Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz bez przesady
bo nie chodzi o to, żeby panikować
może chodzi i sam fakt, że te specyfiki typowe"na rozstępy" mogą mieć jakieś składniki, ale ja się smaruję i nic się nie dzieje, po prostu szybciutko wklepuje i juz
i pamiętaj najlepszy efekt to smarowanie parę razy dziennie
żeby był efekt
AnnaMaria89 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ale miałam pyszną zupkę grzybową
próbowałam dzisiaj moich sił z uszkami, powiem Wam, że jak na pierwszy raz to spokopierwsza partia to mi wyszły jakieś mega wielkie ucha ale drugie to już uszka. Chociaż na wigilię zawsze są mniejsze i chyba bardziej mi się takie podobają i smakują. Moich trochę nie dosoliłam ale do zjedzenia będą
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie Klucha urosła przez dwa tygodnie prawie dwa cm i dzisiaj ma 3,21 cm serducho 160
Tylko przykra wiadomość bo mój lekarz juz nie będzie pracowal w luxmedzie i muszę szukać innegoAGA 30, Ofelaine, Karolcia88, gosiunia, inessa, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCieszę się Gosia że dzidzia rozwija się zdrowo, dobra wiadomość
Karola też dziś ugotowałam zupę grzybowąostatnio gotuję dwa obiady jeden dla mnie drugi dla męża
a co do kremów słyszałam że nie muszą być jakieś super specjalne dla brzucha w ciąży ważne żeby skórę nawilżać ale to i tak jak mają być rozstępy to będą i najlepszy krem nie pomogąMagic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluberry masz rację
choćby odchodami kangura australijskiego sie smarować to nie ma siły
jak mają byc to będą.
tak niedługo ale 3 tyg zleciały a te ostatnie dni są okropnie dlugieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:44
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic możliwe że to stres bo mi dzisiaj od rana tez bylo nie dobrze a po wizycie jak ręką odjął
Ja dzisiaj byłam u znajomego w barze na sajgonkach mniam, co prawda domowe są smaczniejsze ale szwagier nie ma czasu zrobić
Wczoraj wyczytałam żeby na rozstępy pić lub jeść galaretki bo zawierają dużo żelatyny a ona powoduje budowę kolagenuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 16:47
-
nick nieaktualny
-
Magic ja swojego bąbelka nie widziałam już ponad dwa tyg, a jeszcze równo 2 mi zostały do wizyty 30.10
nie mogę się doczekać, ale czuję też duży spokój. Dolegliwości wciąż są, krwawienia już nie powróciły. Już planuję co będzie za pół roku
Ja do tej pory co jakiś czas jak sobie przypomniałam, albo swędziała mnie skóra smarowałam brzuch kremem nivea granatowym. I nim względnie oliwką, mam zamiar później też brzuch smarować, jak zacznie widocznie rosnąć. Myślę też o maśle kakaowym, więc może to na przełamanie rutyny i zimowe dniMagic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mmmm galaretka, brzmi pysznie
ale nie chce mi się robić, może męża dziś do tego zatrudnie... Mam ogólnie takiego lenia, że jak tylko wróciłam z pracy i pozmywałam to padłam, nogą ruszyć nie mogę. Ba! Ledwo palcami na klawiaturze
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:oglądać nic nie zaszkodzi
ja np model wózka mam już upatrzony a co
No ja teżTaki retro na dużych kołach
I obowiazkowo na paskach jak za dawnych lat
A łóżeczko mam takie jedno fajne upatrzone co idzie przerobić na biurko i tapczanik
http://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-wielofunkcyjny-Kompakt-Marsylia-ATB-lozeczko-lozko-biurko/807
Ale jeszcze daleko do zakupów hi hiale plan jest już
Magic lubi tę wiadomość