Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka wlasnie jak przeczytalam jak u Ciebie inaczej sie zrobilo po przeniesieniu malego na przod to sie zaczelam zastanawiac jak to zrobic,bo w sumie ten caly system isofix to dwa metalowe zaczepy,ktore kazdy moze sobie dospawac w ramie fotela.
Takie rozwiazanie na.szybko to pomyslalam o maskotkach z pozytywka Cloud B. Kubus szybko sie uspokaja na dzwiek pozytywki,a one maja opcje 23min lub 45min. Jeszcze sie nie zdecydowalam,bo drogie a nie znam nikogo kto ma i moglby powiedziec,ze warto. Misie Szumisie juz wiem od Was,ze super sprawa,a moze ktos cos slyszal o tych Cloud B? -
Czy Wasze dzieci spia z otwartymi oczami? Dzis juz drugi raz zaobserwowalam jak mala spi z otwartymi oczkami, i nie chodzi o to, ze zasypijajac ma polprzymkniete, ze jej galki uciekaja bo zasypia, nie, ona ma normalnie otwarte oczy w bezruchu patrzy w sufit i jak jej pomachalam dzisiaj przed oczami to zero reakcji, a po jakiejs chwili sie przebudza, powiercila, zamknela oczka i dalej zasnela. Troche to przerazajace, ale nie wiem moze normalne u niemowlakow?
-
Ooo Ewelina u nas wczoraj była awantura w wykonaniu Poli bo tata nie pozwolił jej oglądać TV jak tylko zasłonił jej telewizor to krzyk jakby ją ze skóry obdzierali a jak odsłonił to zaraz spokój. Teraz w dzień już nie oglądam TV tylko na fakty włączam o 19
Gabi przykro mi że tak się skiepściło, dobrze że mąż się stara ale szkoda że tak późno. A Kubuś to widać taki pocieszny chłopczyk aż chce się go wziąć na rączki i wycałować:*GabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was jakoś Dziewczyny cudnych macie chłopaków, cukiereczki :* My 19 idziemy na szczepienie i mam nadzieję że będzie inna pielęgniarka, bo tej nie cierpię! wredna sucz mądrzejsza od lekarza, ostatnio koleżanka w ciąźy była zaszczepić synka i też ją z równowagi wyprowadziła, mało nie zemdlała. No i tym razem dopilnuje żeby mi dziecko porządnie zmierzyła a nie po łebkach z podkurczonymi nóżkami. U nas jest tak że piguła o wszystko opiernicza jakby każda matka z zasady była zła, teraz to nasze drugie szczepienie więc jestem już bojowo nastawiona. Byłam dzisiaj u siostry i mama za późno naszykowała jej mleko bo myślała że wrócę szybciej( byłam już w drodze) no i Wiki dała popis swoich moźliwości. Mama ledwo zipała ze stresu. My już po mału z 3 też wyrastamy, w pasie są ok ale na długość przy krótkie się robią i o dziwo pampersy są większe od dady. Ciekawe ile moja gwiazda będzie ważyć za 2 tyg ale myślę że coś ok 7 kg. Udało mi się wieczorem poprasować bo w dzień przy tych upałach chyba bym padła przy żelazku. No i moje Słonko ma wrócic z końcem sierpnia jupiii
GabiK, Wonderwall, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b02c9460ea90.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fad1277ff80a.jpg
Moja NajkochańszaWonderwall, Ofelaine, aktyde85, paulinqa, dorota1987, gosia86, katalina, Bluberry, Eli, Lama, PIGULSKA, olis88 lubią tę wiadomość
-
Moja telewizor raz jedyny oglądała u sąsiadki, poza tym nie włączam. Ciekawa była co to i oglądała zaciekawiona. Akurat leciały " trudne sprawy". Oj tak Gabik jestem bojowo nastawiona bo ja zodiakalny lew i babsko nie będzie mi urągać a poza tym mam zamiar porozmawiać z lekarzem i nie daj Boże będzie przekrzykiwać p dr albo nie dopuści jej do głosu to uduszę żywcem. A tak w ogóle zgłodniałam i burczy mi w brzuchu Chyba ja najdłuźej nie widzę swojego nie męża bo od Bożego Ciała na te 3 miesiące Wiki widział z 7 dni, masakra.
-
Kochane Lilianka tez wpatruje się w tv i jak stanę przed nią i jej zaslaniam to aż głowę wykreca. A u mnie tv cały dzień włączony bo mama ogląda. Ale jak Lili leży w bujaczku to odwracam ja tyłem żeby nie patrzyła.
Gabi główa do góry, silna babeczka z ciebie :*
Gosiu mam nadzieje ze ten tydzień coś da i jednak obejdzie się bez szelek.
Beti Wiki to cukiereczek
I u nas pampersy 3 robią się już za małe ale co się dziwić jak Lila juz 7 kg waży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:59
GabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Beti jak slicznie Wiki na brzusiu lezy
Gabi przykro mi z powodu nastroju w domu, myslisz, ze jeszcze da sie to jakos uratowac, chcesz w ogole?
Kurde a moja kropeczka nie chce na brzusiu ostatnio wcale, co ja klade to awantura i jak ma sie nauczyc trzymac glowke? za to podciagac sie chce, tylko jak skoro lepek leci do tylu, ech...pokrecona to ona jest chyba po tacie -
Aktyde, zle,ze mi juz to zobojetnialo. Wydaje mi sie,ze gdyby jeszcze chociaz zlosc we mnie byla to zawsze to jakas emocja i cos z tym mozna zrobic. A ja czuje,ze nie mam juz nic do zaoferowania,a na "kocham" mezowe nie umiem odpowiedziec nic. A to zle wrozy.
Co mi przypomina jak kiedys jakiemus facetowi,nawet nie pamietam jakiemu ,na jego "kocham Cie" odpowiedzialam "dziekuje".Moze to kara za tamto?
Nie wiem jak bedzie. Wiem,ze zamiast sie cieszyc,ze maz bierze urlop i bedzie w.domu to mi jakos niemilo.
Nie bede juz Wam o tym smecic. To forum o.dzieciaczkach,a nie Rozmowy w Toku -
KotMisia, moja to juz chyba prawie potroila swoja wage, az sie boje co bedzie dalej Z 2320 do ponad 6 kg w 4 miechy, pucek jeden.
Beti, no skora zdjecta z Ciebie, na bank juz to pisalam, ale nie moge wyjsc z podziwu jak bardzo jest do Ciebie podobna. A babsztyla kopnij w sam srodek doopy z pozdrowieniami od majowek
Gabik ja Ci sie wcale nie dziwie, bardzo latwo jest cos popsuc, duzo trudniej naprawic i chwila poprawy po takim czasie krzywych akcji to kropla w morzu.
Gosiu, umknelo mi, co Ci sie stalo w reke?? Kciuki za Polusie, zeby sie okazalo ze nie trzeba jej niczym meczyc :*
Moja tez sie w 90% przypadkow drze wsadzona w fotelik (no, chyba, ze sie buja, albo mama buja w powietrzu) i jak jest najedzona to ryczy za kazdym razem jak auto sie zatrzyma. Kazde czerwone sprawia ze mam ochote wyskoczyc z samochodu i kopnac sygnalizacje zeby sie szybciej zmienila. Jak jest glodna to ryczy niezaleznie od ruchu auta. Ale ma na szybach takie oslonki od slonca z Princess Sophia I gapi sie na nie i na to co za oknem i chyba jakos specjalnie jej sie nie nudzi
Bo z niej w ogole taki obserwator. Na spacerach tez, budka w dol i gapimy sie na drzewa. A w chuscie to juz wogole malo sobie glowy nie odkreci bo wszystko musi zobaczycWonderwall, GabiK lubią tę wiadomość