Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIWECZYNY PROSZĘ....ja wiem, że nie unikniemy tych złych informacji, ale nie bierzce ich do siebie, wiadomo w życiu może wszystko się zdarzyć, ale mysląć w tym kierunku stwarzacie okazję tym złym wydarzeniom.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wspaniały mąż tej dziewczyny!! Ja bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
na badaniu prenatalnym pani doktor powiedziała nam że to może być synek Ale na 100% nie kazała się nastawiac bo różnie bywa:-) Teraz człowiek z niecierpliwością czeka na wizytę by zobaczyc co z malenstwem a kiedyś podotykal brzucha ucho przystawil i po wizycie bylo:-D
madziorek lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
kika to tak jak u nas
na 75% chłopak
mąz dumny, choć przyjęliśmy na samym początku, że wszystko jedno kto mieszka w moim brzuchu, aby było z nami zawsze
i było zdrowe i silne
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic anemia raczej wykluczona hemoglobina 13,60 hematokryt coś około 40% jeśli dobrze pamiętam
A progesteron zażywam w końskie dawce, myślę że to chyba wina termometru lub osłabienie od przeziębienia
Masakra z tymi szpitalami
Kika no to fajnie by było:) trzeba muec nadzieję -
nick nieaktualny
-
Magic wrote:a chorujesz na tarczycę??
To i ja wam pokażę mój bębenek:) zdjęcie robione przed chwilą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac0e204b0cdf.jpgBluberry, AGA 30, madziorek, Rika, Magic, PIGULSKA, KotMisia, gosiunia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
a więc jestem;) Szkrab rośnie ma 4.15 cm, serduszko super bije;p czyli młodsze jest dalej o 5 dni, niż wg ostatniej@ . i zgadza się to z moich wyliczeń
5 listopada mam usg genetyczne i płace 400 zł, razem z pappa. co do płci to nie widać jeszcze;p
wyniki badań mam książkowe, zarówno krew i mocz;) toxo i cytomegalii nie mam, różyczkę przechodziłam;)
ph mam 5 czyli co bedzię syn czy córka???
a następne usg u swojego lekarza mam 27 listopada i już nie mogę sie doczekaćdobrze że za tydzień podejrze też mojego Miśka
a no i usg miałam już przez brzuchBluberry, gosia86, AGA 30, Magic, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Rika wrote:To taki oszukany bo na drożdżach ale zawsze super wychodzi i pyszny w smaku wiec czasem robie:-)
350g maki (tu mozna mieszać różne rodzaje)
1 lyzeczka soli
12,5 g masla
Pol saszetki drozdzy suchych
Pol lyzeczki cukru
75ml ciepłego mleka
150ml cieplej wody
Wszystko sie wyrabia, rośnie ze dwie godzinki, potem wyrabia ponownie i do keksowki, tam jeszcze z godzinkę rośnie, potem lekko nacinam wzdłuż i na 10 min 230 stopni + 20min 200 stopni) to spróbuje upiec. Zazwyczaj ponosilam porażkę, bo jestem zbyt niecierpliwa zeby czekać az urośnie
Rika lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ja zawsze gdy biorę prysznic to patrzę w lustro i próbuję wciągnąć brzuch to i tak sterczy na dole. Czytałam wczoraj że w 12t macica jest juz powyżej kości miednicy