Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się niedzielnie
Nam dzisiaj upłynęło 20% ciąży
Troszkę się obawiam, bo piersi nie bolą, przy dotyku ledwo ledwo..strasznie się boję powtórki z rozrywki
a do wizyty jeszcze tyle czasu
-
nick nieaktualny
-
Bluberry my dopiero jutro zaczynamy 9 tydzień więc się boję.. czekam na środę niemalże z zapartym tchem.
Mąż jedzie ze mną(pierwszy raz)- ale póki co trzyma się wersji,że nie wchodzi ze mną do gabinetuNie może znieść myśli, że paraduje z gołym tyłkiem przed innym facetem (to nic, że lekarz
), a że już ma mi gmerać to już ponad jego siły- jak to mi tłumaczy, że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal i że będzie ze mną wchodzić do gabinetu jak już usg będzie robione przez brzuch
no i chyba jednak wolałabym, żeby mi dokuczały piersi bo bym się nie zamartwiała -
Tez czekamy na srode na wizytę. Na poprzedniej mąż ze mna nie wchodził. W poczekalni nie było innych mężów, wiec mój stwierdził, że go wkręcam, że mężowie wchodzą i nie był ze mną
a czy teraz pójdzie nie wiem, nie naciskam na niego, bo moze rzeczywiście woli usg przez brzuch
-
Witajcie! wczoraj nawet nie zaglądałam na forum bo nie miałam kiedy.. ja nastepną wizyte mam 27 października;) juz sie nie moge doczekac!
a bąbel robi mamie psikusy bo cały czas mnie mdli;/ i nie mogę jeść mięsa ani wędlin..
Ankara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja niedzielnie po dwóch dniach nieobecności
Wczoraj byłam na przyjęciu weselnym - upiłam się sokiem jabłkowym do tego stopnia że umierałam z mdłości później
Choroba... nigdy nie dojdę do tego co tym maluchom nie smakuje
Inessa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Dostałaś cudowny prezent na urodziny :* Życzę żeby ten prezencik przynosił Ci jak najwięcej szczęścia każdego dnia... do porodu a później po porodzie i tak do końca :* Dbajcie o siebie :*
Ja usg genentyczne mam w czwartek i jakaś masakrę przeżywamOstatnio chodzą za mną myśli że maluchy będą chore
Jak odgonić od siebie taki czarny scenariusz? W ogóle z tą ciążą jest inaczej niż z poprzednimi. Wtedy dmuchałam i chuchałam a teraz jestem w ciąży ale jakoś spokojniejsza... no poza tymi małymi wybrykami przed usg
Wymioty i mdłości niestety raz są raz ich nie ma.... już myślałam że tabletki pomoagają ale niestety różnie to bywa.... ach... czego się nie robi dla tych małych skarbów :*
Miłego dnia dziewczyny -
Paulinqo: przyjdzie czas na powrót do mięsa, ja jestem mega mięsna, a od 2-3 tyg tylko sery mnie interesują (i to te tłuste typu capri - ze 20% tłuszczu), ale od tego tygodnia dla lepiej zbilansowanej diety wpycham też te wędliny..
-
Paulinqo mamy wizytę w ten sam dzień
Wtedy też się umowie na prenatalne
Kurcze znowu czuję że mnie w gardle drapie. Jakieś sposoby?? Tylko nie mleko z czosnkiem bo po ostatnim się jeszcze psychicznie nie pozbierałam - wypiłam i oddałam03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Witaj Aktyde
Rika a co wlewasz do inhalatora??? Na razie nie jestem zasmarkana, ale czuję gardło. Zgadzam sie w 100% inhalator to niezbędna rzecz!! Zwykła sól fizjologiczna a działa cuda.
Moja córka powoli wychodzi z zapalenia krtani. Przez tydzień czułam sie znowu jakbym miała w domu niemowlaka - co 2h sie budziła. Teraz jest na pulimicorcie żeby wyciszyć kaszel..03.02.2014 -
nick nieaktualny