Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulinqa będziemy
dorobiłaś się już jakiegoś siniaka? Bo mi obecnie schodzą dwa wielkie żółto zielone jakoś w żyłkę jakąś się wbiłam bo od razu po wyciągnięciu igły pojawiła się kropelka krwi a następnego dnia sinior -
Karolcia88 wrote:Paulinqa będziemy
dorobiłaś się już jakiegoś siniaka? Bo mi obecnie schodzą dwa wielkie żółto zielone jakoś w żyłkę jakąś się wbiłam bo od razu po wyciągnięciu igły pojawiła się kropelka krwi a następnego dnia sinior
Obecnie wyglądam jakby mnie ktoś pobił po brzuchu;p jeden siniak schodzi już 5 dzień i ma wszystkie kolory;)chociaż nie jestem w tym sama a myslałam że tylko ja taka wrażliwa jestem;p
-
e to nie dość, że ja dłużej robię to mam tylko 2
Pewnie masz pecha i ciągle trafiacie z mamą na jakąś żyłkę i dlatego się pojawiają
Swoją drogą przy tej serii zastrzyków zauważyłam (3 seria), że jak wbijam igłę to tak jakby przechodziła przez jakie 3 warstwy- wyraźnie czuję jak się przebija przez kolejną.. niefajne to jest -
Cześć kochane ja tylko na momęcik z zapytaniem jak to jest przy umowie na czas określony kończy mi się w 2016r. A jeśli teraz powiem szefowi o ciąży to może mnie zwolnić czy nie ma takiego prawa? Czy jestem chroniona dopiero po 3 miesiącu i jednym dniu? Pomóżcie prosze2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnyAgusia246 wrote:Czyli jesteś 6t3d? Czy 5t3d? Bo jak 5t3d to jeszcze spokojnie z tydzień zanim będzie widoczne , a jak 6t3d to mogłoby być już je widać, ale wcale jeszcze nie musi. A zarodek był w środku już? Bo sam zarodek musi mieć ok. 3mm żeby było serduszko. Wydaje mi się, że pęcherzyk jest na tyle mały, że wszystko jest ok i za tydzień już będzie full wypas w środku
-
http://zapodaj.net/33ffb76168919.jpg.html>20141008_195749.jpg
Witamy się po wizycie Maluszek podrósł ma 3,8 cm, serduszko bije. Niestety usg króciutko bo sprzęt jest teraz w gabinecie i ciężko p dr robić bo ciasno jest, ale dostaliśmy fotkę. Mamy umówić się na usg genetyczne tylko że do kogoś innego kto się w tym specjalizuje, w innej placówce. Ze mną ciut gorzej bo mam infekcję i dostałam globulki, do tego szoruję jutro na badanie moczu bo chyba także zapalenie pęcherza i dróg moczowych. Mogło by nie być tego zapalenia bo na furaginę jeszcze za wcześnie P dr wolałby mnie teraz nie faszerować. Mam zrobić badanie i dzwonić z wynikiem. Poza tym schudłam prawie kilogram.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:24
nojaniewiem, Karolcia88, Anooosiak86, AGA 30, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzastina, jestes chroniona od 1 dnia ciąży niezależnie czy masz umowę na czas określony czy nie, moze jedynie Cie zwolnic za jakies poważne naruszenie obowiązków... Na pewno nie jestesmy bez karne ale nie moze tez zwolnic Cie z powodu tego, ze jestes w ciąży... Olka24 USG przez brzuch robi sie dopiero okolo 11\12 tc, w tak wczesnej powinno byc dopochwowe...
-
Dziewczyny w ktorym tygodniu powiedzielisie rodzicom? Bo my sie zastanawiamy bo w srode mamy usg i to bedzie 8+2 czyli 9 tydzien..
Boimy sie zapeszyc bo ostatnio jak powiedzielismy to kilka dni pozniej dzidzia umarla... -
My powiedzieliśmy tydzien po teście. Jakos bałam sie, ale wiedziałam ze rodzice czekają na wnuka/wnuczkę i chcieliśmy zeby wiedzieli. Oczywiście mówiliśmy zeby dalej nie przekazywać wiadomości. Nadal sie boje, ale wiem ze trzymają za nas kciuki i wierzymy, ze bedzie wszystko ok. W kupie siła
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Nie takie proste utrzymac w tajemnicy mieszkamy z tesciowa i jak wytlumacze ze nie chodze do pracy? Poki co jestem na urlopie z moja mama troche latwiej bo sypialam u niej raz na dwa tygodnie to nawet specjalnie bym pojechala o 23 zeby nie miala podejrzen
-
Chyba jednak nie powiemy za tydzien (chociaz tesciowa miala by prezent na imieniny) tylko po nastepnej wizycie.. a w sumie to nie bede gdybac bo jeszcze duzo czasu do wizyty. I oby dzidzia byla zdrowa!
-
Olka24 przez brzuch? Na takim etapie robi się dopochwowo bo przez brzuch mało co widać. Ja myślę, że wszystko jest ok i tym bardziej się nie dziwię, że nie było widać jeszcze serduszka. Na następnej wizycie poproś dopochwowo, to wszystko zobaczysz
-
nick nieaktualnyAgusia246 wrote:Olka24 przez brzuch? Na takim etapie robi się dopochwowo bo przez brzuch mało co widać. Ja myślę, że wszystko jest ok i tym bardziej się nie dziwię, że nie było widać jeszcze serduszka. Na następnej wizycie poproś dopochwowo, to wszystko zobaczysz