Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oficjalnie mamy juź następczynie majówki 2016 a pamiętam jak sama wpisywałam się rok temu. Kiedy to zleciało?? Szczerze to mimo wkręcania sobie pierduł że może być coś nie tak to przeżyłabym to jeszcze raz, oczywiście z Wami

Edytko nie mogę cisnąć cięźkimi przedmiotami bo celem byłaby moja szefowa
-
Oficjalnie w imieniu swoim i pozostałych koleżanek (mam nadzieję że nie mają nic przeciwko) informuję że lista osób które są w grupie na fb zostaje zamknięta i nie przycumujemy żądnych nowych koleżanek które nas podczytywały a nie miały odwagi sie odezwać.
Oczywiście czekamy na nasze pozostałe koleżanki które aktywnie uczestniczyły w życiu naszego wątku.
Amen
Puella, Karolcia88, KotMisia, paulinqa, dorota1987, nick nieaktualny, GabiK, Eklerka, MiM, Magic, alma, olis88, Lama, nick nieaktualny, czarna panda lubią tę wiadomość
-
beti97 wrote:Oficjalnie mamy juź następczynie majówki 2016 a pamiętam jak sama wpisywałam się rok temu. Kiedy to zleciało?? Szczerze to mimo wkręcania sobie pierduł że może być coś nie tak to przeżyłabym to jeszcze raz, oczywiście z Wami

Edytko nie mogę cisnąć cięźkimi przedmiotami bo celem byłaby moja szefowa
Już majowki 2016, o ja!!!!
Magic lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Aj. Moje najwieksze marzenie to 3 dzieciaczkow. A narazie to mam 3 ale dychy na karku

Jestem za Olka. Jak ktos chce sie do nas przylaczyc to musi sie wkupic
ja sama naoisalam 100 stron 
Kotmisia a przyjedziesz na moja trzydziestke? razem poswietujemy starosc
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam sentyment do miesiąca sierpnia z racji tego że był to nasz szczęśliwy miesiąc i od zawsze chciałam urodzić dziecko w maju. Plan taki był ale córcia i tak zechciala wyjść w kwietniu co mi. Nie. Przeszkadza czuć się majówka;)
Aż ciężko uwierzyć że to już rok minął. Tęsknię za vtymi naszymi poczatkami w ciąży
to kiedy powtórka ???
Majówki 2017 może ??
alma lubi tę wiadomość
-
Sratytaty miś kudłaty. Kolejnych obgadywaczy nam nie trzeba.
Gosia, popieram. FB dla "starych", nowym podziękujemy. Mamy sierpień, choćby któraś rodziła w maju, był czas żeby się odezwać.
Swoją drogą dziwne, że nagle jak przenosimy się na fejsa, nagle znajdują się kolejne dzikie majówki. Żałosne...
nick nieaktualny, GabiK, gosia86, Magic, olis88 lubią tę wiadomość
-
Ja sie pisze na maj2017Ofelaine wrote:Ja to mam sentyment do miesiąca sierpnia z racji tego że był to nasz szczęśliwy miesiąc i od zawsze chciałam urodzić dziecko w maju. Plan taki był ale córcia i tak zechciala wyjść w kwietniu co mi. Nie. Przeszkadza czuć się majówka;)
Aż ciężko uwierzyć że to już rok minął. Tęsknię za vtymi naszymi poczatkami w ciąży
to kiedy powtórka ???
Majówki 2017 może ??
Karolcia88, Magic lubią tę wiadomość
-
cześć kochane

Super, że są już majówkeczki 2016
My jesteśmy po kontroli bioderek i jest super! Mamy się pojawić jak nasza gwizada zacznie chodzić. Ależ miałąm stresa!
kochane ja na 2017 może się wyrobie
z braku @ nie wiem kiedy wrócę do formy ;/
Karolcia88, alma lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018