Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Naszlo mnie z rana na refleksje...
Zawsze wydawalo mi sie, ze kobieta czuje sie matka od momentu pozytywnego testu, a z mezczyznami jest inaczej, musza zobaczyc, dotknac, uslyszec.
Dlatego ciesze sie tymi malymi gestami mojego ukochanego. Cudownie jest uslyszec 'bedzie nas trójka', 'coming soon' na widok taty na spacerze ze stawiajaca pierwsze kroki coreczka (wydaje nam sie, ze bedzie dziewczynka), pocalunek w brzuch, czy zakonczenie zdania wyrazem 'mamo'
Male rzeczy, a wywoluja usmiech i spokoj ducha, ze wszystko bedzie dobrze:)
Czekamy na wizyte we wtorek, nie moge sie doczekac!
Milej soboty Wam życzę
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Hej ! Ja sie Dzisiaj lenie z kluseczka. Od rana leze w lozku i odpoczywam. Poza tym cisnienie super 120/70, zero wysilku i efekty widac. Jedynie jakas slaba jestem i znow schudlam, co drugi dzien 0,5 kg mniej kiedy zaczne tyc ? Juz chce miec wiekszy brzuszek. moja kierowniczka powiedziala ze jak jestem wysoka to szybko brzucha widac nie bedzie moze cos w tym jest. Poza tym mam swoja oponke pod pepkiem, ktora wszystko psuje. Chyba powinno to sie jakos rozejsc ale kiedy.. pozdrawiam kazda z was.
Mi jak maz wysyla smsa kocham was to tez mi sie geba cieszy.olis88, czarna panda, beti97 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Jakoś nie mam ostatnio czasu tu zaglądać i was doczytać
Cieszę się z waszych pozytywnych wizyt i trzymam mocno kciuki za następne
Ja mam usg we wtorek już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć kruszynke
Ofelaine ja też jestem wysoka ale pomalutku po pepkiem mnie zaokrągla, zwłaszcza jak pojem
Pozdrowionka i miłego weekendu -
Ale mam lenia Dziewczyny, nic mi się nie chce
stertę rzeczy mam do prasowania, ale wcale mnie nie rusza. Obiadów nie gotuje jak mojego A nie ma w domu bo mi się nie chce..
Jestem taaaka zmęczona a w ogóle nic nie robię- ewentualnie wstawiam pranie na bieżąco i tyle
Dzisiaj jak siedziałam z babcią A. na tarasie to powiedziała, że tak ładnie wyglądam, że wszędzie się zaokrągliłam.. Powiedziałam mężowi przez telefon (bo w pracy jest) to mi powiedział, że prędzej czy później i tak by to powiedziała- ale ja mimo wszystko wolałabym później.
Dzisiaj się zważyłam i jestem +1kg, mam nadzieję, że póki co przystopuje z wagą bo lekarz powiedział, że 15kg to max..
A w środę chyba powiemy rodzicom, tzn jak po usg wszystko będzie ok. -
Karolcia u mnie pranie też leży i czeka aż się samo wyprasuje. Gotować prawie w ogóle nie gotuje, ale mam gulasz który wczoraj zrobiłam więc jutro trzeba go zjeść, a wcale nie mam na niego ochoty. Miał być na dzisiaj,ale mi nie dobrze cały dzień. Padam. Dobranoc