Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A magic sie nie melduje...
Katalina za Ciebie tez bedziemy trzymac kciuki
Ja sie chyba zbieram do sklepu bo pypcia dostane jak czegos nie wymysleMagic, katalina lubią tę wiadomość
-
no i jesteśmy
wszystko bardzo dobrze, pomiary superi wracamy do wejściowej daty porodu czyli 10.05
mimo iż, Maluch wielkością odpowiada 18w1d .....i jestem na Was zła, bo wykorzystałyście limit chłopców....choć ja jeszcze nie przesądzam, wciąż czuję, że to chłopiec
i mam dalej nie pracować
także mam sporo wolnego czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:13
gosia86, Eklerka, KotMisia, madziorek, Bluberry, katalina, PIGULSKA, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mi zakazała tylko pracy, bo najwidoczniej to ona powodowała te plamienia
także mogę wykonywać wszystko, poza pracą
mam wakacje wcześniej niz myślałam
ja połówkowe mam 2 stycznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:20
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzisiaj mamy sporo wizytujących
kciuki Dziewczyny. Ja właśnie zjadłam pomarańcza. Staram się myśleć o zdrowych przekąskach, bo ostatnio sobie pofolgowałam. Jak nie mam w domu to mnie mniej kusi. Śledziki bardzo lubię ale w ciązy wymiotuję po nich a twarz mam jak pomidor czerwoną. Odstawiłam po 2 próbach, lepiej nie męczyć organizmu. Zjadłabym jutro na obiad sałatkę z pomidora, ogórka kiszonego, rzodkiewki i sałaty , do tego ziemniaczki i od bidy jakieś mięsko. W ogóle to strasznie mi zimno. Tsh mam w normie, leżę w łóźku w skarpetkach pod kocem przy kaloryferze a nogi jak lody, palce zimne. No i oczywiście polar mam jeszcze na sobie, a mój chłop śpi w samych majtkach i mu ciepło. No i co ze mną nie tak?!
-
Biegam i biegam dzisiaj
A pizga niemiłosiernie, chyba z -5 stopni jest. Ale w końcu przyszedł mój detektor tętna!!! Jupiiii
Oczywiście odrazu rozpakowany i wypróbowany. I działa. Słyszałam serduszko Zosiaka, mąż też. Posłuchałam momencik, upewniłam się, że stuka równo i jestem zadowolona na kolejne trzy dniSugerują w nim użycie żelu, ale bez żelu też słychać, tylko cichutko. I chyba te moje ruchy to nie ruchy, bo cały dzień mi się wydawało, że coś mnie smyra po lewej, a niunia z prawej strony siedzi. Chyba że nogi ma takie długaśne
Podaję linka do stronki :*
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-posluchaj-glosu-dziecka-ktg-i4833347279.html
Ten ja kupiłam, widzę, że są jeszcze inne teraz w podobnych cenach.gosia86, Bluberry, katalina, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Z trudem Was nadrobiłam. Magic cieszę się, ze wszystko dobrze z maleństwem, czyli nadal nie znasz płci? Jak trzeba odpoczywać to trzeba
Gosia może łożysko się jeszcze przemieści, ważne, że z dzidzą wszystko dobrze, odpoczywaj kochana
Katalina kciukam za wizytę
Mnie dziś boli albo oko albo zatoka z prawej strony. Jutro idę do lekarza, bo to za długo trwa. Dziewczyny pisałyście o bólu brzucha, mnie dziś w nocy znowu obudził ból jak na okres i to w dodatku z krzyża. Trwał kilka minut i przeszło. Nie wiem, czy to normalne, ale leków nie biorę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:28
gosia86, katalina lubią tę wiadomość