Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie po pomarańczach tak mrowi w brzuchu
więc powoli zaczynam czuć że Michał szaleje
Wysłałam szanownego małżonka do biedronki po fete, pomidory i POMARAŃCZE. Normalnie uduszę za pomarańcze... DUŻO pomarańczy i grejpfrutów.
gosia86, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Madzia a fotki dzidzi masz? Jak tak to wrzucaj, to podpatrzymy co tam ma
Kochana, najważniejsze, żeby zdrowe było i tak będzie to Twoje najkochańsze dziecię na świecie. A co do dwóch sprzecznych opinii- może zasugeruj się tym, któremu bardziej ufasz i który ma lepszy sprzęt, bo to ważne. Choć jak maleństwo się zasłoniło, to choćby miał niewiadomo jaką aparaturę to i tak nie podpatrzy. W najgorszym razie odpowiedź poznasz na połówkowym.
Aha, gdzieś czytałam, że jak siusiak na dół to chłopczyk, a jak coś wystaje do góry to może to być jeszcze dziewczynka i przerośnięte wargi sromowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:44
-
takie usg robi się między 19 a 23 tygodniem, tak mi pani w gabinecie powiedziała
w babka medica robią fajne usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 18:48
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czekałam dziś na wypłatę
bałam się że coś będzie nie tak. Bo drugie zwolnienie i ZUS płaci. I ogromna niespodzianka! Wypłata przyszła i to jeszcze z prezentem od Mikołaja
hi hi
Ale mnie rozpiera radocha
gosia86, Magic, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
U nas też cytrusy, pomarańcze w całości, sok z pomarańczy
zapas się skończył, jutro trzeba uzupełnić.
Dziewczyny a jak z nabiałem?? jecie wszystko czy tylko to na czym jest napisane, że np z mleka pasteryzowanego? Bo podobno w Polsce wszystko jest pasteryzowane -
Magic wrote:no u nas idealnie sie ułożyło, więc... nie mam już nadziei...chyba muszę się z tym oswoić...
Kurcze a ja cały czas mówiłam że u mnie będzie chłopiec ale w głębi serca chciałabym córeczkę. A że los przekorny to na bank w brzuszku siedzi JaśMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Mi też los utarł nosa...no cóż....ja jeszcze nie trace nadziei
może jeszcze się pokaże
madziorek ja jem jogurty pije mleko także luzWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 19:01
KotMisia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic ciesze sie ze twoje dziecko rosnie jak na drozdzach i wszystko w porzadku. A plec musisz jakos sama przetrawic
mi akurat jest obojetne co bedzie, na poczatku za bardzo sie nastawilam na corke ale szybko musialam sie ogarnac zeby potem nie bylo bolu rozczarowania.
Ja jem wszystko z nabialu, pomarancze i mandarynki tez zajadam a o deserkach z owocow z bita smietana to ja juz nie wspomnegosia86, KotMisia, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Magic nawet nie wiesz jak ci "zazdroszczę". Ale ja już mam jedną królewnę w domu
Ciesz się że będziesz miała pierwszą dziewczynkę - a jak drugiego będziesz miała chłopca to ci dużo pomożeMoje dziecie od małego usypia autka do snu a teraz zdeklarowała się że będzie kąpać i usypiać braciszka
A czuję że Michaś będzie Mausinej spódnicy się trzymał... Jak tatuś.
KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Ale się rozpisałyście, aż ledwo nadrobiłam.
Gosia i Magic- dobrze, że już jesteście po wizytach. Jak możecie to odpoczywajcie jak najwięcej, Wasze maluszki są najważniejsze.
Katalina, wróciłaś już? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Slash - witaj w naszym forum.
MiM - ja jestem z Mikołowa, a Ty skąd?
No i wszystkie ciocie - dzięki, że jesteście i wspieracie. Plamienie nie wróciło, chociaż po wycieczce do ZUSu wybrałam się z mężem na zakupy prezentowe do Auchan. Wróciłam z nogami w 4 literach, ale nic nie puściło się na szczęście. Teraz odpoczynek przed tv, zaraz zaparzę sobie herbatkę z cytryną i zjem pączka. Potem może pomarańcze, bo tak jak wiele z Was dałabym się pokroić za ten owoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 19:37
gosia86, czarna panda, slash, gosiunia lubią tę wiadomość