Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też lubię chodzić na zakupy, u mnie w tym roku w ogóle choinki nie będzie bo zaraz po nowym roku się wyprowadzamy, więc na parę dni nie będę się szarpać z ozdobami. Chcę już środę , ciekawa jestem mojej żabci kochanej. Chyba zaraz pójdę spać bo ledwo żyję.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
no właśnie, Katalina,czekamy!
wiecie, zjadłam lody pomimo, że było mi cholernie zimno. A teraz ZAMARZAM!
co do czucia temperatury.. to ja jeszcze przed ciążą byłam wielkim zmarzluchem, ale teraz biję na łeb na szyję siebie sprzed ciąży.
Do tego stopnia, że nawet palce mi sinieją.. -
hej! cały dzień nie mieliśmy prądu myslałam że oszaleje w tym domu... jak średniowiecze;p
Magic ciesz się że za maluchem wporządku i powiem Ci że troszkę zazdroszcze tych dziewczynek( chociaż u mnie też chłopak na 100 % nie potwierdzony).
ja dziś znowu miałam pomidorówkę na obiad;D po obiedzie zjadłam czekolade a teraz zapiłam jogurtem ale czegoś mi brak;) tzn na coś mam ochotę i nie wiem na co.... chyba na bitą śmietanę ;p i sprita;p
ja połówkowe mam 17 grudnia;) czyli za 16 dni;DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:03
czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
KotMisia nie mam pojecia jak ja zrobic.
kucharka ze mnie marna
Ale mialam mieszane uczucia co do plci... bardzo chcialam xhlopca...bo wiecie chcialam by tatus byl dumny bo synek.... chyba troche siw rozczarowalam... na uag mialam lzy w oczach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 20:04
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Po tych 10 mandarynkach mąż mi kupił pyszne śledzie w czerwonej zalewie, no cudo poprostu i mówię mu kup mi kilka mandarynek bo nie mam opamiętania, a on przynosi całą reklamówkę chyba z 50 szt. Muszę je schować bo nie pójdę spać a będę jadła. I dzidzia jest bardziej aktywna po mandarynkach:)
gosia86, KotMisia, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
A moje dziecko jest uparte, mowie do niego, glaszcze brzuch zeby sie poruszalo a ono nic. Ale co sie dziwic jak rosnie uparty zodiakalny byczek. Z reszta matka i ojciec tez byki uparte
KotMisia, madziorek, gosia86, Matik2012, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic rozumiem bo mój tez zanim zaszłam w ciąże też tylko o synku mówił ale po poronieniu i zajsciu drugi raz w ciąże powiedział że jest mu wszystko jedno byleby było zdrowe;) a nawet widziałam nutkę rozczarowania gdy dowiedział się że raczej będzie chłopiec;D
ja jabłka jem kilogramami i pomarańcze;Dgosiunia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny gratuluje i ciesze się z wieści z wizyt.
Magic, będziesz miała małą księżniczkę w domu, pomyśl, że bedziesz mogła ją stroić, czesaći wogóle będziesz się lepiej dogadywać niż z synem.
chociaż mój synek to typowy synuś mamusi, to widać , że jednak tatuś jest największym autorytetem.
dziewczyny, dodałam sobie zdjęcie na fb z brzuchem i teraz trochę żałuje, czy to nie za wcześnie się pochwaliłam? w sumie kto mnie widuje ten wie, bo nie da się ukryć, a tu jednak taki szał zrobiłam zaraz komentarze, gratulacje i takkk się dziwnie poczułamKotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
zapah_ciszy wrote:Byczki są fajne. I byczki z bykami dobrze się dogadują..
zadne nie popusci
Noo corki mozna zdecydowaniej lepiej stroic i czesac u chlopcow za bardzo sie nie pokombinujegosiunia lubi tę wiadomość