Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia o ile mi wiadomo to umowa ubezpieczenia OC ulega rozwiązaniu z upływem okresu, na który została zawarta, chyba że posiadacz, na którego przeszło lub zostało przeniesione prawo własności, wypowie ją na piśmie (może to zrobić aż do końca okresu na który umowa została zawarta). najlepiej też zadzwonić do ubezpieczalni czy komis/osoba prywatna nie wymówił OC
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:41
03.02.2014 -
Dziewczyny melduje się po wizycie
u nas dobrze choć doktorek pokręcił głową na morfologie no i zrobił cytologie i dziś mierzył mi brzuch. Podczas badania zapytał czy ciągnie mnie brzuch i dał luteine 2x1 ponoć asekuracyjne bo przy córce w 15 tc miałam 0 szyjki i 3,5 cm rozwarcia no i co 2-3 dni mam stosować lactovaginal żeby pH dalej było ok. No i wyprosiłam o usg żebym mogła odetchnąć po tej amniopunkcji i dostałam to usg w tzw prezencie świątecznym od firmy tzn nie skasował mnie za nie bo powiedział że spać spokojnie w nocy by nie mógł. Kolejna wizyta 22.12 czyli 4 dni po połówkowym i wynikach amniopunkcji. Już za 15 dni połówkowe a za 19 wizyta
MiM, madziorek, AGA 30, PIGULSKA, czarna panda, gosia86, Bluberry, KotMisia, katalina, alma, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Karolcia o ile mi wiadomo to umowa ubezpieczenia OC ulega rozwiązaniu z upływem okresu, na który została zawarta, chyba że posiadacz, na którego przeszło lub zostało przeniesione prawo własności, wypowie ją na piśmie (może to zrobić aż do końca okresu na który umowa została zawarta). najlepiej też zadzwonić do ubezpieczalni czy komis/osoba prywatna nie wymówił OC
MiM, ale to była kontynuacja ubezpieczenia mojego auta. W tej samej firmie ubezpieczeniowej. Więc bardziej mi chodzi o to, czemu zmienili typ autaale nr rejestracyjny i nr vin się zgadzają. Tylko ten typ samochodu z punto zrobili grande punto.
-
Witamy się po wizycie
moje dzięcię na 70% jest chłopczykiem. Oswojam się z tą myślą bo w serduszku siedzi mi córunia. Wiem że i tak będę kochać całym serduchem, ale muszę się jakoś przestawić. Przytyłam 30 dkg czyli prawie nic. No i na dodatek nie zauważyłam że poszłam z dziurą w rajstopach na pięcie, oczywiście bystre oko mojego B. to zauważylo, więc lekarz pewnie też. Ale wtopa, a tak ładnie się ubrałam.
madziorek, Ofelaine, MiM, KotMisia, PIGULSKA, czarna panda, gosia86, Bluberry, katalina, nadulek, Rika, alma, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Nadulek Beti gratuluję dobrych wieści
a lekarz może nie zauważył dziury w rajstopie
Karolcia to dziwne że zmienili model auta chyba najlepiej będzie jak zadzwonisz do konsultanta i dopytaszWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 20:22
-
KotMisia wrote:Ale dziewczyny się cieszę, że mój sposób z muzyka działa
Dla tych co pytały to wpiszcie na yt PREGNANCY MIUSIC i to jest 2 film. Mozart + szumiaca woda
Beti gratuluję siusiaczkaa dziura rzecz normalna
Nawet mój misio w brzuszku słucha. Mam dziwne motylki, będę częściej mu puszczac. Ofe mam tak samo jakieś dziwne niby ruchy niby co czyli myślę że już nie długo poczujemy konkretne wtedy będziemy pewne. Tak samo czekam na nie jak Ty;)KotMisia lubi tę wiadomość
-
KAROLCIA powiem szczerze, że ta gondola nie różniła się zbytnio od pozostałych modeli, ale szczegółowo nie zwracałam na to uwagi, ale następnym razem przyjrzę się bliżej.
Co do termometru to taki w sklepie mi się spodobał i sprzedawca tez go polecał
http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-abakus-elektroniczny-i4778716826.html
Myślę go zamówić na spółkę z bratową (bo w jednym domu niebawem bedą 2 maluszki)
Dziewczyny ja dla mojego maluszka wszamałam 4 gofry z bitą śmietaną i truskawkami (z własnego pola oczywiście zamrożone) niebo w gębie i nic żadnych ruchów,a z przejedzenia nie moge sie ruszac, aż boje sie stanac na wadzepaulinqa lubi tę wiadomość
-
Moje małe mnie przed chwilą posmyrało i bez muzyki, ale jak tak zachwalacie to spróbuję też jej popuszczać
Co do ciuchów, moja matka zamówiła mi spodnie ciążowe, które okazały się być całkiem ok, a przede wszystkim mega wygodne, więc ja teraz domówiłam bluzkę, sukienkę, drugie spodnie i leginsy z tej strony
http://99shop.pl/c/1/odziez-ciazowa.html
A z jedzenia, to prawie codziennie wcinam grapefruity zielone. A, była kiedyś rozmowa o ananasie. Przeczytałam właśnie, że nie dość, że to całkowity mit, jakoby ananas powodował poronienia, to jeszcze może pomagać na mdłościpaulinqa lubi tę wiadomość
-
e to dobrze z tym ananasem bo chodzi za mną od kilku dni
ja mam podobny termomentr do tego http://allegro.pl/sisibabycare-sbc-6635-termometr-dzieciecy-i4784291873.html. Używam już prawie 5 lat i jest super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:36
gosiunia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Cześć,
ja dziś mam mega słaby poranek, wstałam rano i mdłości.. nic mi nie pomaga pomimo że zjadłam suchą bułkę potem normalne śniadanie, opiłam się wodą..czuję też punktowy tępy ból z lewej strony brzucha, może to Bartuś się tam rozkopuje czy co, ale nie przyjemne to i martwi mnie
W każdym razie chyba jeszcze się kimnę przed pracą i pójdę trochę później..
Cieszę się z dobrych wieści po wizytach..
Dzisiejszym wizytującym życzę również samych wspaniałych nowin
a wg USG zaczynamy dziś 19 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 08:35
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my porannie. Chyba już pomału oswajam się z myślą że moja córcia ma między nogami ptaka. Teraz wiem co Magic czuła. Mój B. zadowolony, jak mówił że on na usg nic nigdy nie widzi tak na genetycznym i tym wczoraj wszystko widział i nawet pokazywał mi siurka :p jadę dzisiaj do mamy, pogadamy sobie na pewno pomoże mi to zrozumieć , pewnie będzie się ze mnie śmiać . Cieszę się że zdrowy jest to najważniejsze.
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Hej matki
Napisałyście już listy do Św. Mikołaja??? Bo ja mam zamiar zrobić to dziś
Moze coś przyniesie
Wieczorem puszczałam drugi raz muzyczkę dziecku ale coś mało aktywne było, może spało sobie smacznie. W sumie coś niby czułam ale bardzo delikatnie. Dziś będzie kolejna próba co by sprawdzić czy to naprawdę ruchy czujępaulinqa, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość