoj bo ona przynajmniej raz w roku spala- zapomona ze wstawila a nie chce jej sie wkladac gwizdka
Miedzy mna a siostra jest 5 lat roznicy i zaczelysmy sie dogadywac dopiero jak sie jej urodzilo pierwsze dziecko. Wiec ja bym chciala zeby roznica wieku nie byla wieksza jiz 3 lata.
KotMisia dopytalas jak to z ta umowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:35
MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia twoja babcia jest jak mój mąż. raz w roku czajnik musi być spalony
A co do różnicy wieku ja mam brata o 6 lat starszego i się zawsze dogadywalismy. Szanowny ma siostrę 3 lata młodsza i zero kontaktu. więc dla mnie nie ma znaczenia jaka różnica wieku jest między rodzeństwem.03.02.2014 -
Mim babka mezowa :p
Ja nie mam porownania- tak jak pisalam. Z siostra zlapalam kontakt dopiero jak ja mialam jakiea 18lat a maz ze szwagrem xaly czas mieli kontakt dobry a roznica miedzy nimi to 2 lata. Dlatego tak mi sie wydaje z ta roznica wieku- ale tak na serio to po prostu zalezy od charakteru i wychowania
Ide spac bo Julka nakarmiona i przetransportowana do lozecKa -
Gosia jakikolwiek kraj wybierzecie, to i tak szybciej można sie dorobić niż w Pl. Przykre, ze młodzi ludzie muszą rozważać opcje wyjazdu, bo w kraju brakuje perspektyw.
Karolcia zawsze możesz dać czajnik teściowej na święta
Ja zawsze zalowalam, ze oprócz brata nie ma jeszcze siostry, bo z bratem o wielu rzeczach pogadać nie można. O ile będę miała drugie dziecko to chciałabym druga core, chociaż roznie miedzy siostrami bywa, to liczę na to, ze bylyby dla siebie wsparciem -
nick nieaktualny
-
o ooo jaką cisza moje dzieci są dezaktywowane. Matyska padła, hrabia zresZtą też. prZed chwilą wróciłam ze spaceru. kurczę wieś na końcu świata aaaa i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów widziałam krowy na pastwisku!!! mogłabym mieszkać na wsi
nojaniewiem, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnySpacer o 7?
Do mnie dzis przychodzi dziwczynka ktora mialam 2 lata w swojej grupie Pannica już - do 2 klasy idzie Będę ją ogarniac cały dzien bo jej mama idzie do pracy dzis (w sekretariacie szkoły pracuje i niestety nie ma z kim dziecka zostawic) a że ja Oliwkę uwielbiam to ją biorę
Zrobimy galaretki z owocami
Dziś moze dowiem się jak ostatecznie ma ugoda wygladac i czy wogole będzie.
Moja Gwiazda rpzed chwilą taki płacz odstawiła że ojej. ustalił się jej już plan dnia: pobudka 6:30 - jeść, aktywność, 8-9 drzemka 1 , 9-jeść i tak w kółko. Pada wieczorem o 20:00 i w nocy jedna ppobudka na jedzonko między 1-3. -
nick nieaktualny
-
Jaka cisza...MiM na wakacjach a się odzywa podziwiając krówki na pastwisku.
A ja mam dzis wyjście z domu. Mąż zostaje z synem, a ja się spotykam z koleżankami na mieście hurra:) Ale będę tęsknić za maluchem....
Słyszałyście że będzie nawet 40 stopni ciepła???MiM lubi tę wiadomość
-
Mim jak ja ci zazdroszczę oczywiście pozytywnie. Ja już w tej mojej rozrytej Łodzi się duszę, a przez nasze nowe mieszkanko nigdzie się nie ruszymy bo funduszy brak może za rok albo dwa lata gdzieś wyskoczymy. Wiki ma właśnie drzemkę a ja myślę co muszę na zakupach kupić, powinnam zrobić karteczkę bo znowu pójdę do sklepu i pozapominam połowy.
MiM lubi tę wiadomość
-
Mim ja też zazdraszczam ale jak dobrze pójdzie to za rok sobie odbije, mój mi obiecał zabrać mnie do jakiegoś ciepłego kraju, bo nigdy nie byłam i za rok już pewnie na tydzień cały na żagle się wybierzemy, o ile się wcześniej nie pozabijamy wrócił dopiero co i juz mnie irytuje, wiecie jaka jest wada inteligentnego faceta- nie wykonuje po prostu poleceń, a zadaje pytania
Eli, gosia86, Lama lubią tę wiadomość
-
A ja bym chciała nad morze ....tak dawno nie bylam, na szczęście jak widzę tlok na polskich plażach to mi jakos lżej, ze mnie tam nie ma;) pewnie pojadę dopiero w przyszłym roku, o ile tak jak u Aktyde tez sie z moim nie pozabijamy i jak tu za mąż wyjść...