Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:Dziękuje kochana, masz racje tak jak i Karolcia. Ale na samą myśl, że mogło by się coś stać dziecku przeszywa mnie dreszcz. Nigdy o nikogo się tak nie bałam.
oo kochana a to dopiero początek naszych obaw o nasze dziecimatki juz tak mają
madziorek lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam, ja mam termin na 27 maja 2015 r. :)Teraz mam 7tyg+2dni
Pozdrawiam
Magic, PIGULSKA, inessa, Ewelcia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Czarna panda - już to gdzieś wcześniej pisałam. Mój lekarz też mi nie zlecił. Powiedział, że od tego się już odchodzi, bo i tak nie ma na to leku, więc stan wiedzy na temat tej choroby nic nie zmieni. I że prawdopodobnie byłam szczepiona.
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Wystarczy się wpisać , samo się zapisuje po wyjściu z tabelki. Kic fajnie że dołączyłaś. Ja dzisiaj zaliczyłam spacer z psiakiem i wizytę w smyku
Idę w pon do znajomej z pracy, jej maluch kończy rok i kupiłam mu super pluszaka ,a siostrzyce 6 lat kupiłam puzzle, książeczkę z krainy lodu i notesik z księżniczkami. W ogóle jakbym mogła to pół smyka bym wykupiła.
Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny teraz ja mam dylemat.. bo jak byłam w środę u kardiologa to coś się jej nie podobało w moim ekg i zleciła mi elektrolity, kazała mi zażywać potazek 1x1 jak będę mieć wynik potasu ok 4,5 i taki mam, ale wyczytałam na opakowaniu leku, że "nie zaleca się stosowanie w ciąży" a kardiolog wie, że jestem w ciąży- a kolejną wizytę mam dopiero w połowie listopada...
miałam dzisiaj zażyć pierwszą tabletkę, ale jak przeczytałam żeby nie brać w ciąży to nie wzięłam.. zapytam ginekologa w środę, może mi coś podpowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 17:02
-
Karolcia na wiekszosci lekow jest napisane ze nie zaleca sie przyjowania w ciazy. Producenci pisza tak zeby sie zabezpieczyc. Tak tez jest na moim Dopegyt i pewnie twoim leku.a jednak bierzemy. Kardiolog na pewno nie chcial wam zaszkodzic. Ale jak mozesz z tym poczekac to lepiej skonsultuj to z gin.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:
Piękności :* :* :*
A ja kupiłam w C&A leginsy, 34 zł za dwie pary. Wziełam rozmiar większe i są dość luźne w pasie, więc będę miała na jakiś czas. Ale zainwestowałam w rajstopy ciążowe, o zwykłe mnie okropnie cisnęły. No i dziś pierwszy raz miałam na sobie i baja
Spotkałam dziś koleżankę z córeczką, która ma 2 tygAj zjadłabym tą malutką Marysię
Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!
ja tylko na chwilke przywiac sie i powiedziec,ze jutro raczej mnie tu nie bedzie i nie wiem jak w niedziele. Jutro moi rodzice przyjeżdzają w odwiedziny a w niedziele popołudniu przyjaciele na kawe ( mam urodziny w niedziele ostatnie z 3 z przodu)
OFelaine ja choruje od lat na serce i mi zawsze lekarz kazał brac leki na serce bardzo regularnie a nie kiedy tylko cos jest nie tak (sa takie leki ale to juz w bardzo nietypowych sytuacjach) dlatego aby one zadziałały organizm musi sie nimi wysycic. Spokojnie narazie z cisnieniem bo jeszcze nie jest tak wysokie ( normy ksiazkowe sa od 120-140 na 60-80) wiadomoze w ciazy trzeba o to bardzo dbac!!!
A potas przeciez jest w witaminach prenatalnych wiec spokojnie ja mam go zalecone w razie skurczy i nie tylko macicy ale jak mam atak astmy czy jak serce za szybko bije!!!
Ciesze sie z udanych wizyt
Pozdrawiam i zycze spokojnego weekenduEwelcia lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!!!
ja tylko na chwilke przywiac sie i powiedziec,ze jutro raczej mnie tu nie bedzie i nie wiem jak w niedziele. Jutro moi rodzice przyjeżdzają w odwiedziny a w niedziele popołudniu przyjaciele na kawe ( mam urodziny w niedziele ostatnie z 3 z przodu)
OFelaine ja choruje od lat na serce i mi zawsze lekarz kazał brac leki na serce bardzo regularnie a nie kiedy tylko cos jest nie tak (sa takie leki ale to juz w bardzo nietypowych sytuacjach) dlatego aby one zadziałały organizm musi sie nimi wysycic. Spokojnie narazie z cisnieniem bo jeszcze nie jest tak wysokie ( normy ksiazkowe sa od 120-140 na 60-80) wiadomoze w ciazy trzeba o to bardzo dbac!!!
A potas przeciez jest w witaminach prenatalnych wiec spokojnie ja mam go zalecone w razie skurczy i nie tylko macicy ale jak mam atak astmy czy jak serce za szybko bije!!!
Ciesze sie z udanych wizyt
Pozdrawiam i zycze spokojnego weekendu
Jak Ty się czujesz? -
nick nieaktualny