Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySUPER,że juz odczuwacie bąbelki,ruchy
a kochane jutro jade w to miejscejest to widok z ogrodu w moim rodzinnym domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc2dbe3104cc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:53
PIGULSKA, Karolcia88, Puella, katalina, madziorek, gosia86, beti97, Bluberry, KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
W takim otoczeniu to na pewno odpoczniesz Inessa
a ja dziś kupiłam sobie pierwsze ciążowe ubraniadżinsy, koszulkę i tunikę + 2 pary majtek za 150zł!
Znajoma miała sklep i teraz wyprzedaje jeszcze co zostało... Trafiło mi sięa ciuchy są super jakościowo. Może później uda mi się coś wrzucić
inessa, madziorek, gosia86, PIGULSKA, Magic, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj na szczęście mam mało czasu na myślenie o usg
Rano zleciało później spałam 1,5 godziny kąpiel obiad teraz nadrobilam zaległości na forum i po 16 będziemy się zbierać
Inessa cudowny widok pozazdrościć
Pigulska gratuluję ruchów :*inessa, PIGULSKA, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Moje dziecię wg usg ma 15 tyg 1 dzień
Chyba jesteśmy najwięksi w majówkach i nie wiem czy to się nie zakończy w końcówce kwietnia. A siurka lekarz nie potwierdzał bo nie pytaliśmy, ale moja siostra próbowała coś sama dostrzec, więc na dwoje babka wróżyła. A tak w ogóle znów jestem głodna i zaraz zjem żurek od mamusi
PIGULSKA, inessa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Ech jakiś poślizg jest
Bylam umowiona na 17:40 i jeszcze czekam
Wizyta trwa średnio 20 minut nie wiem czy to dużo czy mało?ogólnie u mojej gin zawsze jest poślizg
-
madziorek wrote:Gosia u mnie lekarz umawia wizyty co 10min. A wczoraj siedziałam dłużej zdecydowanie
ogólnie u mojej gin zawsze jest poślizg
-
nick nieaktualny