Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oficjalnie mamy juź następczynie majówki 2016 a pamiętam jak sama wpisywałam się rok temu. Kiedy to zleciało?? Szczerze to mimo wkręcania sobie pierduł że może być coś nie tak to przeżyłabym to jeszcze raz, oczywiście z Wami
Edytko nie mogę cisnąć cięźkimi przedmiotami bo celem byłaby moja szefowa -
Oficjalnie w imieniu swoim i pozostałych koleżanek (mam nadzieję że nie mają nic przeciwko) informuję że lista osób które są w grupie na fb zostaje zamknięta i nie przycumujemy żądnych nowych koleżanek które nas podczytywały a nie miały odwagi sie odezwać.
Oczywiście czekamy na nasze pozostałe koleżanki które aktywnie uczestniczyły w życiu naszego wątku.
AmenPuella, Karolcia88, KotMisia, paulinqa, dorota1987, olka24, GabiK, Eklerka, MiM, Magic, alma, olis88, Lama, Bluberry, czarna panda lubią tę wiadomość
-
beti97 wrote:Oficjalnie mamy juź następczynie majówki 2016 a pamiętam jak sama wpisywałam się rok temu. Kiedy to zleciało?? Szczerze to mimo wkręcania sobie pierduł że może być coś nie tak to przeżyłabym to jeszcze raz, oczywiście z Wami
Edytko nie mogę cisnąć cięźkimi przedmiotami bo celem byłaby moja szefowa
Już majowki 2016, o ja!!!!Magic lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Aj. Moje najwieksze marzenie to 3 dzieciaczkow. A narazie to mam 3 ale dychy na karku
Jestem za Olka. Jak ktos chce sie do nas przylaczyc to musi sie wkupic ja sama naoisalam 100 stron
Kotmisia a przyjedziesz na moja trzydziestke? razem poswietujemy starosc -
nick nieaktualny
-
Ja to mam sentyment do miesiąca sierpnia z racji tego że był to nasz szczęśliwy miesiąc i od zawsze chciałam urodzić dziecko w maju. Plan taki był ale córcia i tak zechciala wyjść w kwietniu co mi. Nie. Przeszkadza czuć się majówka;)
Aż ciężko uwierzyć że to już rok minął. Tęsknię za vtymi naszymi poczatkami w ciąży to kiedy powtórka ???
Majówki 2017 może ??alma lubi tę wiadomość
-
Sratytaty miś kudłaty. Kolejnych obgadywaczy nam nie trzeba.
Gosia, popieram. FB dla "starych", nowym podziękujemy. Mamy sierpień, choćby któraś rodziła w maju, był czas żeby się odezwać.
Swoją drogą dziwne, że nagle jak przenosimy się na fejsa, nagle znajdują się kolejne dzikie majówki. Żałosne...olka24, GabiK, gosia86, Magic, olis88 lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Ja to mam sentyment do miesiąca sierpnia z racji tego że był to nasz szczęśliwy miesiąc i od zawsze chciałam urodzić dziecko w maju. Plan taki był ale córcia i tak zechciala wyjść w kwietniu co mi. Nie. Przeszkadza czuć się majówka;)
Aż ciężko uwierzyć że to już rok minął. Tęsknię za vtymi naszymi poczatkami w ciąży to kiedy powtórka ???
Majówki 2017 może ??Karolcia88, Magic lubią tę wiadomość
-
cześć kochane
Super, że są już majówkeczki 2016
My jesteśmy po kontroli bioderek i jest super! Mamy się pojawić jak nasza gwizada zacznie chodzić. Ależ miałąm stresa!
kochane ja na 2017 może się wyrobie z braku @ nie wiem kiedy wrócę do formy ;/Karolcia88, alma lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018