Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana - no bo wlasnie myslalam ze tak wszyscy robia tylko moj gin jakis dziwny - a mi swoja droga to pasuje ze tak moj robi - ale to chyba wg uznania lekarza
mi tam obojetnie czy przez brzuch czy nie i czy widzi to moj mąż - wazne zeby zobaczyc szkrabaja to wlasnie chcialam zeby maz byl ze mna bo do ginekologa to tylko do baby chodzilam a teraz do prowadzenia ciazy wybralam faceta bo u nas najlepszy wiec nawet mi razniej jak moj maz jest przy mnie
no i on przynjamniej poznal gina, zobaczyl jak to badanie wyglada i
Paulinqa
a ja schudlam 6kg i chudne dalej.... zobaczymy co bedzie dalej - bo poki mi nie przejda te mdlosci i wymioty i bol zoladka i apetyt nie wroci - bede chudla chyba dalejgosia86 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam zazdroszczę tego chudnięcia
ja też mocno wymiotuję, ale nie przeszkadza mi to w wcinaniu
najlepiej mi smakują wszystkie produkty mączne - właśnie zjadłam naleśniki z serem i śmietana:D Bomba! Boję się że niedługo będę wyglądała jak słoń
-
Nana
ja juz chce sie czuc lepiej - bo w ogole apetytu brak - to normalnie nie wiem co jesc juz:/ a zmuszanie ciezko mi idzie
i jak ma byc dobrze jak przed chcwila zjadlam zubpke chinska - niezdrowa, niedobra na zoladek ale co jak wlasnie na nia mialam smaka
juz dlatego czekam na te l4 bo bede mogla sobie gotowac a tak wezme sniadanie do pracy a potem okazuje sie ze nie zjem tego bo rosnie w gebie i zjadlabym cos innego - to jeszcze przed ciaza zupek nakupowalam i leza w pracy no to ja jem bo mi smakuje , wyjsc nie moge po co innego (ale chyba bede tak robic od jutra - wyjde i juz i co mi szef zrobi jak powiem ze musze isc po cos do jedzenia)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:32
-
Ja wlasnie robie leczo, chodzil za mna sos z pomidorow ktory moja mama zawsze robila
Jak sie nie ma o co martwic, to trzeba cos sobie wymyslic
Na wtorkowej wizycie bylam tak zdenerwowana, a potem szczesliwa, ze wszystko dobrze, ze nie zapytalam czy ksztalt pecherzyka jest w porzadku. Gin nic nie powiedziala, wiec sie dluzej nad tym nie zastanawialam.
A teraz siedze i gapie sie w to zdjecie i widze pecherzyc delikatnie wygiety w ksztalt rogala czy banana. Taki "plaski" i podluzny... I sie zastanawiam jak glupia czy wszystko dobrze.
Niby dostalam karte ciazy, serduszko bilo, a jednak musze sie zamartwiac. Nie dogodzi sie kobiecie w ciazyNa szczescie w poniedzialek ide na wizyte na NFZ, to podpytam.
-
Ofelaine wrote:paulinqa taki ból może być spowodowany rozszerzaniem się miednicy chyba, że masz inne problemy z kręgosłupem.
Mój czesto mnie bolał jeszcze przed ciążą, wiec nie wiem w moim przypadku dlaczego boli..
AnnaMaria na mnie wszytskie spodnie wiszą nawet te sprzed ciązy założe. gdyby nie mdłości i bolące piersi to nie zauważyłabym że jestem w niej;p no ja chudzinka nie jestem bo mam 168cm a ważyłam ok 68 kg przed ciąża;p +- jakis 1 kg ;p także zaokrąglenia mam tu i tam;p -
no i wyszlam z pracy i kupilam sobie i zjadlam brzuszki z lososia ... no i sie najadlam:) i nawet dobrze sie czuje
ja tez mam tak z gapieniem sie w zdjecietyle ze moj dzidzius jest ulozony pupcia do szyjki macicy i raczkami i glowka w dol i jak widze ze u niektorych jest inaczej to sie zastanawiam czy moj dobrze siedzi
-
https://www.google.pl/search?q=11+tydzie%C5%84+ci%C4%85%C5%BCy&client=firefox-a&hs=wgm&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NsQ_VKKSKMXkasCZgLgF&ved=0CCQQsAQ&biw=1024&bih=632#facrc=_&imgdii=_&imgrc=B5HeiyA_a0CTZM%253A%3BDVQHvoqjisMLiM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.parenting.pl%252Fgallery%252Fa1%252Fd0%252F00%252F501287e5e2e1518773000d1a%252F%252Fp990_rozwoj-plodu-11-tydzien_225x170.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fparenting.pl%252Fportal%252F11-tydzien-ciazy%3B225%3B170
moj jest cos takiego tylko glowa w dol a nie tak jak tu -
Apropo l4 i pracy wczesniej opisywalam swoja historie i ktoras wczesniej mi tu pisala ze jej siostra czy znajoma pracowala na l4 i dostawala dodatkowa kase...
a sobie teraz pomyslaalm ze nie zrozumieliscie mnie chyba bo moj pracodawca zaproponowal mi prace na l4 ale bez dodatkowej kasy, czyli jako niewolnica .... i powiem wam ze mam isc na l4 od 4-5 listopada i on nadal mysli ze ja mimo l4 bede pracowac a ja mu powiedzialam ze bede w domu - a on chyba mnie nie zrozumial....
ide na l4 i nie zamierzam kombinowac z praca na czarno i to jeszcze za darmo...
on stwierdzil ze jestem zobowiazana pracowac u niego bo l4 to przesada... (boje sie tego ze bedzie sie mscil na mnie i wysylal na mnie kontrole zus...)
-
Anna powiem Ci coś czego dziś się dowiedziałam.... moja klientka ma siostrę w ciąży i kupiła jej na urodziny krem na rozstępy i czytała etykietkę i okazało się, że nie wskazane jest masowanie brzucha do 3 miesiąca. Dopiero po 3 mscu można coś stosować
ja używam ogólnie balsamu nivea niebieskiego do ciała i smaruję się 3 razy dziennie
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018