X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • alma Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli dla mnie też to mleko jakoś szczególnie śmierdzące nie jest, a jestem osobą wrażliwą na zapachy. Do najpiękniejszych woni nie należy, ale też nie jest to jakaś tragedia. Dawaj tą kuwetę, podstawię jej pod okno :)

relg3e5e54dwhg22.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kot zalatwia sie 2 razy dziennie, wiec po wyczyszczeniu kuwety moge paczke tej pani nawet poczta wyslac do przychodni z podpisem... Nadal uwazasz ze nutramgen smierdzi? : D

alma, olka24 lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh jak wy macie chłodno fajnie ja mam teraz 28 ale to i tak mało zazwyczaj w upaly jest 30...masakra ale co zrobic ;(
    nutramigen nie tyle co śmierdzi co jest naprawde nie dobre w smaku ale jak trzeba to trzeba a tej babie nic do tego ona jest w pracy i powinna byc profesjonalna i nie komentowac!!

• alma Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wrote:
    Moj kot zalatwia sie 2 razy dziennie, wiec po wyczyszczeniu kuwety moge paczke tej pani nawet poczta wyslac do przychodni z podpisem... Nadal uwazasz ze nutramgen smierdzi? : D
    Eli uśmiałam się, genialny pomysł hehe :D

relg3e5e54dwhg22.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomnialam napisac. Wazymy 5700 i amy 65 cm. 4 miesiace i podwojona waga urodzeniowa ☺☺☺☺

Eli, GabiK, gosia86, Karolcia88, Ofelaine, Agusia246, Lama, PIGULSKA, olis88 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kot wazy ponad 7 kg to w zasadzie to juz kon ;) wiec bedzie duza paczka z goracym liscikiem :)jak ja nie lubie takich ropuch jak Ta baba o ktorej piszesz, z takimi nie ma co sie patyczkowac. Moglas powiedziec ze Ty nie czujesz nutramigenu bo pani pot przebil wszystkie inne zapachy ;)

GabiK, gosia86, olka24 lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia to piekna macie wage i wzrost :) super

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nadrobiłam
    Alma co za suka ja bym na nią skargę złożyła

KotMisia pięknie Ola urosła:*

Ja też wsiowa ale u nas też wieś postepowa i prawdziwych gospodarzy jest aż trzech. Do bloku bym nie poszła mieszkałam dwa lata i się dusiłam w mieście tak na codzien brakowało mi przestrzeni
    Jeśli chodzi o bioderka to jest nieznaczna poprawa i daje nam lekarz jeszcze tydzień i wtedy będzie decyzja co dalej. Same bioderka już nie są takie złe ale problem jest taki że są za płytkie panewki czy jakoś tak. Jeśli nie będzie poprawy to wtedy zdjęcie rentgenowskie i decyzja poduszka frejki lub szelki. Dziewczyny które używają szelek lub poduszki robiłyście przed zdjęcie rentgenowskie?
    A co do mojej ręki to niestety prędzej czy później czeka mnie zabieg ale przy małym dziecku to nie prędko. Zabieg mało inwazyjny ale reka unieruchomiona wiec trzeba to odłożyć na potem.
    Pola dzisiaj też płaczliwa wiec to chyba wina upału. Zastanawiam się czy ona już czai z kim zostaje bo zostawiłam ja na 10 minut z mężem i poszlam do mamy a jak wróciłam to rozpacz i histeria wzięłam na ręce i zaraz spokój. Uspokoiła się to dałam mężowi a ta znowu histeria a u mnie cisza

Ale się rozpisałam

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide 13 do alergologa a niech tylko będzie "nie uprzejmy"to do końca życia mnie zapamięta bo go tak pojade że sie nie pozbiera idę z bojowym nastawieniem...jeżeli mi wejdzie w droge z jakimś ale -bo powinnam np przyjść jak dziecko bylo w trakcie uczulenia -bo teraz po tym mleku nic mu nie ma to wyjde z siebie przysięgam bo moja ukochana lekarka dopiero w lipcu laskawie dala mi skierowanie a ze czekac trzeba ponad miesiąc to nie moja wina

• Eli Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik co u Was?

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nikt z Mala do alergologa nie wyslal, a tez mamy specjalne mleka. Olka jakies testy na alergie beda robic czy cos?

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas drastyczny spadek formy. Ja znowu rycze po katach. Do tego stopnia,ze w nd pojechalam na kawke do kuzyna i jego narzeczonej i rozryczalam sie na wejsciu a potem na wyjsciu. Do tego bylam tak zdenerwowana pakujac stelaz wozka do bagaznika,ze go nie spielam i trzasnal mnie w nos i kosc policzka jak sie gwalkownie rozlozyl mi w rekach. A wszystko przez problemy z mezem. Wygarnelam cala prawde tesciowi i tesciowej o tym jak jest. Moja rodzina w gotowosci pomagac jakby co. Tymczasem maz znowu sie naprawil. Inaczej odnosi sie do malego i do mnie. Tyle,ze mi jakos nie chce przejsc. Na jego czule smsy i slowka nie odpowiadam nic,nie umiem juz nic wykrzesac.A problem ewidentnie lezy w tej jego rodzinie i wychowaniu,bo okazalo sie,ze maz jego siostry,ukochanej mej szwagierki w tym samym czasie co ja wygarnal,ze nie moze juz z nia wytrzymac i jest z nia tylko z uwagi na.dziecko. Ja nawet nie wiedzialam o tym,ale zastanawia bardzo,ze jednoczesnie i ja i on doszlismy do tych samych wnioskow.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Kubus albo zle znosi upaly,albo emocje mamy maja na niego duzy wplyw. Sporo placze,nawet kwili przez sen,jest niespokojny, nie da sie z nim wyjsc na spacer. Wczesniej jak tylko odpalalam silnik w samochodzie to dziecko mi zasypialo,teraz wpada w histerie,ze nie wiem czy sie zatrzymywac czy co i placze ja za kierownica,a on w foteliku za mna,bo tylko z tylu moge wpiac baze isofix.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozwazan czy mieszkanie w miescie czy dom na wsi. I to i to :-) Ja do tego uparcie daze,choc droga wyboista, ciagle pod gore i do tego wiatr w oczy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:49

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Młoda od niedzieli też afery robi.
    Nie wiem o co cho. Pomyślałam raz ze moze chcę pić i wydudnila na raz 160ml herbatki gdzie wcześniej ja karnilam. I od razu kupa gigant aż prawie ciemno zielona poszła.
    oby jutro bylo lepiej.

Gosia ja dalej nie doczytałam co z tą ręką. Zadzwoń do mnie jutro w wolnej chwili :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 25 lat mieszkałam w bloku a id 5 w domu. I to i to ma swoje wady i zalety. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli moja lekarka powiedziala ze nie moze na gebe pisac recept na refundowane mleko i musi miec podkladke w postaci potwierdzenia ze dziecko jest uczulone bo nfz sie doczepi tylko spoko ze maly pije nutramigen od 3tyg zycia a ona dala mi skierowanie 2tyg temu czyli jak maly mial 12tyg i jeszcze z pretensjami ze tego nie mam wiec jej powiedzialam ze nikt nie mowil ze takie cos mam miec bk wczesniej mialam inna lekarke i zmienilam i zamknela sie ze ok wina tamtej lekarki...takze ide do alergologa z dzieckiem bez objawow alergii po papierek ze ma alergie przeciez to brzmi co najmniej dziwnie

• GabiK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ada76c3ca0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02ae5a55f8bb.jpg
    A to nasza chatka na kurzej stopce posrodku nigdzie :-) Jeszcze sporo pracy,ale wiele juz za nami.
    Nie dodalam,ze letniskowa :-) Swoja droga teraz jak patrze to istny bunkier. Ale co tam, bedzie jak znalazl jak Putin nas najedzie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:15

Agusia246, katalina, Bluberry, Lama, olis88 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik moze czuje zly humor mamusi ale dla pocieszenia powiem Ci ze Dawid nie chce juz sam jezdzic z tylu a do tej pory jezdzil mysle ze nasze dzieci kumaja ze sa juz same bez mamusi w aucie jak go woze od wczoraj z przodu to grzeczny patrzy na mnie i gulga do mnie a z tylu pieklo urzadza jakby go ze skory obdzierali...co do meza to masz uraz i ciezko ci przejsc z dnia na dzien do tego ze juz jest pieknie i cacy nie bede dawac ci porad bo ja to zla kobieta jestem z tych rozdartych i u mnie pewnie skonczylo by sie to mega awantura plus jego.podbitym okiem tak na wszelki wypadek co by zdania nie zmienil znowu ;) glowa do gory masz dla kogo zyc masz Kubusia a on Cie kocha i to sie liczy ;*

gosia86, GabiK lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30044b193998.jpg
    A tak Kubus spedza czas z tata. Troche mnie niepokoi,ze za dlugo siedzi w foteliku i w zlej pozycji,ale wyglada na zadowolonego i licze,ze jakby mu bylo zle to by plakal i tatus by wiedzial,ze cos jest nie tak. I nie chce go na kazdym kroku poprawiac. Ciesze sie,ze po dwoch nocach przespanych od 21 do 5:30-6:00 tatus w.koncu zrozumial dlaczego nie nalezy usypiac malego o 17:30 i sie stara go przetrzymac. Roznie wychodzi,ale stara sie ;-)

gosia86, Wonderwall, beti97, katalina, Eklerka, Bluberry, Eli, Lama lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
‹‹ 2117 2118 2119 2120 2121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ