Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paulinqa super ze Maluch ma sie dobrze
) ja to napisalam
co by nie bylo kochac bedziemy tak samo mocno i dbac o nie :*
Kochane ja uciekam. Zwymiotowalam kolacje - za duza porcja - i zle sie czuje. Klade sie do lozka :*
Udanego wieczoru zyczymy kazdej
Buziaki! :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jesteśmy
! Zakochałam sie na nowo w moim dziecku
jest piekne i tak sie wiercilo, no cos pieknego. Moglabym na nie patrzec godzinami. Serducho bije 156 uderzen. Przeziernosc karkowa 1,3,kosc nosowa jest.crl 6 cm I wszystko dobrze ogolnie. Wg usg mamy 12t5d czyli wyprzedzamy z om o 2. Dni .a jak u was ?? Pisze z tel i wszystko mi sie zacina. Pozostale dziewczyny sie odzywaly?? Aha... Unosze sie nad ziemia ze szczescia
Termin porodu przesunal sie dwa dni wczesniej na 6.05.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 20:24
Karolcia88, gosia86, AGA 30, madziorek, nojaniewiem, PIGULSKA, Matik2012, Rika, Bluberry, KotMisia, gosiunia, Ewelcia, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
No to meldujemy się i my
Nasz Smerfik ma 7,7 cm i jest starszy o 7 dni od OM. Termin wg usg na 29.04. Usg genetyczne wyszło ok. Pan doktor nie miał żadnych zastrzeżeń. Serducho bije 168 min. Pełnia szczęścia.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05c860a4c1f8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eda967c1c7e1.jpggosia86, AGA 30, madziorek, nojaniewiem, Karolcia88, PIGULSKA, KotMisia, Matik2012, DżoanaA, Rika, Bluberry, gosiunia, Ewelcia, Magic lubią tę wiadomość
-
Rewelacyjne wieści moje drogie
wiedziałam że takie będą
Beti duzy juz ten Twój Smerfikja też mam termin na kwietnia ale zostaje w majówkach bo któż to wie kiedy dzidziuś zechce przyjść na świat
Kika witamy w naszych zastępach
Słodkich snów życzę wszystkim -
No moje sny się już skończyły. Może jeszcze mnie zmuli. Jest 4 rano. Musiałam nakarmić Smerfika bo był głodny. Oj tak pędzimy ale ja miałam wczesną owulację, tylko że ovu później mi ją na wykresie przesunęło, ale ja ją czułam bo była bolesna.
-
nick nieaktualny
-
Hej ja rowniez obudzilam sie o 4
. Glodna jak wilk, ale nie poszlam do lodowki mimo to. Jestem niewyspana bo udalo mi sie zasnac dopiero po 24 i jeszcze ta pobudka. Widze ze wrocily mi napady glodu i moze zaczne tyc bo wczoraj na wizycie znow wazylam mniej. Ale mam takie zapasy tluszczyku, ze w sumie nie ma co narzekac.
jestem cala w skowronkach Po wczorajszym usg
ale kolejna wizyta dopiero za miesiac. Jak ja wytrzymam...
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rika słodkości zjadłabym go taki słodziak:*
Ofeline wytrzymasz bo nie masz innego wyjścia:*
Ja zauważyłam że potrzebuję już znacznie mniej snu i energii mam sporo ale ja w sumie prawie nic nie robię więc to może od tegoRika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to witam sie i ja juz prawie calkiem bezstresowo
1. moja niuia ok:) prawie 6,8 cm, przeziernosc karkowa ok, szyjka ok, serduszko ok, grzeczniutkie takie bylo ze dlugo czekalismy az sie troche poruszy ale poruszylo sie leciutko i dalej poszlo spac - wiec plci jeszcze nie zobaczymy
2. L4 dal mi lekarz - narazie lezace do poniedzialku, ale w pon ide do niego po nastepne - i da mi juz moze chodzace (choc na ten pierwszy msc co placi pracodawca to moze byc nawet lezace - ale mowil w kazdym razie ze o chodzacym pomyslimy na pewno- nie wiem czemu mi dal tylko na tydzien
no ale w sumie teraz bede miala czas to sie przejde do niego po nastepne
3. A szef - no zadzwonilam do niegop przed chwila, powiedzialam ze "nie przyjde bo sie zle czuje i mam l4 i zeby nie robic dziur to te l4 bede przedluzac ", na pytanie " to kiedy" odpowiedzialam "nie wiem" a on: "to juz pani raczej nie zobacze? " zero komentarzy itd.... bedzie komentowal ale juz poza moimi plecami, widac ze byl troche w szoku, bo nie wiedzial co ma mowic... no to sie rozlaczylamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:59
AGA 30, gosiunia, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość