Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Znikam na jakiś czas z forum bo mam mały kryzys małżeński
Alma dziękuję za linka do grupy na fb ale on nie działa nie wiem dlaczego
Pozdrawiam trzymajcie się
Całuski w czółko dla waszych Maleństw :* -
Ewelinkie wrote:No wiadomo dziewczyny dużo rzeczy wpływa na posture dziecka, dieta, aktywność, temperament ale też geny przede wszystkim I myślę ze Karolinka może nawet przerosnać mamę, bo zreguly dzieci są wyższe od rodziców. Ja przeroslam mamę i jestem taty wzrostu
Jessssu oby nie! -
Musze sie pochwalic. Przez wczorajszy dzien odciagnelam 100 ml a przed wczoraj bylo tylko 60. Wiec jakis maly sukces jest
dorota1987, beti97, MiM, GabiK lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Majóweczki moje, meldujemy się po urlopie (szumnie powiedziane - mąż wywiózł nas w jakieś chaszcze i powiedział, że to Mazury...dobrze, że Mycha niestrudzenie darła się dzień w dzień, to przynajmniej zwierza różne odstraszała !!!! :p). Nie było zasięgu, więc i Was nie miałam jak poczytać. Co nowego????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 12:43
gosia86, Eli, Karolcia88, olis88, GabiK, alma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaniBeb wrote:A czy ja też mogę dostać link? bo zdecydowanie bardziej facebookowa jestem niż forumowa
a dlaczego wcześniej sie nie uajwnilaś??może napiszesz cos o sobie wiecej bo tak w sumie nic o Tobie nie wiemy a na fb mamy wszystkie dane osobowe i nie jesteśmy już tam anonimowe nie zrozum tego źle ale my się tu juz w miare wszystkie znamy a co chwile nowe osoby sie ujawniaja- a ty widze zadnych postów do tej pory nie miałas -
nick nieaktualny