Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny my po wizycie
maleństwo urosło wiek według belly i według usg dokładanie taki sam
płci jeszcze nie udało się podejrzeć,maluszek ma 7.66 cm ,serduszko bije 151/min
następna wizyta za cztery tyg,ale ja tyle nie wytrzymam i za dwa tygodnie idę prywatnie-tylko podejrzeć malucha
usg przez brzuszek więc fotka trochę nie wyraźna,ale chwalę się mimo wszystko
wcześniejsza fotka
i teraźniejsza...
inessa, PIGULSKA, gosia86, madziorek, Ewelcia, Wonderwall, AGA 30, Bluberry, czarna panda, dorota1987, beti97, kika79, Magic, Agusia246, Katha81 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualnyHej kochane cudne wiadomosci z wizyt Gratuluje
Maluszki śliczne i brzuszki również
a ja dzisiaj zrobiłam na obiad kapusniak pyszny wyszedł ale teraz mam zgage na maksa
sałtke jarzynowa mielismy teraz na Wszystkich Świetych
jutro ide na badania krwi i moczu i mam nadzieje,ze mocz nie wyjdzie jakos żle bo jednak ten pecherz mnie pobolewa i dzisiaj kupiłam żurawit mam nadziej,ze narazie pomoże!!
Pamietam
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Aż zaczynam się bać co będzie w 35-37 tyg
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Cieszymy sie barfzo z samych dorych wiesci
oby juz do konca same takie. Ewelcia brzuchol konkretny bo i zawartosc konkretna
. Ale my z moim robilismy dzisiaj zdjecie wobie razem i masakra przerazilam sie jaki potwor. Normalnie nawet w lustrze to ta nie wyglada a na dzisiejszej fotce niezla slonica, dodatkowo moj mis to chudzielec patyczak wiec kontrast zrobil swoje. Mdlosci mnie caly dzien nie odpuszczaja. A co do rozstepow MASAKRA mi z dnia na dzien wyszly na udach po bokach bioderka chyba rosna bo nawet boli mnie od jakiegos czasu jakby sie cos powiekszalo. Zalamana jestem tmi rozstepami czewone kreski, kropki. No ale trudno. Smaruje sie balaamem perfecta z serii mama ale jak widac za pozno zaczelam. A na obiad mam cisnienie na pomidorowa z lanymi kluskami wiec ide szybko przygotowac.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Mnie coś kręgosłup pobolewa ostatnio w odcinku lędźwiowym-promieniuje do pośladków. Jak wstaję z łóżka albo z sofy to muszę albo się trzymać za plecy żeby jakoś złagodzić albo podpieram się o stół..
Ja zaczynam panikować przed jutremdobrze, że wizyta wcześnie.
Proszę, trzymajcie kciuki za naszą MAŁĄ przezierność karkową i kość nosową!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:22
MiM, PIGULSKA, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Karolcia kciuki zapewnione :)a mnie też jakby bolą pośladki przy wstawaniu... nie wiem o co chodzi..
Gratuluje też pozytywnych wieści z wizyt u pozostałych dziewczyn.
U nas połówkowe wg belly mogę już wykonać od 5 grudnia, także również przed świętami się łapiemy
Chciałabym już iść znów na usg bo coś mnie głupie myśli dopadają, a to jeszcze 2,5 tygodnia czekania.Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej mamuśki
Ja dziś zaliczyłam basen i czuję się cudownie po niem a mój kręgoslup normalnie całuje mnie po tyłku za to pływanko
I ja jutro wieczorem na wizyte jadę i mam mieć prenatalne ale mam stracha już
I cały dzień jutro czekać jeszcze bo wizzyta dopiero wieczorem
Trzymajta kciuki z wizyte dziewczyny
Pozdrawiam
Ps. Super brzuszki i foteczki i super wieści z wizyt oby tak dalejinessa, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
No wlasnie ja od dluzszego czasu mam bole posladkow/bioder promieniujace od kregoslupa do nog. Najpierw bardzij z jednej strony a teraz z drugiej wiec to wszystko skutek rewolujo ktora sie w nas toczy, rozciagania i powiekszania. Objadlam sie zupy i leze i kwicze
-
Dziewczyny w sobotę planuję zrobić imieniny mężowi
Macie jakieś propozycje na sałatkę? I może coś na ciepło? Tylko musi to być coś szybkiego bo nie mogę stać cały dzień przy garach
Karolcia też się stresuję tyle że ja muszę czekać do czwartku:(
Z bólem pleców to może to objaw 2 trymestru bo mnie dzisiaj też boląinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Dziewczyny w sobotę planuję zrobić imieniny mężowi
Macie jakieś propozycje na sałatkę? I może coś na ciepło? Tylko musi to być coś szybkiego bo nie mogę stać cały dzień przy garach
Gosia, jeśli chodzi o szybką sałatkę to polecam taką z uszek tortellini
(uszka ugotować, pokrojony filet podsmażyć lekko i doprawić, pokroić ogórka zielonego i ser żółty w małą kotkę, dodać kukurydzę i koperek jeśli lubicie i do tego oczywiście majonez) lub z zupek chińskich (makaron z zupek zalać wrzątkiem i wystudzić, dodać fasolę czerwoną, kukurydzę, podsmażonego fileta i majonez).
A na ciepło jak nie mam zbyt wiele czasu to przygotowuję ekstremalnie szybkie "danie". Nie jest może wykwintne, ale zawsze znika w chwili z talerza i możesz dodawać to, co lubicie. Na patelnie kładziesz naleśnik tortilli pszennej, na naleśnik kładziesz w tej kolejności: plastry sera żółtego, szynkę, możesz dodać oliwki, pomidora, to co lubisz, na to znowu ser i przykrywasz drugi naleśnik. Podgrzewasz patelnię, ser się super rozpuszcza i "zlepia" dwa placki, później delikatnie przewracasz na drugą stronę, żeby drugi placek też lekko się zarumienił i kroisz jak pizzę w trójkąty.Banalna sprawa a wszyscy u mnie bardzo to lubią.
Na spotkania rodzinne i z przyjaciółmi zawsze każdy to zamawia i pytają: a czy zrobisz Natka te pizze z tortilli?
polecam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 19:44
gosia86, inessa lubią tę wiadomość