Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za gnój krwiopijca mnie ugryzł w nocy ! Paluch mi spuchl, ręka do łokcia czerwona aż się obudziłam bo czułam jak piecze i puchnie dwa wapna z biegu wypiłam i altacetem z lodówki posmarowałam. A dziada dorwałam na główce mojego dziecka wrrr mam nadzieję że to ten. Nie ma to jak po 2 w nocy być łowcą komarów
MiM lubi tę wiadomość
-
Beti Wikusia śliczniutka:*
Jak ja bym chciała żeby Polutka choć troszkę była podobna do mnie a ciągle tylko słyszę o jaki mały Marcin.
Moja Polutka zaczęła właśnie 10 godzinę snu i to bez papu. Wczoraj tez spała 9 godzin. Ale cycki spać nie chcą i musiałam się odciągnąć trochę.
Agusia Laura na ręce mam ganglion to taka torebka wypelniona płynem robi sie Np. Gdy staw jest "nieszczelny" i wyplywa z niego maź stawowa przynajmniej w moim przypadku tak mi ortopeda wytłumaczył. Robi sie gdy ręka jest przeciążona. Szczęście w nieszczęściu że mam to na lewej dłoni ale przy kąpieli lub karmieniu małej gdzie muszę ją przytrzymać tą ręką to wtedy boli. Kiedyś było już na takim etapie (bo mam już 4 raz) że nie mogłam utrzymać w ręce patelni. Niestety teraz wylazł zdecydowanie większy niż te które miałam do tej pory -
Cześć dziewczyny, widzę, że Wasze robaczki rosną jak na drożdżach, śliczniutkie są, super.
Ja zaczęłam starać się o rodzeństwo dla moich córeczek ale na razie dupa
Rozpoczął mi się 3 cykl starań, ale nie poddaje się, mam zamiar walczyć aż się uda Może uda mi się być Majóweczką 2016 - zobaczymy
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę dużo zdróweczka i Waszych małym robaczkom także, buziakiKotMisia, Karolcia88, GabiK, Anioł, katalina, gosia86, Wonderwall, nojaniewiem, dorota1987, Eli, MiM, Bluberry, beti97, PIGULSKA, olis88 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny1)Gosia - wspolczuje tego paskudztwa. Ja mialam raz malusi na drugim palcu u stopy ale sam sie wchłonął w koncu. A za bioredka trzymam kciuki mocno.
2)Kotmisia - buziaki dla Oli.
3)Moje dziecko weslzo na wyzszy level czyli juz nie ma opcji zeby lezała tylko trzeba zabawiac non stop Na szczescie ma te drzemki w ciagu dnia to mozna cos zrobic
4)wczoraj bylam na cwiczeniach. Nie mam mięśni. A mięśni polnych brzucha to wogole nie mam -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0180652f3740.jpg
Dziewczynki znalazlam cos takiego,moze ktos skorzysta.Skarpetki do.raczkowania. BabyOno cena 5zl. Ponoc dzieci czesto maja problem z prawidlowym raczkowaniem,bo teraz jest moda na ppdlogi bez dywanow czyli panele,gres,deski,a to za sliskie i w.efekcie dzieci poruszaja sie jakby slizgiem zamiast raczkowac. Ja kupie takie skarpetki,bo dywanow u nas niet. Chociaz zamierzamy zakupic tez dywany.
Gosia a Ty jeszcze przetwory pp nocach robisz z takim czyms na reku Bidulka TyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:09
-
Katalina gratulacje,ze wszystko na szczepieniu ok. A te naczyniaki maja szanse sie same wchlonac bez interwencji dra?
I mam pytanie czy to.nie u Was jest Kiddy? Jesli tak to wyciagneliscie juz wkladke dla noworodka?Jest do 6mca,ale wydaje mi.sie,ze byloby wygodniej bez. -
Aniol u nas tak samo Bartek nie chce leżeć.. I co tu robic? W lezaczku zle w wózku zle w foteliku nawet zle gdzie lubil wczesniej tylko ręce, ale to chyba teraz trzeba powoli zmniejszać częstotliwość noszenia, ja mam wrażenie ze juz za duzo mowilam i teraz mam problem bo jest ciągle ryk, jak sie Bartus wyspi to sie pobawi sam gora pól godz i to przy dobrych wiatrach a potem matko kombinuj albo sluchaj płaczu... Wiecie co z tej bezsilności wpielam zamiast gondoli do wózka spacerowke na plasko oczywiście, troche pojezdzilam i maly zasnal, możliwe ze mu sie w gondoli nie podoba albo bie wygodnie? Nie za szybko żeby jeździć w Spacerowce?