Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haa! Ja to mam takie dni ze od myslenia o seksie mam orgazm
chcica na maksa a sa tez takie ze nie pozwalam sie mezowi dotknac bo mnie to wkurza.
I tez kiedys czulam takie dziwne smyrniecie ale to chyba za szybko by bylo,ale nawet do wzdec nie mozna tego porownac.gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Haa! Ja to mam takie dni ze od myslenia o seksie mam orgazm
chcica na maksa a sa tez takie ze nie pozwalam sie mezowi dotknac bo mnie to wkurza.
I tez kiedys czulam takie dziwne smyrniecie ale to chyba za szybko by bylo,ale nawet do wzdec nie mozna tego porownac.
z seksem mam identycznie.
a jeśli chodzi o te bąbelki, to pare dni temu poczułam moją Rybkę, ale od tej pory cisza i oczywiście się zamartwiam czy jest ok -
kurcze ja wczoraj w samochodzie czułam bombelkowanie pod pępkiem i tak się zastanawiałam czy to może już dzidziuś delikatnie daje znać
ale nie jestem pewna bo to pierwsza ciąża i dopiero 13 tydz więc nie wiem.... kurczeteraz będę leżeć i czatować na bombelkowanie
a no i co do płci to mamy nadzieję że to "siusiak" będziei mam 4 imiona (Aleksander, Ignacy, Franciszek, Jan) i nie mogę się zdecydować Krzysiowi - tatusiowi żadne się oczywiście nie podoba i nazywamy go "Dżejdżej" -(Krzysiek jest fanem pingwinów z Madagaskaru ;/) w sumie to wszyscy go tak już nazywają
co do smaku to na słodycze 0% chęci ale ogórki, kapustę i owoce, kompoty, warzywa to bym jadła
brzuch dosyć nisko więc stawiamy na chłopa po za tym zero dolegliwości tak jak moja mama na brata
ja koszmarów nie mam a czarne myśli to właśnie w ciąży się skończyły
moje libido od dwóch lat było na minusie, a teraz to nawet nawetmadziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Malink_a delikatne kłucia to może być powiększająca się macica, a mdłości mogły ustąpić bo już powoli wkraczasz w 2 trymestr, gdzie samopoczucie się poprawia.
mnie codziennie coś kłuje, pobolewa jak na okres delikatnie, ale pytałam lekarza mówił, że tak ma być bo w środku dużo się dzieje.
ale jak coś Cię niepokoi to na IP
poza tym spróbuj nospę, jak przejdzie tzn , że nic groźnego, jak będzie dalej bolalo to się pokaz lekarzowi
i nie zamartwiaj sie !pompon, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Malink_a wrote:Proszę napiszcie, że mam się nie przejmować...
Poza tym jak piszesz nie plamisz tylko w trakcie stosunku czułaś dyskomfort
Ja to się śmieje że jak dojdzie co do czego to będę się czuła jak dziewicaBluberry, madziorek, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Malink_a delikatne kłucia to może być powiększająca się macica, a mdłości mogły ustąpić bo już powoli wkraczasz w 2 trymestr, gdzie samopoczucie się poprawia.
mnie codziennie coś kłuje, pobolewa jak na okres delikatnie, ale pytałam lekarza mówił, że tak ma być bo w środku dużo się dzieje.
ale jak coś Cię niepokoi to na IP
poza tym spróbuj nospę, jak przejdzie tzn , że nic groźnego, jak będzie dalej bolalo to się pokaz lekarzowi
i nie zamartwiaj sie !
Ehh Maz sie zamartwia ze to przez Niego
Muszę poszukać, czy mam nospe.
Albo zaczekam do jutra, moze minie.
Bardzo dziękuje :*nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Malinka jutro zaczynasz 13t II trymestr wiec czas najwyższy na ustepowanie objawów
Poza tym jak piszesz nie plamisz tylko w trakcie stosunku czułaś dyskomfort
Ja to się śmieje że jak dojdzie co do czego to będę się czuła jak dziewica
Fakt powoli zaczynam II trymest. Ale akurat sie tak niefortunnie złożyło, ze teraz sie martwię troche.
Kłują mnie jakby jajniki... Właściwie jak teraz mysle to powoli tez zbliża sie czas kiedy miałabym mieć okres. Wiec moze i to jest powodem.?
Sama juz nie wiem -
nojaniewiem wrote:a poza tym mnie też podczas seksu zakłuje w niektórych pozycjach, wtedy zmieniamy i nawet nie myslalam zeby sie tym przejmowac
Pocieszam sie, ze mocno nie boli. No i że nie krwawię. -
pewnie to zbieg okoliczności, kłuje Cie, bo macica rośnie, szczególnie jak mówisz, że nie jest to mocne, więc na pewno nic niepokojącego się nie dzieje. Za pare dni nam się pochwal zdjęciem jak Ci brzuch urósł z tego kłucia
:*
i koniec zamartwiania się !!!Malink_a, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Malinka ja zauwazylam u siebie, ze w dniach spidziewanej @ brzuch bolal mocniej. Ja teraz mam np. tak,ze pobolewa mnie dzien, dwa a potem tydzien spokoju.
Nojaniewiem u nas podobnie jak cos zakluje
zmieniamy pozycje i szalejemykluska chociaz hustawke ma od czasu do czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 20:09
Malink_a, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:pewnie to zbieg okoliczności, kłuje Cie, bo macica rośnie, szczególnie jak mówisz, że nie jest to mocne, więc na pewno nic niepokojącego się nie dzieje. Za pare dni nam się pochwal zdjęciem jak Ci brzuch urósł z tego kłucia
:*
i koniec zamartwiania się !!!mnie jak boli brzuch to wlasnie wtedy zauwazam wiekszy brzuch. Wiec jak troszke boli to znaczy, ze brzuszek zaraz wyskoczy
Malink_a, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Moje libido jest takie, że sama ścigam Mojego K.
a co do bólu, mnie czasem cos zaboli po stosunku, raz mocniej, raz słabiej. Podobnie przy kaszlu, kichnięciu czy gwałtownej zmianie pozycji gdy leżę. Też panikowałam, ale gin mnie uspokoił
Oj, ja też chcę już czuc Maluszkai dowiedzieć się wreszcie kogo noszę pod serduchem
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Mnie martwią moje zaczerwienia na buzi. Już sobie wkręciłam prawie nawet rumień zakaźny, ale później stwierdziłam że przesadzam. Pewnie to hormony, albo mam trądzik różowaty. Porozmawiam o tym z ginem w środę.
-
ja też co jakiś czuje taki bąbelki i takie uczucie "wibracji" od środka.
Chociaż dzisiaj cisza...
ale w niedzielę podczas rodzinnego obiadu, znowu coś poczułam i wzięłam rękę Męża na brzuch, żeby też poczuł. Niestety nic nie wyczuł, a jego dziadek podsumował to tak " ee.. tam pewnie żadne ruchy, tylko gówno na zakręcie."my tu wzniośle o ruszającym się Maleństwie, a dziadek z grubej rury.
Dobrej nocy!
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Mi się czasem też wydaje, że mnie coś tam smyra, właśnie jak bąbelki. Tylko, że to faktycznie mogą być bąbelki
Więc nic pewnego. Czekam z niecierpliwością na pierwszego porządnego kopa od córci
Potem pewnie będę narzekać, że mnie w żebra kopie
A w ogóle to śniło mi się w nocy, że bada mnie w domu lekarka i mówi, że mam rozwarcie. Jak to, już? No, dziecko już jest gotowe, obrócone główką... I potem zaczęły mi odchodzić wody i poszłam wziąć kąpiel, taka podekscytowana, że już wszystko się dzieje, a skurcze wcale nie bolągosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
No nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość w czekaniu na kopniaki
i znów cierpliwość ciągle musimy być cierpliwe
Magic trzyma nas w napięciu do jutra z wieściami z wizyty
Oj zapamiętamy to sobie ciociu Magic zapamietamy :*
Aga oby w rzeczywistości też tak łatwo i szybko Ci poszło;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 23:17
Agusia246, gosiunia lubią tę wiadomość