Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:A jak twoje ciśnienie, bo chyba ostatnio pisałaś, że też masz za wysokie??
Dr nic ci nie mówił na ten temat??
moja gin wyjechała teraz do Stanów wizytę będę miała dopiero 5 listopada, sprawdzam ciśnienie co dziennie w spoczynku jest ok 120 gorzej już w ruchu znacznie skacze -
Bluberry wrote:moja gin wyjechała teraz do Stanów wizytę będę miała dopiero 5 listopada, sprawdzam ciśnienie co dziennie w spoczynku jest ok 120 gorzej już w ruchu znacznie skacze
Ja mam dokładnie tak samo, jak leże i dużo odpoczywam to ciśnienie 120 jak się poruszam, posprzątam to już jest ok 140. Gin kazał mi brać leki 3 razy dziennie po 1 ale jak tak brałam przez kilka dni to mi tak spadło ciśnienie, że ledwo żyłam i teraz zmniejszyłam dawkę do 1 tabletki dziennie.
W ogóle nie chce brać tych leków bo się boję, że zaszkodzą ;/ -
nick nieaktualnyw sumie ja też boję się brać czegokolwiek w ciąży jak na razie się udaje, wkroczyłam już w 2 trymestr ciąży więc wydaje się że jak coś boli można brać leki ale ja nie chcę, nie wiem jak to z tymi lekami na ciśnienie też jest kiedyś pare lat temu mi już proponowano leki na ciśnienie ale ponoć jak już się zacznie to do końca życia, te w ciaży może są jakieś inne, nie wiem zobaczymy co powie lekarz ale ona wsmie po to dala mi L4 zebym nie latala tylko leżała i bez leków
-
Cześć dziewczyny, ale Wy aktywnie udzielacie się na forum, że nie sposób wszystko przeczytać. Cały czas trzymam kciuki za zdrowie Wasze i maluszków. Dzisiaj mam badanie prenatalne o 17:00 i się już bardzo denerwuje. Poprzednie usg miałam w szpitalu 2 tygodnie temu jak trafiłam z plamieniem.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorota1987 wrote:Cześć dziewczyny, ale Wy aktywnie udzielacie się na forum, że nie sposób wszystko przeczytać. Cały czas trzymam kciuki za zdrowie Wasze i maluszków. Dzisiaj mam badanie prenatalne o 17:00 i się już bardzo denerwuje. Poprzednie usg miałam w szpitalu 2 tygodnie temu jak trafiłam z plamieniem.
Kciukam -
nick nieaktualny
-
No chyba ze stresu - bo az sie trzeslam - i on do mnie jak lezalam na samolocie - prosze sie rozluznic a ja nie moglam
nie wiem czemu - ale na kazdej wisycie sie stresuje
czy z moim malenstwem ok
pociesze sie chwile po wizycie i znow sie stresuje i odliczam dni a najbardziej zaraz przed wizyta
madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa powiedzialam ostatnio mojemu ginowi że będę nago do niego przychodzić to wtedy szybciej dojdziemy do badania i wiadomości o Robaczku
To się śmiał ze mnie i poiwedział że to zły pomysł bo za dużo wypadków będzie
No i że zima idzie i że się przeziębić mogęnojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:a co to znaczy?
a nawet jak tego nie czujesz to ciśnienie u lekarza zawsze jest wyższe niż w domu jak sobie zmierzysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:31
-
Dziewczyny ja mam l4 z 2 kod B. Jestem 3-ci tydzień na zwolnieniu. O dziwo się nie nudzę ( a tego się bardzo obawiałam), a wręcz przeciwnie czas mi leci coraz szybciej
Na zwolnienie poszłam od razu, miałam już kaszel taki suchy a pracuję w aptece, więc nie chciałam ryzykować. Na zwolnieniu pojawiły się mdłości i co jakiś czas wymioty. Średnio stać w aptece, wśród chorych ludzi, zastanawiając się czy puścisz pawia przy nich czy zdążysz do kibelka
-
Witajcie! Widzę, że nadrobić wątek będzie ciężko
chciałabym do Was jednak dołączyć, jestem w 10 tygodniu już nawet po drugim usg, serduszko widzieliśmy, ale nie słyszeliśmy, moja gin tego nie praktykuje, ale zapewniła, że bije jak dzwon! 160 uderzeń! Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki również za Wasze maleństwa!
madziorek, dorota1987, AnnaMaria89, Magic, gosiunia, inessa lubią tę wiadomość