Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:a to nie znałam tego
uciekam, czas zleźć z łóżkaidę lepić kluchy śląskie, mam na nie dziś smaka
miłego popołudnia
podeslesz mi parę????;p
Nana witamy w naszym gronie;)
ejj dziewczyny a mnie od wczoraj bola plecy nad pośladkami... masakra nie wiem od czego.;(
-
Hej laseczki. Wątek o kontroli zus już pisaliśmy. Mówiłam Wam o koleżance ktora 2 razy kontrolowali. I jej nie było. To tylko napisała że byla w sklepie po coś na obiad
A przecuez jazda z nas moze iść na badanie, do dentysty, warzywniaka czy kosciola
U mnie dzis na obiad krokiety. Godzine smazylam nalesniki bo moja rodzinka to 5 dorosłych osób.
Tylko ja nic nie jadlam bo mam STRESo 16 idziemy na wizytę...
Proszę o kciuki :*Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czytam właśnie że zastanawiacie się czy iść na usg z tatusiem
u nas było tak że mój M się uparł, że musi być i koniec, zapytałam na wizycie jak będzie robione usg bo jestem z M i gin zrobiła przez brzuch, wszystko było dobrze widać - był to 8t 3d
-
nick nieaktualny
-
Kciuki
A ja bylam ze swoim i normalnie mialam usg dopochwowe ... ninc gin nie mowil ze ma wyjsc ... przeciez mnie nago juz widzial to czemu niby musialo byc przez brzuch jak maz/partner jest przy badaniu?? nie rozumiem tego ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 13:18
pompon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiacie się co z seksem w ciązy no to podsyłam kawał
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko.
Mąż pyta:
– Panie doktorze, a jak z „tymi” sprawami w czasie ciąży – można czy nie?
– W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska – od tyłu, bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
– A jak to jest na wilka?
– Leżysz pan koło nory i wyjesz!AnnaMaria89, PIGULSKA, Ofelaine, Natka88, Nana86, Agusia246, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Powodzonka KotMisia zaciskamy mocno kciuki!!!
Nana witamy w naszym groniepisz co Ci ślina na język przyniesie
Ja dziś na obiad robię kurczaka z makaronem w sosie śmietanowo- pieczarkowym ciekawe czy mi będzie smakowało....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 13:20
-
Aga30 dobre ale się uśmiałam
to ja też coś zapodam trochę z innej beczki:
Żonaty facet przyszedł do spowiedzi.
- Mam romans z pewną kobietą - mówi.
- A coś bliżej? - zaciekawia się ksiądz.
- No, spotykamy się, ale tylko ocieramy się o siebie, jeszcze nie bylo penetracji!
- Tarcie to jest to samo co włożenie! Odmówisz 5 zdrowasiek i dasz na ofiarę 100 zł.
Gość odmówił modlitwę i kieruje się do wyjścia, a ksiądz caly czas go obserwuje. Wybiega z kofesjonału i krzyczy:
- Widziałem! - Nie wsadził pan 100 zł na ofiarę!
- Ale potarłem stówką o puszkę. Sam ksiądz mówił, że tarcie to to samo co włożenie!AGA 30, Nana86, madziorek, pompon, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine własnie też się zastanawiam od czego.. nie dźwigałam nic a tak boli że momentami siedzieć nie mogę..
zazdroszczę wam że jecie takie pyszności;) mi przez gardło od wczoraj nie chce nic przejśc i mówią mi że schudłam;/ -
AnnaMaria89 wrote:Kciuki
A ja bylam ze swoim i normalnie mialam usg dopochwowe ... ninc gin nie mowil ze ma wyjsc ... przeciez mnie nago juz widzial to czemu niby musialo byc przez brzuch jak maz/partner jest przy badaniu?? nie rozumiem tego ...
Moim zdaniem to jednak inna sytuacja. Nie twierdze ze faceci nie powinni byc w takich momentach, przeciwnie - gdyby gin tego nie zaproponowała mój M i tak by został, bo przeciez przy porodzie bedzie znacznie "gorzej" a planujemy byc wtedy razem. Ja jednak uwazam ze nie jest to komfortowa sytuacja, fajnie ze gin zaproponowała usg przez brzuch i tyle.