Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MiM wrote:Przepis poproszę!!!
3/4 szkl cukru
1/3 szkl mleka
2lyzki kakao (gorzkiego)
1 i 1/2 szkl mleka w proszku
Do garnka mleko, maslo, cukier, gotowac az sie wszystko rozpusci+kakao, lekko przestudzic, mieszajac dodawac mleko w proszku stopniowo (moga powstac grubki jak granulowane jest mleko ale ja jeszcze blenderem cieple zmiksowalam ) masa jak stygnie to gestnieje i gotowe I przekładać wafle.
Smacznegogosia86 lubi tę wiadomość
-
Bluberry wrote:Witajcie dziewczyny, cieszę się z dobrych wieści i oby tak dalej aż do końca maja
fajnie że niektóre z Was już wiedzą mniej więcej czy będziecie mieć dziewczynkę lu b chłopca, ja muszę poczekać do grudnia, ale sądzę że moja ciekawość jednak nie da mi spokoju i wybiorę się na usg za jakieś 2 tygodnie i chcę usg 3D
Dziś w dzień dobry tvn robią bułeczki, ależ mi smaka zrobili, aż się wybiorę na spacer do sklepu po mąkę i nasionka, bardzo lubię takie własnej roboty.
Ja też oglądam ....i też do podobnych wniosków doszłam :p Piekę w piekarniku, ale zastanawiam czy nie kupić sobie tej maszyny do pieczenie chleba. Może któraś z Was używa?
W ciąży z synkiem też nie wytrzymałam do połówkowego i w 17 tyg poszłam dodatkowo, żeby siusiaka zobaczyć :p
-
U nas cos dyndalo miedzy nożkami ale pani doktor nie chciała mowić na 100% zeby nas nie nastawiać
tez powiedziałam zeby nie spekulować dowiemy sie w swoim czasie, bo to moze byc tez pepowinka
ogólnie nam mowila, ze ostatnio babka rodziła i nawet na usg 4D złe określono płeć
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:ja też piekę normalnie w piekarniku, ale maszyny nie kupuję bo rzadko robię chlebek, andrutki!! super i to też zrobię
moje ulubione słodkości z dzieciństwa
U nas na ostatni usg niby też widziałam że coś dynda ale lekarz nic nie chciał rokować bo to mogła być po prostu pępowinkai najważniejsze zdrowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 09:36
Magic lubi tę wiadomość
-
Cześć
piątkowo
katalina piekny brzusio i ta koszulkaja wczoraj widziałam na allegro taką z rączkami i nóżkami
plus kupię taką z ręką i w czerownym kole i przekreślone, by nikt mi brzucha nie dotykał
gosia to świetnie, że wszystko jest w porządku!czekałam na wieści, ale padłam
katalina, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Wiecie co szukałam jakis targów dla rodziców i dzieci, ale kurczę nie ma nic
niby są z mother & baby ale są w Warszawie 20-21 czerwca i trochę to będzie poniewczasie
Do dziewczyn z Warszawy... czy są jakieś targi w najbliższym czasie??Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
witajcie! ale się steskniłam za wami!
ale mąż zabiera mi cały czas;) non stop gdzieś jeździmy załatwiamy a jak wracamy to ja padam na twarz
w środę miałam badania genetyczne, jest wszystko ok. Dziubek zdrowiutki. NT w normie, kość nosowa obecna i urósł do 7 cm;) czyli już jest tylko 2 dni różnicy.
A był ze mną na usg i nie mógł sie napatrzeć na Smerfa;) godzinę mogliśmy podziwiać jak się rusza i jak zakrywa buzię rączkami;) najważniejsze że jest zdrowę to nasze dziecięa płci nie poznaliśmy bo się chował non stop;p także może na następnym usg 27 listopada.
Mam nadzieję że o mnie nie zapominacie? będę częściej jak A pojedzie do pracy...
cieszę się, ze u wszystkich jest wporządku i że są dobre wieścigosia86, KotMisia, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość